עבור לתוכן

המחשב לא עובד ואני בדיכאון.. יש לנסות לתקן? המעבד נדפק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, בצער וביגון אני כותב הודעה זו.

ניסיתי למרוח משחה תרמית על המעבד ומשום מה אחרי מריחתה והשמת ההיטסינק פשוט המחשב לא עלה.

אמרו לי לנסות להוציא את המעבד ולהכניס חזרה וכך עשיתי. המעבד היה דבוק להיטסינק בגלל המשחה התרמית משום מה ופשוט יצא מהמקום.

כך, החיבורי זהב האלה שלמטה התעקמו ועכשיו אי אפשר לחבר את המעבד שוב פעם.

קלטתי שכנראה המעבד שלי הלך לקיבינימט ואני צריך לקנות חדש.

השאלה העכשווית היא מה לא עשיתי בסדר כדי שזה לא יקרה בפעמים הבאות?

- ינעל רבעק ינעל אבוק לפחות בזה תעזרו בא לי לבכות.. ככה הלך לו מעבד

פורסם

לך לחנות מחשבים או לטכנאי שכונתי שאתה סומך עליו, כל עוד הפינים לא יצאו מהמעבד אז עוד אפשר לישר אותם.

אגב, שמעתי על לא מעט אנשים שגם אחרי שפין נשבר עוד הצליחו לקמבן חיבור עם סיכה\חוט ברזל דק.

פשוט צריך להיות סופר זהיר עם זה, זה קורה כל הזמן לאנשים הקטע עם השליפה של המעבד צמוד להיטסינק, בפעם הראשונה שזה קרה לי הזעתי כמו מטורף מלחץ...

בקשר לפעם הבאה, תשתדל לסובב קצת את ההיטסינק לצדדים לפני ההוצאה שלו, לנסות לשחרר את הוואקום\דביקות מה שלא יהיה, להוציא את המעבד בצורה סיבובית קלה ולא משיכה אחידה כלפי מעלה.

פורסם
  • מחבר

לך לחנות מחשבים או לטכנאי שכונתי שאתה סומך עליו, כל עוד הפינים לא יצאו מהמעבד אז עוד אפשר לישר אותם.

אגב, שמעתי על לא מעט אנשים שגם אחרי שפין נשבר עוד הצליחו לקמבן חיבור עם סיכה\חוט ברזל דק.

פשוט צריך להיות סופר זהיר עם זה, זה קורה כל הזמן לאנשים הקטע עם השליפה של המעבד צמוד להיטסינק, בפעם הראשונה שזה קרה לי הזעתי כמו מטורף מלחץ...

בקשר לפעם הבאה, תשתדל לסובב קצת את ההיטסינק לצדדים לפני ההוצאה שלו, לנסות לשחרר את הוואקום\דביקות מה שלא יהיה, להוציא את המעבד בצורה סיבובית קלה ולא משיכה אחידה כלפי מעלה.

אז מרחתי טוב... סבבה

בקשר לתיקון של המעבד.. לקחתי מחט (אני חולה סכרת, יש לי הרבה LOL) ויישרתי שורה שורה.. הכנסתי את המעבד והמשחב עלה.

עכשיו חזרתי לבעיה הקודמת.. אני פותח את המחשב הWINDOWS טוען אבל כשהוא אמור להגיע לבחירת המשתמש המסך כותב לי No Input או משהו כזה.

זו בעיית תוכנה או חומרה בכלל?

פורסם

זאת לא בעיה רצינית בכלאופן,

נסה להריץ ב safemode ולראות אם הווינדווס עולה, ואם אתה רוצה להיות בטוח, אז חבר עוד דיסק קשיח או משהו ותגבה את הנתונים.

פורסם

א. אני באמת שמח שהמחשב עולה :xyxthumbs:

ב. אתה חייב לתת את ההודעה המדוייקת ובדיוק איך היא מופיעה, כי סתם NO INPUT יכול להיות כל דבר.

למשל, אם ההודעה מופיעה מהמסך עצמו ולא דרך המחשב (אפשר לבדוק את זה ע"י ניתוק הכבל של המסך מהמחשב),

את זה אפשר לסדר בשניה ע"י מחיקת דרייבר כ.המסך דרך "מצב בטוח" (כמובן ווידוא שרק תצוגה אחת מחוברת לכ.המסך).

אבל אם זאת הודעה שבאה מהמחשב, אז כמו שאמרתי קודם תכתוב במדוייק את ההודעה בשביל שנזהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים