פורסם 2007 במאי 418 שנים שלום חברים,החלטתי לנסות לבצע פרוייקט עם פרספקס (חריטה חדשה,בסגנון ה-High Couple שעשיתי).אני רוצה שהיא תואר גם ע"י לדים UB.היום הלכתי לחנות וקניתי 8 לדים UB - ארבעה כחולים וארבעה לבנים.יש לי אצלי בבית נגדים של 75 אום.מקור המתח למוד שיבוצע יהיה חיבור דרך USB,שנותן 5V . שאלתי - האם נגד של 75 אום יספיק למעגל של 4 לדים UB שיחוברו זה לזה,ושמקור המתח יהיה של 5V?אם בלבלתי במושגים,אני מתנצל - אני כותב אחרי משמרת לילה בביה"ח.
פורסם 2007 במאי 418 שנים אני חושב שהוא מתכוון לחבר אותם בטור, מה ש כמובן לא טוב.אמ.. במקביל עם הנגדים שכולם מעליי אמרו.
פורסם 2007 במאי 418 שנים אם אתה לוקח שלושה נגדים של 75 אוהם במקביל ומחבר אותם לנגד של 75 אוהם בטור אתה מקבל התנגדות שקולה של 100 אוהם
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר שלום לכולם,ותודה על התגובות. התכנון שלי לחיבור,הוא כמו בציור שכאן (מובא מאתר modding.ru) בציור יש חיבור של נגד של 36 אום. לי יש נגד של 75 אום. האם יספיק?יותר מדי? פחות מדי? חיבור יהיה טורי,כלומר לד אחרי לד,כמו בציור.
פורסם 2007 במאי 418 שנים החיבור שבציור הוא מקבילי =\אם תשים נגד אחד כמו שהם שמים זה יהיה בסדר. למרות שמומלץ לישם גנד בניפרד לכל לד. ואז אתה צריך נגד של 100 או 200 או כל מה שבינהם...
פורסם 2007 במאי 418 שנים אם תיקח שני נגדים של 75ohm ותשים במקביל תקבל נגד שקול של 37ohm ככה שזה יתאים לציור שנתת.
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר היי לכולם! טוב,עשיתי הלחמות היום בבוקר (מה לעשות,שביתה באוניברסיטה)... ו... זה עובד! הנה התמונה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.