פורסם 2003 בינואר 2222 שנים יש לי סלרון 533 באוברקלוק ל 1100 אני רוצה קירור טוב - אבל אני רוצה גם לישון בלילה !המעלות שלי כרגע אם מאורר ג'רני=idle - 26load - 29full load - 32-34המעלות האלה יחסית טובות.אבל המאוורר הולך ונהיה איטי ומתחיל להרעיש.אני רוצה את הוולקאנו 9 בגלל שהוא אם SmartFan. כך שבלילה גם ככה קר ואני לא נוגע במחשב, אז המאוורר יעבוד לאט ולא ירעיש.ועוד שאלה יש לי כבר סנסור אחד מאחורי המעבד של ה Hardcano האם אפשר להשם עוד סנוסר על הקיים ?
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים לא יעבוד, קח VULCANO 7 +ה9 הוא רק לAMDדבר שני, כח אתה הנקסוס! הרבה יותר יפה וטוב מהhardcano צעצוע הזה...
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים הוא מתאים:"Application for:AMD Athlon XP up to 2800+ and Intel Socket 370 & AMD Socket 462"http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9.htm
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים אם רק מתחשבים בסוקט אז בהכרח כל גוף קירור של socketA מתאים ל socket370 ולהיפך (חוץ מאלו שמשתמשים בברגים).אבל הסטנדרט של socket370 בלוחות ישנים לגבי מקום פנויי מסביב לסוקט הוא 60X60 בלוחות ישנים ו 60X80 בחדשים ככה שלמרות שהמאוורר בטוח יותשב טוב על הסוקט, לא בטוח שהוא יוכל להגיע אל הסוקט בכלל.אם מדדת שיש מקום מסביב לסוקט אז הוא יתאים.
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים אם אתה רוצה לישון טוב בלילה אז למה שלא תקח את ה VANTEC AERO FLOW לAMD? הוא מאוד שקט וקטן במידות ביצועים די טובים, כי אם אתה משתמש במאורר ג'נרי ויש לך כאלה טמפ' אז המאורר הזה בטח יבטיח ביצועים טובים יותר. יש לי VOLCANO 7 PLUS, אחלה מאורר ל XP 2000 שלי, מקרר טוב, אבל לישון בלילה זה קשה, אני מדליק TV ונרדם איתה כדי לא לשמוע את המחשב...אפילו כשזה על LOW, יש שיטה להוריד את הגריל, זה באמת מוריד את הרעש כשזה על LOW. אבל כשהמאורר על HIGH הוא מגיע רק ל 6000 סל"ד הרעש בלתי נסבל, לך תשחק ככה משחקים אני מחליף אותו לSLK בקרוב גם ככה.
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים במחשבה שניה. רוב הסיכויים שיהיה קשה להחליף מאורר לקירור המקורי...במקום לטרוח תקנה פשוט וולקנו 6.
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים מחבר אפשר לינק למאוורר שהצעתם ?הוא לא רועש ? ובמה הוא יותר טוב מהוולקאנו 9 ?
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים לא חבל להוצא 170 ש"ח על כמה היט סינק...הוא יעלה יותר מהמעבד....וולקנו 6 יספיק בהחלט.
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים מחבר חחח סוף סוף מישהו שחושב בראש שלי ;Dאני יכול ללכת לקנות ברגע זה וולקאנו 6+ אבל הוא 7000 RPM.אני צריך לישון (וגם צריך להתחשב בשכנים אם מאוורר כזה ;D ;D)יש עוד אפשרות ? אני מחפש משהו לא רועש - זה העדיפות הראשונה
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים חחח סוף סוף מישהו שחושב בראש שלי ;Dאני יכול ללכת לקנות ברגע זה וולקאנו 6+ אבל הוא 7000 RPM.אני צריך לישון (וגם צריך להתחשב בשכנים אם מאוורר כזה ;D ;D)יש עוד אפשרות ? אני מחפש משהו לא רועש - זה העדיפות הראשונה יש את הדגם הרגיל ( לא פלוס)...כדאי ביותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.