עבור לתוכן

זקוק להמלצה למארז שקט מאוד עד 300 שקל

Featured Replies

פורסם

יש אפשרות לקנות את הטריניטי בלי המאוררים שלו ואז לקנות לו מאוררים אחרים של חברה אחרת?

וחוץ מהטריניטי יש לך עוד מארזים להמליץ לי עליהם? עכשיו דיברתי עם הבן אדם שאני מרכיב לו את המפרט והתקציב הועלה ל330 שקל, אבל התקציב לא כולל להוסיף כסף על הוספת מאווררים.

הLEXA עולה 610 שקל+- אז איך הוא בתקציב שלי, התקציב שלי הוא עד 330 שקל וזה לא כולל להוסיף כסף על מאווררים.

דור אתה יכול לענות לי על השאלות ששאלתי אותך?

שים לב.

פורסם

צודק,טעות שלי.

אם כך אין ספק שהטרניטי יחד עם 2 מאוררים טובים יהיה מעולה

פורסם

בקיצור, אם אתה לא רוצה ג'נרי, כך כזה שיש בו מקום ל120ממ. הם שקטים הרבה יותר. ביום שתקנה אותם(ממליץ 120 ג'נרים כי הם זולים מאוד וההבדל ברעש לא משמעותי) שים שמן מכונות תפירה. וזהו!

חחחחחחח איזה שיטה רומנית..

פורסם

מה זה קשור לדיון ?

אם אתה רוצה תשובה תעשה חיפוש בפורום.

פורסם
מה זה קשור לדיון ?

אני משער שהוא רוצה להציע אותו לפותח הטרייד.. שהרי התקציב היה 330 וזה נכנס בתקציב..

ואממ אי כבר מלאמלא זמן לא פה בפורום חח ודי לא בעיניינים.. אבל זכור לי שהטריטון היה נחשב בעבר מארז די טוב..

ויש לו שני מאווררי 120MM ככה שלא יצטרך להחליף את המאווררים שלו..

אז מדוע הNZXT הזה (חח חודשים לא הייתי בפורום חח אני אפילו לאידוע מזה.. אשמח אם מישהו יביא לי קישור) עדיף על הטריטון?

פורסם

תודה דניס.. אגב ממה שהבנתי יש לו רק 2 מאווררי 80MM שבאים איתו .. הבנתי נכון?

ומדוע הוא עדיף על הטריטון..? הרי הטריטון כבר מגיע עם 2 מאוורי 120.. והוא נחשב גם די איכותי יחסית למחירו..

פורסם
  • מחבר

דניס ודור, תודה על התגובות, אז קיצר מה אתם אומרים לי לקחת?

להזכירכם התקציב הוא עד 330 שקל, אבל התקציב לא כולל להוסיף כסף על מאווררים.

כאמור הכי חשוב שהמארז יהיה שקט ושיהיו לו מאוררים שקטים ואיכותיים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה דניס.

אני רק רוצה להבהיר משהו, אני יודע שכתבתי שאני מעדיף לא לקחת את ה6A19 בגלל שהוא לא יפה חיצונית, אבל שמתי לב שהטריניטי הוא מארז מאוד יפה, ככה שאני מקווה שאתה ודור לא המלצתם לי עליו בעיקר בגלל היופי שלו, כי אני מעוניין במארז שהוא יותר יפה מה6A19, אבל לא ממש צריך מארז כזה יפה כמו הטריניטי.

וחוץ מזה יש לו כל מיני פיצ'רים שאני ממש לא זקוק להם כמו תצוגה של הטמפרטורות, דלת נפתחת, ותאורה כחולה. כאמור הכי חשוב שהמארז יהיה שקט ושיהיו לו מאוררים שקטים מאוד וגם איכותיים. להזכירכם התקציב נשאר 330 שקל והתקציב לא כולל הוספת כסף על מאוררים.

פורסם

אני בחיים לא המלצתי על מארז בגלל היופי,זה הדבר האחרון שאני מסתכל עליו במארזים וזה גם האחרון בראש סדר העדיפויות שלי כשאני ממליץ

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה דור. התקציב הועלה ל350 שקל אבל התקציב לא כולל להוסיף כסף על מאוררים.

מה אתה ממליץ לי לקחת בתקציב של עד 350 שקל?

נ.ב ה6A19 לא בא בחשבון בגלל שהוא לא נראה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים