עבור לתוכן

כרטיס מסך לצפיה בזמן אמת

Featured Replies

פורסם

(מקווה שהכל לפי הכללים)

אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לצפות בוידאו בזמן אמת על המסך שלי בלי שיקרטע.

כשאני כותב "זמן אמת" אני לא מיתכוון לצפיה פשוטה בסרט מוכן (קובץ אחד) אלא למצב שבו יש לפחות קובץ אחד לוידאו, קובץ נוסף לכותרת, מספר קבצים לאפקטים, וכל שכבת קול היא קובץ ניפרד. כל הקבצים האלה מנוגנים בוזמנית ע"י תוכנת העריכה, דבר הגורם לוידאו לקרטע. קירטוע זה נפתר ע"י שימוש במוניטור חיצוני, דבר שאני רוצה שישתלם לי לחסוך.

אני לא מדבר על תוכנת עריכה אלא על כרטיס מסך (למיטב הבנתי וניסיוני זה כל מה שדרוש) ע"מ לצפות בוידאו המנוגן בתוכנת העריכה בזמן אמת.

פורסם

אם הבנתי אותך נכון אתה רוצה לראות סרט שיעבוד לך חלק וכו'...? כי תאמת אתה מדבר בו בסינית...

פורסם

8500GT יעשה את העבודה מצוין:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481

זאת בהנחה ויש לך חריץ PCI-E במחשב

אם יש לך חריץ AGP תיאלץ להמהיר את המעבד כדי לראות שינוי. ואם גם זה לא עוזר, תתחיל לחשוב על שדרוג כולל...

פורסם

if it is possiable to ask what editing software are we talking about here?

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי אותך נכון אתה רוצה לראות סרט שיעבוד לך חלק וכו'...? כי תאמת אתה מדבר בו בסינית...

אנסה לפרש את הסינית ;-) :

1) כשאני עורך המצב שקול ללנגן כחמישה סירטי וידאו בו-זמנית באותו חלון.

2) כתוצאה ישירה מהעומס התצוגה מקרטעת.

3) את הקירטוע 'פותרים' ע"י שימוש במוניטור חיצוני (טלוויזיה קטנה המתחברת לכרטיס המסך) ואז התצוגה חלקה.

4) הבעיה היא שהמוניטור תופס מקום וגורם לתנועת שלילה ("לא") בין המסך למוניטור.

5) אני רוצה לצפות אך ורק במסך.

>>>6) אני רוצה כרטיס מסך שיעמוד בעומס השקול ללנגן חמישה סרטי וידאו בוזמנית באותו חלון באופן חלק לחלוטין' date=' ולא 'סתם' לצפות בסרט אחד שהורדתי.

איזה כרטיס מסך מסוגל לעמוד בעומס הזה - לחסוך מוניטור?

מקווה שעכשיו ברור.[br']פורסם בתאריך: 4.05.2007 בשעה 15:35:35

if it is possiable to ask what editing software are we talking about here?

בגדול פרימייר אך האמת היא שהבעיה תקפה לכל תוכנת עריכה שהיא.[br]פורסם בתאריך: 4.05.2007 בשעה 15:36:25

8500GT יעשה את העבודה מצוין:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481

זאת בהנחה ויש לך חריץ PCI-E במחשב

אם יש לך חריץ AGP תיאלץ להמהיר את המעבד כדי לראות שינוי. ואם גם זה לא עוזר, תתחיל לחשוב על שדרוג כולל...

אני מבין שPCI-E מהיר יותר מAGP.

מה צפוי להיות מהיר יותר מPCI-E? האים PCI-X?

פורסם

im working with pinnacle studio 10.7

i dont get this proplem

what is ur system spec?

פורסם
  • מחבר

im working with pinnacle studio 10.7

i dont get this proplem

what is ur system spec?

למיטב ידיעתי: לפינאקל יש שכבת וידאו אחת, שכבת קול אחת, אין אפקטים המולבשים על הוידאו עצמו והכותרות פשוטות. נסה לעבור לפרימייר, אביד ודומותיהן ותדע על מה אני מדבר. ברגע שאתה רוצה משהו קצת מסובך הוידאו מתחיל לקרטע ואני רוצה למנוע את זה.

פורסם

studio does NOT have only one video layer, it has multiple, ive worked with 2 to 3 not more, but i belive its possiable, it does have 3d effects added to the video, but it has a background rendering option thats why my video doesnt lag couse its automaticly rendered in the background and previewed as a finished one file video

as of premier, go to there site, they have qualified hardware .

here u go

http://www.adobe.com/products/premiere/dvhdwrdb.html

choose ur premier version, and graphic card, it will show u a list of recommended graphic cards that most of them are quadro!!!!!!!!!

פורסם

לדעתי העומס הוא על המעבד ולא על כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר
"... it will show u a list of recommended graphic cards..."

האם הם חוסכים את השימוש במוניטור חיצוני? האים כשאני מעמיס על המחשב מידע השקול לניגון חמישה סרטים לפחות בוזמנית באותו מקום הכרטיס גורם לזה להראות כאילו אני מנגן קובץ וידאו אחד?

פורסם

לדעתי העומס הוא על המעבד ולא על כרטיס המסך.

^^מחזק

פורסם

ill try it on avid on my computer, give me a sienario to try it with??

load 2 vidos with 2 songs and add some effects is enough???

ur talking about lag in the preveiw window right?

פורסם
  • מחבר

ill try it on avid on my computer, give me a sienario to try it with??

load 2 vidos with 2 songs and add some effects is enough???

ur talking about lag in the preveiw window right?

2 שכבות וידאו, כל אחת קובץ אחר וגם 2 שכבות קול, כל אחת קובץ קול אחר וגם לפחות 2 שכבות של כתוביות. העמד מעליהן את הסמן, לחץ "נגן" ואמור לי אם התצוגה בחלון הPREVIEW חלקה כאילו אתה צופה בטלוויזיה.

פורסם

the video playback is lagy, the wired thing is that my cpu is at 25-30% !!!!!!

פורסם
  • מחבר

the video playback is lagy, the wired thing is that my cpu is at 25-30% !!!!!!

אים הבנתי נכון את הודעתך הרי שהצלחתה לקבל מושג למה אני מיתכוון כשאני כותב שאני רוצה כרטיס מסך שמסוגל להציג וידאו בזמן אמת.

עכשיו נסה להוסיף עוד שכבות וידאו, עוד קבצי קול, לזרוק עליהם מגוון אפקטים, עוד כותרות ותבין למה אני באמת מתכוון.

אים יש לך המלצה לכרטיס מסך שמסוגל להציג PREVIEW בזמן אמת אשמח לדעת עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים