פורסם 2007 במאי 518 שנים הייקניתי צורב DVD חדש ויש לי איתו בעיה. הוא מצליח לקרוא דיסקים רגילים של CD ודיסקים של DVD שיש עליהם קבצים שהם לא סרטים, אבל לא מצליח לקרוא דיסקים של DVD עם קבצי סרטים עליהם! למישהו יש מושג? אמרו לי שיכול להיות שאני צריך איזה מקודד אבל אני לא יודע איזה.......
פורסם 2007 במאי 518 שנים הדיסקים מקורים ?אם זה סירטי DIVX וכו תוריד קודאקים...אם זה דיסק מקורי של DVD "רגיל" אתה צריך תוכנה יעודית (כמו POWER DVD וכו)...
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר זה לא שהוא לא מצליח לנגן את המידע שיש על הדיסק, הוא פשוט לא מזהה את הדיסק
פורסם 2007 במאי 518 שנים תתן בבקשה את הדגם המדויק של הצורב אותו קניתלמטרת עידכון Firmware שאולי יפתור את הבעייה...כמו כן האם זה קורה עם כול דיסק או רק כמה
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר דגם הצורב הוא sony aw-g170a. ובינתיים זה קרה רק עם דיסקים שיש עליהם מידע מסוג avi. דיסקים עם קבצי משחקים ותמונות הוא דווקא קורא
פורסם 2007 במאי 618 שנים הנה ה [ftp=ftp://ftp.vaio.sony.co.jp/pub/vaio/download/SP-011295-00/SOFOPD-01129500-JP.exe]Firmware[/ftp] שמצאתישים לב כי העדכון הוא באחריותך בלבד ואיני לוקח אחריות אם העידכון לא יצליח
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר קודם כל תודה אבל משום מה זה לא פותח לי את ההורדה, אלא אומר שהוא לא מזהה את הכתובת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.