עבור לתוכן

(עריכה : גיליתי משהו מאוד מוזר..) תקלות לאחר פירוק גוף קרור מעבד ?

Featured Replies

פורסם

לא בטוח שיש קשר בין הדברים, אבל מכיוון שהם קרו מזה אחר זה, נדלקת מנורה אדומה :

מעבד +AMD Athlon XP 2500, פירקתי מעלי את גוף הקירור (צלעות קירור), ניקיתי אבק שהצטבר, שטפתי, ייבשתי והרכבתי שוב.

חלונות עולה, ** המעבד מפגין טמפרטורות רגילות **

לאחר לחלונות עולה, לחר מספר שניות המחשב נכבה.

הדלקתי שוב, הפע הוא לא נכבה, אבל כאשר הפעלתי את האטולוק, נכבה.

הדלקתי שוב, הפעם לא הפעלתי שום תוכנה, למשך 15 דקות, לא קרה כלום, העלתי נרו - צרבתי, הכל תקין,

במשך כל הזמן אני מנטר את הטמפרטורה - הכל תקין ורגיל.

לאחר חצי שעה של עבודה (טמפרטורה תקינה כל הזמן), הפעלתי עדכון מהאינטרנט של האנטיוירוס (AVAST) - המחשב נכבה.

מפעיל שוב, עובד תקין - מחשב התקן USB חיצוני - המחשב נכבה.

כלומר, אין בעיית טמפרטורה, אבל בכל פעם - משהו אחר גורם לה להכבות..

אשמח לכל עצה.

תודה.

פורסם

שטפת????

מה אתה גנוב?

ואיך בדיוק ייבשת את זה?

:bash:

פורסם
  • מחבר

שטפת????

מה אתה גנוב?

ואיך בדיוק ייבשת את זה?

:bash:

מדוע לא ? פירקתי את גוף הקירור (צלעות), שטפתי במים, הסרתי את שכבות האבק, ניגבתי היטב, ייבשתי בשמש כחצי שעה, והרכבתי..

פורסם

הניחוש שלי הוא שהחיישן מזייף ובפועל הטמפרטורות גבוהות בהרבה.

תפרק את גוף הקירור, תמרח שוב משחה טרמית ותרכיב את כל העסק שוב.

פורסם
  • מחבר

מדוע שהחיישן יזייף פתאום... ?

אגב, אני כבר שעתיים עובד על המחשב, בינתיים ללא בעיות...

מוזר.

אגב, היה לי מעט משחה טרמית מלפני שנה, וכעת אין לי יותר,

האם ניתן לרכוש כמות קטנה של משחה, ואם כן מה בדיוק לבקש ומאיפה ?

(למיטב זכרוני חשוב שזו לא תהיה משחה מכספית או כל חומר מוליך אחר...)

פורסם

למה שיזייף פתאום?, הוא לא צריך סיבה, אני לפעמים עושה תיקונים אצל אנשים והמשפט שאנשים תמיד יגידו הוא "אבל אתמול זה עבד בסדר"...יופי ועכשיו זה לא עובד, לכן קראת לי, נכון?

המשחה באה במזרקים, תיקנה ARCTIC SILVER 5, מזרק מהחומר הזה (שאמור להספיק לדי הרבה זמן) עולה בסביבות 30-40 ש"ח, החומר הזה גם טוב וגם לא מוליך.

פורסם
  • מחבר

למה שיזייף פתאום?, הוא לא צריך סיבה, אני לפעמים עושה תיקונים אצל אנשים והמשפט שאנשים תמיד יגידו הוא "אבל אתמול זה עבד בסדר"...יופי ועכשיו זה לא עובד, לכן קראת לי, נכון?

המשחה באה במזרקים, תיקנה ARCTIC SILVER 5, מזרק מהחומר הזה (שאמור להספיק לדי הרבה זמן) עולה בסביבות 30-40 ש"ח, החומר הזה גם טוב וגם לא מוליך.

100%, תודה.

1. כל חנות מחשבים תבין מה אני רוצה מהחיים שלה ? :-) האם יש את המזרק הנ"ל בבאג מחשבים ?

2. אני מעוניין לפני כן לבדוק האם המחשב יכבה במאמץ, האם יש תוכנה הגורמת ל CPU להתאמץ, כדי לבחון את התנהגות המחשב ?

תודה.

פורסם

PRIME95, אם יש לך HT או דואל קור תריץ פעמיים מתיקיות שונות.

יש גם את S&M החביבה.

בקשר לבאג מחשבים, אני בספק אם יש להם חומר טרמי כלשהו, אז AS5 לא הייתי מצפה...

יש לנועה מגוון דיי יפה של חומרים טרמיים והם גם שולחים בדואר בדיי זול, לפי דעתי זאת האופציה הכי טובה במידה ואין לך שום סניף נורמלי קרוב לבית (KSP או משהו?).

בהצלחה.

פורסם

רוב החנויות יבינו, ותשתמש ב-PRIME95, לדעתי אפשר להוריד את התוכנה ממדור ההורדות באתר.

פורסם

קשה לי להאמין ש"באג" יבינו על מה אתה מדבר.

פורסם
  • מחבר

גיליתי משהו מאוד מוזר !

הרצתי DEFRAG לכונן D, רק כדי לטחון קצת את המעבד (ואכן ראו שהמעבד טוחן) ולראות אם משפיע על התחחמות ועל כיבוי המחשב,

לא היתה שום בעיה.

ניסיתי להזכר מה עשיתי מקודם לפני שהמחשב כבה, נזכרתי שהרצתי התקנה של AVAST אנטיוירוס (הסרתי אותו לא מזמן, וכעת רציתי להתקין שוב).

ניסיתי שוב להריץ את ההתקנה, ההתקנה התחילה, באמצע ההתקנה, בדיוק באותו שלב כמו קודם (!!), המחשב נכבה !

(לדעתי מדובר בשלב שבו התוכנה מנסה להוריד עדכון לרשימת הוירוסים מהאינטרנט).

מוזר מאוד, הפעלתי שוב את המחשב, עבדתי בו קצת, התקנתי תוכנה אחרת, גלשתי באינטרנט, צרבתי,

הפעתי שוב את התקנת AVAST, ושוב, באמצע ההתקנה - המחשב נכבה !

אה ? :-)

פורסם
  • מחבר

המחשב נכבה או ביצע ריסט?

תעיין בפוסט הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635

המחשב נכבה...

המחשב נכבה, לא מגיב, נותרת נורה צהובה דלוקה, לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי מכבה גם את הנורה הזה, ואז אפשר להדליק אותו שוב..

פורסם

תנסה לבטל את הכיבוי האוטומטי/ריסט אוטומטי (תעיין בפוסט שקישרתי אליו) ותבדוק אם אתה מקבל מסך כחול.

פורסם

גיליתי משהו מאוד מוזר !

הרצתי DEFRAG לכונן D, רק כדי לטחון קצת את המעבד (ואכן ראו שהמעבד טוחן) ולראות אם משפיע על התחחמות ועל כיבוי המחשב,

לא היתה שום בעיה.

ניסיתי להזכר מה עשיתי מקודם לפני שהמחשב כבה, נזכרתי שהרצתי התקנה של AVAST אנטיוירוס (הסרתי אותו לא מזמן, וכעת רציתי להתקין שוב).

ניסיתי שוב להריץ את ההתקנה, ההתקנה התחילה, באמצע ההתקנה, בדיוק באותו שלב כמו קודם (!!), המחשב נכבה !

(לדעתי מדובר בשלב שבו התוכנה מנסה להוריד עדכון לרשימת הוירוסים מהאינטרנט).

מוזר מאוד, הפעלתי שוב את המחשב, עבדתי בו קצת, התקנתי תוכנה אחרת, גלשתי באינטרנט, צרבתי,

הפעתי שוב את התקנת AVAST, ושוב, באמצע ההתקנה - המחשב נכבה !

אה ? :-)

defrag "טוחן" את ההרד דיסק ,לא את המעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים