עבור לתוכן

פוג'י F31-F40 מול SD200 וSD800

Featured Replies

פורסם

היי אנשים !! ;D

את הSD200 שלי עדיין לא שידרגתי, הTX1 לא שווה את ההשקעה.

חשבתי לשדרג לSD800IS או SD700IS אבל בגלל שמאוד חשוב לי מצלמה שמצלמת תמונות וגם וידיאו באיכות טובה באור נמוך ללא פלאש

אז אני חושב אולי לשנות כיוון וללכת על הF31 שאני יודע מביקורות פה שהיא מצוינת והתמונות שלה צריכות להיות איכותיות לפחות כמו של הקאנון אם לא יותר.

הוידיאו של F31 איכותי יותר או פחות מהSD800? חשוב לי שאיכות הוידיאו שלה לפחות תשתווה לאיכות של הקאנון.

עוד לגבי הוידיאו הוא משתמש גם בMJPEG כמו הקאנון אבל יכול לצלם יותר זמן וידיאו - כמעט פי 2. בכרטיס 4 ג'יגה נכנס 60 דקות לעומת קאנון: 35 דקות.

זה אומר שהאיכות וידיאו שלו פחות טובה או שאין קשר?

לגבי SD800 הגעתי למסקנה שהזוית הרחבה של העדשה לא חשובה לי, גם ראיתי שיש מצבים שבגלל שהיא רחבה אז יש בעיות בצידי התמונה לעיתים.

מה ההבדל בין F31 לF40? שמתי לב שהF40 דקה יותר שזה מאוד חשוב מבחינתי השאלה האם היא גם איכותית מכל הבחינות כמו הF30 הידועה?

כתוב שהמיקרופון שלה יש לו monaural sound - מה זה?!

האם זמן הקלטת הוידיאו הוא ללא הגבלה? (תלוי בנפח הזיכרון).

קראתי קצת בפורומים של הגויים. הם רושמים שהF40 גם איכותית רק שהבעיה איתה זה בצילומים של חשיפה מעל ISO800 לעומת F31 שבחשיפות גבוהות

מISO800 נותן תוצאות פחות מגורענות. בקאנון שלי בחיים לא השתמשתי ביותר מISO800 (כי אין אפשרות ליותר מזה).

האם בשבילי זה משנה העניין הזה?

כי דיי חשוב לי שהיא תהיה דקה ונוחה בכיס. מצד שני לא רוצה לאבד איכות.

בDPREVIEW רשום שאין מייצב תמונה לF30-F40 זה קצת מאכזב, למצלמה הזאת יש שיטה אחרת לצלם תמונות לא מטושטשות?

עוד ראיתי שלF40 יש כרטיס זיכרון SD ולקודמות רק כרטיס זיכרון מסוג xD זה מקנה לו יתרון.

פורסם

כבר נתתי את הלינק הזה, אז עוד, הF31 מושווה לכמה מצלמות בינהן הSD800

http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd/

הFUJU לוקחת בגדול בכל המצבים, גם ב100 ISO, על פי המבחן שלהם אין בכלל מה להשוות.

בנוסף הF31 עדיפה על הF40 בכל קנה מידה, והעניין של אפשרות לכרטיס SD לא ממש מהווה שיקול לדעתי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. האמת שנתקלתי בהשוואה הזאת כבר היום. פוג'י בהחלט מפתיעים אותי.

אמנם לא ענית על כל השאלות שלי אבל דיי ברור לי שאני ארגיש שיפור משמעותי למצלמה שלי אם אחליף אותה לפוג'י

לעומת אם אני אחליף אותה לקאנון דומה.

אם הפוג'י F31 דורס את הפוג'י F40 בצורה בלתי ניתנת לעירעור אז אני אנסה לראות איך אני מסתדר עם העובי של המצלמה

בכיס... תודה !

פורסם

אכן מאלה שהצעת 31 הכי טובה.F40 זה המשך של F20 לדעתי לכן כמובן שF31 שהיא המשך לF30 טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

ידוע אולי במקרה על פיתוח מצלמת המשך לF31 שתהיה דקה יותר אך עם אותם ביצועים?

פורסם

ההימור שלי הוא שפוג'י לא תוציא יותר מצלמות עם החיישן הזה. סביר שהדגמים החדשים ישתמשו בחיישן ה-8.3 מ"פ הפחות מוצלח של ה-F40. לפוג'י חשוב למכור מצלמות, ומה שמוכר זה יותר פיקסלים, לא איכות טובה יותר.

פורסם

איזה עדשות יש לפוג'י? יצור שלהם או?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים