פורסם 2007 במאי 318 שנים Leadtek PX8800GTS 640MB TDH PCIE מחשב בסדר גמור, אבל הוא אומר שאי אפשר להפעיל את המשחק עם HDR AA יחד, ואמרו לי שבכרטיס שלי כן אפשר, בואו תסבירו לי שוב בבקשה. ודבר שני, עם הכרטיס הקודם שלי 6800XT שחקתי באובליביון 4 על פול הגדרות אבל המשחק היה מלא טעינות ואי אפשר היה לשחק. שחקתי עם הכרטיס החדש שלי עכשיו, המשחק רץ כל כך חלק (כן הגדרות על פול - בדוקקקק) הכרטיס מסך שלי חושב שאני משחק דום 1 איך זה ה-ג-י-ו-נ-י
פורסם 2007 במאי 418 שנים אצל NVIDIA ה HDR מופעל במשחקים אוטומטית ככה שאתה יכול להפעיל רק את ה AA וזה גם ככה יהיה עם HDR מופעל
פורסם 2007 במאי 418 שנים איזו תגובה חסרת טעם..אצל NVIDIA ה HDR מופעל במשחקים אוטומטית ככה שאתה יכול להפעיל רק את ה AA וזה גם ככה יהיה עם HDR מופעללא נכון, באובליוביון אי אפשר להפעיל HDR+AA צריך להפעיל במשחק HDR ולהפעיל דרך הדרייברים AA. (אם אתה לא יודע איך תגיד - אני אסביר לך)
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר כן בטח שאני רוצה לדעת איך, אבל זה לא ייפגע לי בכ.מ החדש אם אני מפעיל AA מהדרייבר? הרי זה עוד מאמץ על הכ.מ.
פורסם 2007 במאי 518 שנים אבל אמרת שהמשחק רץ כל כך חלק, ככה שמה כבר יוכל לעשות לו AA? ואני לא מבין מה הבעיה, הכרטיס מסך מריץ את המשחק חלק, ועל זה אתה מתלונן? הכרטיס האחרון שלך היה ישן ובגלל זה הוא קירטע, הכרטיס שכרגע אתה משתמש בו הוא אחד מכרטיסי המסך הטובים בעולם.
פורסם 2007 במאי 518 שנים אבל זה לא ייפגע לי בכ.מ החדש אם אני מפעיל AA מהדרייבר? הרי זה עוד מאמץ על הכ.מ.זה מאמץ אותו בדיוק כמו שאתה מפעיל אותם מהמשחק !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.