פורסם 2007 במאי 518 שנים 1.תכני 1080P רצים בצבעים חיים ויפים בחיבור DVI,אך בחיבור הקומפוננט מציגים איכות ירודה יותר.2.באמצעות חיבור ה-DVI רואים 1080P כמו ב-LCDTV ואף יותר טוב.האם אני צודק?אשמח לשמוע את התשובות מבעלי ה2407.תודה..swg
פורסם 2007 במאי 518 שנים אין לי LCDTV ולא ניסיתי קומפוננט, אבל 1080P רץ אצלי יופי עם חיבור DVI... אולי לא הבנתי את השאלה
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר השאלה נובעת מקריאה שלי במאמר של ארז.הוא כתב שם שהמסך לא טוב בהצגת 1080P בחיבור קומפוננט.אני קונה את המסך הזה מכוון שאני מתכוון להשתמש הרבה בתכנים מסוג זהבחיבור DVI. ז"א שאצפה ב-1080P רק דרך ה-DVI, ורציתי לוודות שבחיבור DVI הוא לא יציג את ה-1080P כמו בקומפוננט. אם אינך יודע לענות - לא נורא.אני בטוח שארז יענה.
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר שים לב לשאלה שלי.היא לא הייתה "איך 1080P ב-DVI"אלא"איך 1080P ב-DVI לעומת בקומפוננט"אשמח לתשובה.
פורסם 2007 במאי 518 שנים בזמן שאתה בודק את העניין, תוכל לבדוק (בשני החיבורים אם אפשר כמובן) אם הוא מציג את ה1080P כ16:9?כי היו שמועות על זה שלפעמים זה רץ כ16:10 ולמעשה מותח את התמונה..ושלפעמים ישנה תופעת tearing רצינית.
פורסם 2007 במאי 518 שנים ולשאלתך מצורפת תמונה של ה REV03 שלי מריץ 1080P עם PS3 ככה שהדל 2407 כן תומך ב 1080P דרך DVI לכל הסקפטים למינהם. בקשר לאיכות התמונה, ובכן 1080P נראה מצוין ב DVI אבל 1080P אינו נתמך כלל דרך קומפוננט, המסך כן מקבל 1080i בקומפוננט וכפי שניתן לראות/לקרוא בהשוואה הוא לא מציג אותו באופן איכותי.
פורסם 2007 במאי 618 שנים שוב פעם ? :-\1.תכני 1080P רצים בצבעים חיים ויפים בחיבור DVI,אך בחיבור הקומפוננט מציגים איכות ירודה יותר.2.באמצעות חיבור ה-DVI רואים 1080P כמו ב-LCDTV ואף יותר טוב.האם אני צודק?לא אתה לא צודק. אם לדייק אז שני המשפטים לא נכונים.תודה רבה ארז.זו התשובה שרציתי לשמוע.מה שהבנת זה שהמסך (במקרה זה REV03) קיבל אות 1080P ממכשיר PS3 (פרט שהיה כבר ידוע ממזמן). בהתבסס על סקירות משתמשיםמחו"ל קיים שיפור משמעותי בREV04 אך עדיין קיימות בעיות מוזרות עם הצגת תוכני FHD ממקורות שונים (הנה דוגמא).
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר שוב פעם ? :-\לא אתה לא צודק. אם לדייק אז שני המשפטים לא נכונים.מה שהבנת זה שהמסך (במקרה זה REV03) קיבל אות 1080P ממכשיר PS3 (פרט שהיה כבר ידוע ממזמן). בהתבסס על סקירות משתמשיםמחו"ל קיים שיפור משמעותי בREV04 אך עדיין קיימות בעיות מוזרות עם הצגת תוכני FHD ממקורות שונים (הנה דוגמא).אני צופה ב FHD רק מהמחשבלפי דברי ארז ו tmpusr FHD ב DVI אמור להיות מושלם,בעל צבעים חיים וחדים ואכן מציג FHD בשיאו, ללא פשרות וללא תקלותשוב, המקור היחידי שלי ל FHD הוא DVI
פורסם 2007 במאי 618 שנים DVI זה ממשק ולא מקור. מה שחשוב זה באמת מה יהיה המקור בעתיד ממנו תרצה למשל לצפות בסרטים (כגון BlueRay) ואם לא תתקל בתופעות מוזרות. בייננו אצל דל כל דבר זה בספק (פאנל/פיקסלים/FHD). תתרגל אין הבטחות אלא רק לצפות לטוב.
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר DVI זה ממשק ולא מקור. מה שחשוב זה באמת מה יהיה המקור בעתיד ממנו תרצה למשל לצפות בסרטים (כגון BlueRay) ואם לא תתקל בתופעות מוזרות. בייננו אצל דל כל דבר זה בספק (פאנל/פיקסלים/FHD). תתרגל אין הבטחות אלא רק לצפות לטוב.אני מאמין שעד שנגני HD למיניהם יגיעו למחירים הגיונייםועד שיהיה יצע גדול מאד לסרטים אלו, אני כבר אדאג למסךLCD הרבה יותר גדול ואיכותי שמתאים בעיקר להצגת FHDעד אז אסתפק במסך המדהים הזהשמקבל FHD מ DVI בצורה מושלמת ונקייה.
פורסם 2007 במאי 618 שנים העתיד כבר פה ועוד זמן קצר זאת תהיה כבר טכנולוגיה מיושנת.http://computers.walla.co.il/?w=/4/962152/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.