פורסם 2007 במאי 718 שנים ^מה אני נראה לך עובד שלך יא מטומטם, תמצא נימוקים בעצמך אני אומרלך את התשובה הפשוטה
פורסם 2007 במאי 718 שנים תקשיב לי טוב יא דגנראט אני רואה שהומור אין לך זה אולי כי יש לך בעיות קשות באישיות. ומהתשובות של [בעלעול מהיר] אני רואה שיש לך בעיות קשות גם בתקשורת אם אנשים.[וכנראה זה למה אתה כל היום נמצא בפורום] אם לא בא לך לעזור אז תשתוק. לתת תשובות ששום דבר לא עומד מאחוריהם זו חוכמה קטנה מאוד.
פורסם 2007 במאי 718 שנים תקשיב לי טוב יא דגנראט אני רואה שהומור אין לך זה אולי כי יש לך בעיות קשות באישיות. ומהתשובות של [בעלעול מהיר] אני רואה שיש לך בעיות קשות גם בתקשורת אם אנשים.[וכנראה זה למה אתה כל היום נמצא בפורום] אם לא בא לך לעזור אז תשתוק. לתת תשובות ששום דבר לא עומד מאחוריהם זו חוכמה קטנה מאוד. בוא אנה אתה חתיכת חופר, שאלוהים ישמור- קיבלת חינוך לא טוב בבית כניראה אה, ומה קשור הומור פה יא חמור תסביר לי?! שוב פעם, תדבר עיברית יא טמבל , יש לך מזל שאני לא מקלל פה ויש לך מזל שאתה לא מכיר אותי, אתה תמצא את התשובות שלך לבד הבנת ?! או שתבקש מאמא ש'ך שתעזור קצת..
פורסם 2007 במאי 1018 שנים אחלה חוש ריח יש לך דניסitaysharאזהרה 2 שלךa_a_aaאזהרה ראשונה שלךשניכם תשמרו על המקלדת שלכםבפעם הבאה לא יהיו רחמים ושניכם תעופו על טילמספיק ברור? (שאלה רטורית למי שמסרב להבין)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.