פורסם 2007 במאי 418 שנים אני פוחד שאולי דפקתי את הדיסק הקשיחהתחילו לי בעיות עם הווינדוזאז חשבתי להתקין ווינדוז מחדש, אבל על הווינדוז הקיים, כלומר בלי פרמוטולא יודע מה קרה שם, ההתקנות נתקעו או משהו וכבר לא יכלתי לחזור לווינדוז החדשאני חושב שעכשיו האופציה היחידה שלי היא לפרמטאבל יש המון דברים חשובים על הדיסק הקשיח הזה (בעיקר תמונות משפחתיות לאורך שנים), אז חיברתי אותו למחשב אחר כדי להעתיק.אבל כשאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעת שגיאה:the disk is corrupted and unreadbleהאם יש תוכנה שמאפשרת חילוץ מידע מדיסקים כאלה?ואם לא, האם יש מקום באזור ת"א שלא גובה הון על הצלת מידע?
פורסם 2007 במאי 418 שנים תנסה עם PC Inspector File Recovery חפש בגוגל .זה תוכנה חינמית לשחזור אפילו אחרי פורמט , היא עזרה לי בבעיה דומה שלא ניתן היה לגשת לכונן דרך הווינדוס
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר זה מראה כאילו הדיסק ריק האם יש עוד איזושהי דרך... מה לגבי מקומות שמשחזרים מידע?
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר פאק.. לא..אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת כמה זה עולה?ויש אולי תוכנות אחרות?דרכים אחרות לחבר את הדיסק הקשיח?חיברתי אותו כ"סלייב" למחשב אחר שבו כבר יש כבר 2 דיסקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.