פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר הם שולחים את החלקיםומי ירכיב לי את זה???מה שהם שולחים זה המחשב??זה רק מה שאני צריך בשביל המחשב או שיש עוד כמה דברים שאני צריך לקנות?
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר תשמע סיבכת אותיאני אומר להם את המפרט משלם והכולוהם שולחים לי את המחשב שלםרק מה שאני צריך לעשות זה להתקין וינדוס וזההו?
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר יש לי כמה שאלות אחרונותהכרטיס קול ורשת יש אותם על הלוח אם?אני יצטרך להחליף/להוסיף מאוורר או משהו כדי שהמחשב לא יעשה רעש?ואני מקבל הכול עם כבלים חוטים למסך למחשב?ואם אני מחליף את המארז למשהו אחר תיהיה בעיה?כמה זמן אחריות יש לי על החלקים?
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר בהתאמה לתשובות....:איך אפשר לדעת כמה ערוצים?ואיזה כרטיס רשת?אני יצטרך להוסיף או לחליף?ולמה? זה לא טוב המאווררים שהם מביאים?שאני אתקשר אני ישאל על הכבלים...זה מארז מכוער אז נצאתי משהו יותר יפה למה זה בעיה?ומה עם האחריות איך אני בודק?
פורסם 2007 במאי 518 שנים 7.1 ערוציםממש לא חשוב איזה כרטיס רשת - הוא יספיק לכל מה שלא תצטרךתחליף ת'מאווררים של המארז יותר מאוחר כשהם יתחילו להרעישסבבהלפי דעתי הוא בסדר גמור והכי חשוב שהוא פרקטילגבי האחריות תבדוק באתר של החנות שממנה הביאו לך ת'מפרט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.