פורסם 2007 במאי 518 שנים לא אני ולא אף אחד מהפורום ומהאתר לא אחריים לנזקים שעלולים לקרות לכם ולמחשבכם כתוצאה מרשלנות וטעויות בהלחמה לבשו משקפי מגן הכל התחיל מזה שכשהרכבתי את המעגל לא נהנתי מהתוצאה במיוחד .. הלדים מהבהבים רק בבאסים או בווליום גבוה אני רציתי שהמעגל יגיב גם לצלילים הגבוהים ולקולות וכאלה ולא רק לבאסים מצאתי את המיני מגבר הזה http://www.uoguelph.ca/~antoon/circ/amp1.htm ושילבתי אותו עם המעגל המקורי http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ חומרים: 2 טרנזיסטורים (אחד להגברה והשני לתגובה של הלד) בשביל הראשון אפשר לקחת את אלא: 2N3392 BC168B BC168C BC183LB BC183LC BC238C BC548A BC548C (<--- אני השתמשתי בזה) PBC109 KT373A NTE199 בשביל השני לקחתי גם BC548C אך ניתן גם לקחת את ה TIP31 נגדים : 2 של 10 קילואום אחד של 100 קילואום ועוד אחד שנע 100 - 600 אום (תלוי בטרנזיסטורים ... אני מציע לקחת בהתחלה גדול ואז להקטין) אני לקחתי 500 אום שני קבלים קרמים של 0.1uF (סימון 104) חוטים למיניהם לדים - אפשר להוסיף לדים בחיבור מקבילי כלים : מלחם ואביזרי הלחמה אפשר גם PCB משקפי מגן המעגל : חח אבטיפוס סרטונים: סתם סרטון שמראה איך הלד מגיב למוזיקה שונה סרטון המשווה בין התגובה של הלד במעגל שלי ובמעגל המקורי (תודה ל BlueNosE שאישר לי להשתמש בסרטון שלו לשם השוואה ... זה אותו שיר למי שלא הבין) http://youtube.com/watch?v=PE6b_wbqH48 תהנו
פורסם 2007 במאי 518 שנים מותר להגיב על מדריכים? :s05:בטח שמותר.בלינקר.. כבר אמרתי לך, יפה מאוד =] חבל שלא צילמת בחושך, היה נותן יותר אפקט.אני שוקל לשדרג את המעגל שלי.ולכל אלה שרצו לקנות.. הינה, בגלל זה אמרתי לכם לחכות קצת. זה יותר טוב משלי.
פורסם 2007 במאי 518 שנים אפילו בסרטון השוואה אהבתי יותר של bluenose, אני עשיתי כבר מעגל כזה, שיניתי אותו טיפה מהלינק שנתת, בפרויקט מודינג שלי עמ 6~8, הסברתי מה ואיך עשיתי... ההגברה מיותרת לפי דעתי...
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר מה ששינית במעגל שך זה סתם חיווט .. ויתרת על המפסק .. אני רציתי תגובה של המעגל לתדירויות גבוהות ולא נמוכות ... וקיבלתי את זה עיי סינון התדירות הגבוהה והגברתה (כי אם אני סתם אסננן אותה ה TIP31 לא יגיב איליה בכלל אז הגברתי את הצליל .. ולדעתי האפקט הרבהה יותר יפה ..זו רק דעתי אני גם אכין סרטון השוואה בין המעגל שלי לבין הסרטון של הממציא של המעגל (הזה עם הרמיקסים של מריו חח )
פורסם 2007 במאי 518 שנים תביא , וגם תמונה של כל הסיפור מולחםתודה שתרמת ושיתפת איתנו (לפחות מבחינתי).אני אבנה את זה גם למורות שיש לי את המעגל הקודם גם ונראה
פורסם 2007 במאי 518 שנים יוזמה יפה, הרעיון באמת טוב כי אם מנגנים מוזיקה בלי באסים מגיעים למצב שהמנורה בקושי נדלקת וכאן זה יוצא יפה.שמתי לב שחסר איזה נגד משתנה לקביעת רגישות, דבר חשוב לדעתי כי יכולים לבוא עוצמות ווליום שונות.
פורסם 2007 במאי 518 שנים מישהו יכול להכין לי כזה עם מפסק? ו4 לדים אדום כתום צהוב כחול ושיהיה כזה בתוך קופסא יפה כזהאני ישלם על ההוצאות שלו ועוד על העבודה שלו....
פורסם 2007 במאי 618 שנים מה שאתה הראת זה למי שלא אוהב טראנסיםנגיד של blueson הוא יותר יפה לטראנסיםאלה שאוהבים בלי באסים וכל זה המדריך הזה בשבילםאני לדוגמא שומע רק אלקטרוני אז אני יכין את של בלו
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובות תראה אני לא מפציר באפחד לזרוק את המעגלים שלהם ולהלחים את שלי ..... אני הצעתי גישה אלטרנטיבית לדעתי מה שאני הצעתי זה יותר מגיב למוזיקה ולא רק לביט תביא לי איזה שם של שיר ונראה איך המעגל שלי מגיב אליו ... אפשר לבקש גם מBLUENOSE שגם יקליט (לי לא תיהיה בעיה להשיג את השיר ... קיבלתי מלאן נקודות עם הנגן שלי להוריד שירים מ RAPHSODY <- אני חושב שכותבים את זה ככה)
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים פתחתי כבר אשכול ושאלתי על המעגל הזה אבל לא זה לא עובד לי יש כאן כאלו שאמרו שיש להם מעגלים אחרים אשמח מאוד אם יביאו את התרשים או הסכמה של המעגל בתודה מראש לעוזרים נ.נב אשמח מאוד אם משהוא יענה לי באשכול שפתחתי שם כתוב בדיוק מה הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.