עבור לתוכן

sansa ותמיכה בעיברית, יש חדש?

Featured Replies

פורסם

טוב הורדתי עכשיו כמה סקינים והתקנתי אותם ואני חייב להגיד שזה נראה די יפה וזה שיפור

אבל זה בכלל לא משתווה לרמה של נוחות התפעול של הפירמוור המקורי

פורסם
  • מחבר

יש למישהו הסברהסבר איך אני מתקין סקין לעסק הזה?

ועוד משהו, בפרמוור המקורי, יש השהייה של כמעט 3-4 שניות במעבר בין שיר לשיר, אני חייב לציין שזה מעצבן למדיי (מאוד מעצבן למדיי), מישהו ניתקל בדבר כזה?

פורסם

אתה מוריד סקין, ומעתיק את התוכן (שהוא מספר תיקיות עם קבצים שונים) לתיקיה בתוך הסנסה rockbox. כשהיא במצב MSC

ולגבי ההשהיה תנסה לפרמט את הסנסה או משהו כי זה לא אמור להיות איטי במעבר בין שירים

אצלי הוא עובר מיד ואני עם הפירמוור האחרון

פורסם
  • מחבר

אתה מוריד סקין, ומעתיק את התוכן (שהוא מספר תיקיות עם קבצים שונים) לתיקיה בתוך הסנסה rockbox. כשהיא במצב MSC

ולגבי ההשהיה תנסה לפרמט את הסנסה או משהו כי זה לא אמור להיות איטי במעבר בין שירים

אצלי הוא עובר מיד ואני עם הפירמוור האחרון

אני פשוט עושה פורמט למחיצה ב"מחשב שלי" או שיש איזשהי תוכנה יעודית לעניין?

פורסם

כמו שאמרת

פורסם
  • מחבר

תודה!, זה עבד!

כבר התבאסתי מכל העניין, אבל עכשיו זה עובד יופי.

אלפי תודות.

פורסם

אין בעד מה! :xyxthumbs:

פורסם

בקשר לעדכון בעברית אני יודע שעובדים על אחד חדש, מכיוון שהישן היה פשוט זוועתי בכל הקשור לבאמת לעבוד... הוא פשוט דפק דפק מכשירים (כלומר, לא משהו שצריבה מחדש לא היתה פותרת...).

את הישן בשום אופן לא להתקין!

פורסם

לגמרי!

ורועי אתה יודע מה הכי גרוע? שלא ניתן להתקין גרסאות ישנות יותר! ולכן אני תקוע עם הגרסא של העברית הדפוקה הזו (ואני בכלל לא משתמש בממשק העברי ולא בשירים בעברית, חשבתי זה יוסיף דברים פרט לעברית :-\ )

פורסם

כן נו, לחזור לגירסא אחורה זה בקומבינה...

פורסם

זהו אני ניסיתי את זה כבר לפני איזה חודש אבל משום מה הוא לא נכנס לי לשחזור אלא מציג לי HOLD ונכבה :-\

הבנתי, זה כנראה בגלל שמות הקבצים הללו

---

בעדכון החדש סאנדיסק שינו את השמות של הקבצים של העדכון, אז אם אתם רוצים לעדכן - אתם צריכים לשנות את השמות של הקבצים ל: pribootLoader.rom ול- firmware.mi4 (עם האותיות כמו שהם - L ב-Loader בגדול, כל השאר קטן)

איני מוצא את הקבצים על הנגן, חוששני שמחקתי אותם בטעות לפני זמן רב, מישהו יכול בבקשה להעלות אותם? :'(

פורסם
  • מחבר

אתה לא אמור למצוא אותם על הנגן, אתה אמור להוריד אותם מהלינק הזה:

http://home.earthlink.net/~contxt/1.02.15A.zip

ואח"כ לשים את הקבצים על המחיצה שעולה לך כשאתה מחבר את המכשיר למחשב.

אם הוא לא נכנס למצב שיחזור תנסה תשים את הקבצים כמו שהם בתיקיית השורש בנגן ותאתחל אותו, מישהו רשם שגם זה הצליח לו.

פורסם

תודה רבה לך!

הצלחתי :)

נחמד לראות את ה Sandisk - Good Bye 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים