עבור לתוכן

התייעצות בנוגע לקירור של מארז sonata 2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תשמע העניין הוא שהם מזמינים לי את הסונטה במיוחד כי אין להם אותו במלאי..

יש לך ניסיון עם הסונטה? הוא ממש פחות טוב מה AC? :s07:

פורסם

אין לי.

אבל בביקורת של ה - AC ב - SILENT PC REVIEWS אומרים שהוא חד משמעית עדיף על הסונטה.

את ה - AC אגב יש במלאי מיידי שזה נוח.

פורסם
  • מחבר

יש בטווח מחירים הזה עוד משהו מנעה שהיית ממליץ עליו?

תודה

פורסם

בשביל מה צריך עוד משהו ?

לך על ה - AC, אתה יכול לסמןך עלי.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה האם למפרט שלי יספיק מאוורר 1 מאחורה?

פורסם

יספיק זה אחד של 120 אם אני לא טועה

ואם אתה יכול אז מומלץ להוסיף עוד אחד מקדימה

פורסם

הסונטה 2 ממש ממש שקט עם מעבד כמו שלך וקירור סטוק , חום המעבד נע בין 37-42 (לא במאמץ)

חום לוח האם לא עובר את ה-40 אך בהתחשב בכך שיש לי כרטיס מסך בלי קרור שהטמפ' שלו 54 ויותר

כך שמיוצר די הרבה חום ובהתחשב בכך שיש רק מאוורר אחד מאחור שעובד על הנמוך ביותר (ניתן לכוון ידנית 3 דרגות לסיבובי

המאוורר)לאור עובדות אלה תצטרך להחליט אני לא מכיר את המארז השני שמומלץ כאן , עניין השקט הוא מאד אינדבדואלי.

פורסם

אין לי.

אבל בביקורת של ה - AC ב - SILENT PC REVIEWS אומרים שהוא חד משמעית עדיף על הסונטה.

את ה - AC אגב יש במלאי מיידי שזה נוח.

מחזק. AC טוב יותר מהסונטה. וגם לא נוגעים במאווררים שלו. מה שמגיע - מספיק.

לגבי הוספת מאוורר קדימה - דעתי היא נגד, כמו שכתבתי בטרדים אחרים, אלא אם כן יש לך יכולת לבצע תיאום מהירות אבסולוטי (דבר שאין לך), מפחית מיעילות הקירור. שניים יונקים עדיף בהרבה על אחד דוחף אחד יונק.

...לאור עובדות אלה תצטרך להחליט אני לא מכיר את המארז השני שמומלץ כאן , עניין השקט הוא מאד אינדבדואלי.

למען האמת, עניין השקט הוא מאוד אבסולוטי. מדיד ושמיע בהחלט. ההחלטה אם זה חשוב או לא, היא אינדיבידואלית. :D

לדעתי עדיף להגביר את הטריקול האחורי מאשר להוסיף עוד מאוורר, ואני די בטוח שגם הטמפ' יהיו נמוכות יותר עם מאוורר אחד על בינוני או גבוה מאשר שניים על נמוך. (motifi, מוכן לבדוק בשם המדע?)

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

גרמתם לי לחשוב לכיוון הAC מה עוד שהוא יותר זול ב250 ש"ח (אני קונה בנעה) , אבל מה שמרתיע אותי בו זה שאם הספק מתקלקל אי אפשר להחליף אותו ובעצם צריך להחליף מארז..

לגבי הוספת מאוורר קדימה - דעתי היא נגד, כמו שכתבתי בטרדים אחרים, אלא אם כן יש לך יכולת לבצע תיאום מהירות אבסולוטי (דבר שאין לך), מפחית מיעילות הקירור. שניים יונקים עדיף בהרבה על אחד דוחף אחד יונק.

באמת? טוב לדעת, האמת זה קצת מוזר כי ברוב המארזים יש מקום למאוורר קדמי.. בכל אופן מידע חיוני

ולגבי הסונטה מה שנראה לי שיכול להיות קצת מעצבן זה האור הכחול והדלת שצריך לפתוח ולסגור כל הזמן, אבל אלמנט השקט מאוד חשוב לי

בכל מקרה כבר ביצעתי את ההזמנה בשבוע שעבר ואני לא בטוח שיש לי אפשרות לבטל כי לפי מה שאמרו לי הם מזמינים לי במיוחד את הסונטה

פורסם

לדעתי זו קונספציה ישנה, מאווררים שדוחפים ומוציאים בבלגן במארז. למעט מצב שיש לך 13 כוננים במארז, אז כנראה אתה חייב גם מאווררים דוחפים בכל מצב (ממילא הם 3/4 חסומים ע"י הדיסקים). היום יש יותר מודעות לזה. למשל, במצב בו יש DUCTS שמובילים אוויר, מאוורר אחד דוחף ואחד יונק יכולים לעבוד טוב.

אני בזבזתי שעות (ימים? שבועות) על נסיון להגיע למצב אופטימלי עם מאווררים בדחיפה ויניקה, ולהפתעתי, מבחינת איזון בין רעש ואיוורר, גיליתי שיניקה בלבד עדיפה על כל מצב אחר.

לגבי נועה - אני לא יכול לדבר בשמם, אבל גם אחרי שאתה משלם ומקבל צריכה להיות ך אפשרות להחליף, על אחת כמה וכמה כשהזמנת ועוד לא קיבלת. אתה הלקוח, עשה מה שהכי מתאים לך ואתה מרגיש בנוח איתו.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר על העניין של הספק "החד פעמי" בAC? יכול להיות בעייתי..

פורסם

אתה צודק. הספק במארז באמת מחובר בניטים (הייתי קצת בהלם כשניסיתי לפרק אותו).

מצד שני, אם הספק הוא של סיסוניק 500W - שווה לקנות אותו, ואם הולך - לקנות אחד חדש (מארז). חוץ מזה, כתוב שיש שנה אחריות.כדאי לבדוק מה היא מכסה.

פורסם

picture42ec6.th.jpg

picture432nf6.th.jpg

picture45ke8.th.jpg

זה מארז SONATA 1

התעלה נצמדת לחלק עליון של המאוורר האחורי

התעלה מושכת אויר דרך הדיסקים בלבד ! . כל הפתחים לתוך המאז נאטמו.

הוצאתי את הפילטר מקדימה וזרימת האויר עכשיו טובה והטמפ' גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים