פורסם 2003 בינואר 2322 שנים גיליתי עכשיו שהמאוורר שעל הצ'יפסט והמאוורר שעל הכרטיס מסך שלי פשוט לא עובדים!שניהם מחוברים כמו שצריך, אבל פשוט לא עובדים..זה המאווררי סטוק של הרכיבים.למישהו יש רעיון?אולי איזה שימון? למרות שממה שהרגשתי עם המברג הם מסתובבים בסדר..
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים תן להם פוש,אם לא עובד אז עבר זמנן וצריך להחליף בחדש,על הצי'פ זה לא כלכך קריטי.
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים גם שלי די מתאני מתכוון לקנות רק מאורר 40 מ"מ חדש ולשים על הציפ סטכנראה שGigabyte עובדים עם מאוררים ממש ממש זוליםלא הצלחתי למצוא שום מקום שמוכר מאורר 40 מ"מ אז אני שוקל לקנות Hardcano 2 ותלפרק ממנונראה כבר מה יהיה
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים מאוורר ציפסט ? ---> מאוורר מעבד?יש מאווררים של מארזים שמופעלים עי חישנים - כשחם הוא עובד כשקר הוא מפסיקהכי טוב לבדוק בהפעלה של המחשב - אז הם אמורים להסתובבחוץ מזה אם תתן עוד פרטים אולי תקבל יותר עזרה
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים מה זאת אומרת לא עובד?אם הוא באמת לא עובד כאשר מחובר ללוח אז יכול להיות שנשרף לך פיוז פנימי או חיבור של יציאות המאוררים. אצלי נשרפו כל חיבורי המאוררים בלוח כאשר חיברתי מאורר 120מ"מ, למרות שהלוח עובד בסדר גמור.
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים מאורר ציפ סט זה מאורר ציפ סטהמאורר שמתחת למעבד שכתוב עליו X8זה בדיוק מה שיש לו על הציפ סטאפשק להחליף רק את המאורר בלי כל ההיט סינק
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים מה זאת אומרת לא עובד?אם הוא באמת לא עובד כאשר מחובר ללוח אז יכול להיות שנשרף לך פיוז פנימי או חיבור של יציאות המאוררים. אצלי נשרפו כל חיבורי המאוררים בלוח כאשר חיברתי מאורר 120מ"מ, למרות שהלוח עובד בסדר גמור.ומה עם מאורר שמחובר לספק ולא עובד?למאורר אין פיוז הוא פשוט התקלקלאו שנקרע הסליל או שאלוהים יודע מהלא עובד כי הוא דפוק ולא כי יש בעיה בלוח
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים כבר ראיתי פה לא מעט תלונות על המאוררים שבאים עם Gigabyteאולי באמת יש להם איזה בעיה כי גם שלי דפוקכל פעם שמדליקים (ובמקרה של המאורר מתניעים) הוא עושה רעש של מטוס ממריא איזה חצי דקההכי נורא זה בבוקר שההורים שלי מדליקים לי את המחשב כדי להתחבר לאינטרנט (אני השרת) זה מעיר את כל השכונהעכשיו צריך למצוא מאורר 40 מ"מ חדש
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים בעקרון הציפסט לא צריך קירור, פרט לציפסטים ספציפיים..אני לא חושב שזה אמור להפריע לך..שים לב שגיגהבייט תמיד שמה מאוורר על הציפסט בדגם ה"מקצועי" יותר של הלוחות שלה, 7VA לעומת ה 7VAX/P, שיש בהם מאוורר..קיצור, סתם עוד מאוורר שעושה רעש במחשב ולא מביא תועלת
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים לא, IronEddie, מה שהבאת זה לא הבחור הנכון. הכוונה היא ל-maphisto. וזה מה שהוא עשה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.