עבור לתוכן

המלצה לאזניות

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות אוזניות, אך לא in-ear למיניהן, כי הן נופלות לי בגלל צורת האוזן שלי וזה חסר תועלת. ניסיתי גם את הסנהייזר cx300 שאמורות להכנס לאוזן פנימה עם הגומי שתוקע אותן בפנים, וזה לא עזר.

עכשיו,יש כמה שיקולים:

1. אני רוצה אוזניות טובות (בניגוד לאלה שקיבלתי עם הנגד של סאנדיסק), שאני אוכל להנות מהמוסיקה בלי רעשים מיותרים, רשרושים, חוסר חדות בצליל וכו' (במקרה וזה בעיה של האוזניות). אני לא צריך את הכי טוב שאפשר, כי אני לא אנין טעם כלכך. אבל מבחין בהבדל בין איכות בינונית לטובה, לפחות.

2. אני רוצה שלא יפלט הרבה רעש מהאוזניות כלפי חוץ. שלא ישמעו מה שאני שומע, ושלא אצטרך להנמיך כדי לא להפריע לאחרים.

3. כאמור, אוזניות שנתלות על האוזן, או אוזניות קשת לא מאסיביות, שאפשר לשאת בקלות, ולהכניס בקלות לתיק, לרוץ וכו'. ולא להראות כאילו אני מחזיק מערכת סטריאו על הכתף.

4. מחיר של עד סביבות המאתיים שקלים.

תודה מראש.

פורסם

PX100 של סנהיזר.מחירם בארץ חורג ב60 שקלים מתקציבך.אם תוכל להזמין מחו"ל אז באמת נפתחות הרבה אפשרויות.למשל KOSS PORTA SPORT למשל שזולים פי כמה מבארץ.

פורסם

אוזניות קשת מאוד איכותיות, קשה מאוד להתחרות בהם ובאמת נותנות את ההנאה הכי גדולה.

אבללל, זה ממש מטומטם ללכת איתם ברחוב, הם מכוערות רצח ובדר"כ מחפשים משהו יותר צנוע...

האפשרות הכי סבילה לדעתי זה אוזניות עורף, גם הם לא ממש קטנות אבל נראות לפי דעתי הרבה יותר טוב מקשת, החסרון מול הקשת זה בעיקר המחיר שלהם.

אני אישית אחרי הרבה התלבטויות לקחתי את ה OMX70 שזה אוזניות קליפ און (שנתלות על האוזן כמו בלוטוט) של חברת סנהייסר.

בתכלס הם איכותיות בטירוף, קלילות ונוחות לאאלה.

הבעיה שלהם זה שהם ירוקוווווותתתתת, ולא סתם ירוק, ירוק זרחני כאילו צ'רנובילי השתין עליהם חומצה...

אם אתה יכול להסתדר עם זה, אז סבבה, אני אחרי תקופת הסתגלות לא קצרה למדתי לאהוב אותם מאוד.

http://www.51erji.com/bbs/attachments/OMX70%20Sport_4GXd9ero0WIv.jpg

עריכה:

יש גם את ה-OMX52 שזולות מה-70 ומגיעות בצבע הרבה (הרבה) יותר סביר, אבל אין לי מושג איך הם מבחינת איכות אז לצערי לא אוכל סתם להמליץ עליהם...

http://www.supergamer.cz/images/SENNHEISER_OMX_52_Street.jpg

פורסם

כך px100 גם איכותיות וגם מתקפלות

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. בנוגע לכיעור - אני מסכים שללכת עם גשר לבנים על הראש זה לא מוסיף ליופי, אבל דווקא ה px100 שראיתי נראות פשוטות וצנועות ובצבעים טובים - שחור-כסוף, כך שזה מצויין.

מה שכן, ראיתי בחו"ל את ה px200 ששם יש תוספת חסימה של קולות מהפנים החוצה ומהחוץ פנימה, וזה מועיל יותר, כיוון שאני חי עם אוזניות על האזניים, ואין לי צורך גדול מדי לשים לב למתרחש כאשר אני משתמש באוזניות.

פורסם

יש אותם גם בארץ אבל לא ממש נכנסות לתקציב שלך...

www.djshop.co.il

פורסם

AKG 26P יהיו רכישה טובה בתקציב שלך. הם קטנות ומתקפלות ויש להן באס טוב...

פורסם

הAKG 26P ממש מכוערות לדעתי.PX100 הרבה יותר יפות ונותנות צליל נהדר.היתרון היחידי של AKG לדעתי שהם בול בתקציב שלך ואם אינך מוכן להעלות אותו או לקנות מחו"ל אז בהחלט הן אופציה.

פורסם

הAKG 26P ממש מכוערות לדעתי.PX100 הרבה יותר יפות ונותנות צליל נהדר.

2. אני רוצה שלא יפלט הרבה רעש מהאוזניות כלפי חוץ. שלא ישמעו מה שאני שומע, ושלא אצטרך להנמיך כדי לא להפריע לאחרים.

PX100 הן פתוחות ורועשות, הוא לא רוצה פתוחות, נגמר הסיפור...

פורסם

AKG K26P יהיו הבחירה שלך.

פורסם

כניראה שהם בחירה טובה אבל אני חייב להעיר שניסיתי אותם וההתרשמות שלי היתה ממש לרעה:

1. לא נוחות בטירוף

2. שום יתרון בסאונד על אוזניות ג'נריות שיש לי כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים