עבור לתוכן

הצגת hdd activity בלדים[עזרה]

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להכין מעגל שיאפשר לי לקרוא את הפולסים של הארדיסק ולחבר במקום לד 1 2 לדים לבנים

מצאתי את זה

ואני רוצה לדעת אם אפשר להשיג את החלק הזה בארץ 4N25או 4N35 -איזה מהם יהיה יותר טוב?

ואם אפשרי להוציא את הקבל? אני רוצה שהיבהוב יהיה מדויק בלי השהייה

פורסם

אני גם עובד על מעגל שיאפשר לי להציג את רמת העבודה של ההארד-דיסק,עם 7-8 לדים. אני רוצה שזה ייראה כמו אקולייזר,ויתחבר לי במקום הלד של פעולת ההארד-דיסק.

יש כמה חלקים שאני גם מחפש. אם אני יצליח לבנות את המעגל-אני אעדכן כאן. ;D

פורסם

תגיד מירון ... נגיד ואתה קורא מה שאנשים כותבים ... אבל אתה גם מבין מה הם רוצים לעשות ? :screwy:

עכשיו לתשובה של השואל...

הבנתי שמצאת את המעגל בביט-טק ... אז כל הקטע של המעגל ההוא שהוא עושה אפקט של השהייה .. בשביל לחבר 2 לדים לבנים אתה לא צריך את הרכיב

יש לך על הלוח אם חיבור של HDD LED אז במקום הלד המקורי אתה מלחים אליו 2 לדים לבנים (נראה לי שאתה מתכוון לUB) עם נגדים מתאימים :xyxthumbs:

ראה סרטוט מצורף

[attachment deleted by admin]

פורסם

^^

אני בספק אם זה יעבוד כמו שצריך

מכיוון שהלוח מוציא מתח וזרם המתאימים ללד רגיל

לד UB צריך מתח עבודה גבוהה יותר

לכן ה4N35 יכול לעזור פה, הלוח ידליק את הדיודה הפנימית של הרכיב, ואז לפוטו-טרנזיסטור תוכל לחבר מעגל אחר עם כמה לדים שתרצה (כל עוד הרכיב יעמוד בזרם)

ה4N35 יכול לעמוד בזרם גבוה יותר מה4N25.

הזרם בכניסה לדיודה צריך להיות 10MA (מילי אמפר), אז אני מניח שיהיה צורך בנגד קטן.

פורסם

^^^

אם זכרוני לא מטעה אותי .. הלוח מוציא 5V בחיבור של ה HDD LED (כשהוא "חושב")

אם מסיבה כלשהיא זה לא יעבוד תמיד אפשר לחבר טרנזיסטור NPN פשוט ולא להסתבך עם רכיבים ... אני הולך לנסות את זה היום .. איפושו בצהריים

פורסם

OK.. אני מחכה לתשובה שלך..

תאורטית- 5V ישרפו את הלד ללא נגד..

פורסם
  • מחבר

שחכתי להוסיף קישור -

http://metku.net/index.html?path=mods/hdd_eyez/index_eng

בעמוד הראשון יש את המעגל ואני די מתחיל בתחום אלקטרוניקה (הייתי צריך ללכת למגמת חשמל :s07: )

ולא הבנתי כל כך מה מסורטט בתוך המרובע OK1

ולא קיבלתי תשובה איפה אפשר להשיג את הרכיב הזה ואם ניתן להסיר את הקבל

פורסם

אוקיי נכנעתי בדקתי ולמשו זה לא עבד... מוזר כי כבר עשיתי כזה (עם טרנזיסטור)

4N35 ו 4N25 ניתן לקנות פה .. תריץ חיפוש לרכיב .. רשום את המק"ט תתקשר אליהם ותזמין

http://www.arihav.com/Data/Res.asp

לגבי הקבל אני לא בטוח שאפשר להסיר אותו לגמרי ..

מה שמסורטט בתוך המרובע .. זה התכולה של הרכיב 4N35

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים