עבור לתוכן

זקוק להמלצה למארז שקט מאוד עד 300 שקל

Featured Replies

פורסם

חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור את המפרט.

המפרט הוא מעבד E6600, כנראה בקירור סטוק, אלא אם כן הוא ירעיש אז אני אקנה למעבד קירור אלטרנטיבי ב90 שקל גג.

כרטיס מסך 8500GT של ג'יגהבייט, דיסק קשיח WD2500KS, לוח אם GA-965P-S3 REV 3.3, זיכרון 2 ג'יגה F2-5400PHU2-2GBNT

ספק כוח FSP 350W GLN, וצורב דיוידי ישן מלפני 3 שנים של LG מהמחשב הישן שלו. לא צריך שיהיה במארז מאוררי לדים, וחוץ מ2 יציאות USB בקידמת המארז אין שום צורך בחיבורים האחרים שיש בקידמת המארז, יש יתרון למארז יפה חיצונית, אבל זה לא כזה חשוב לי, מצד שני רצוי שהמארז לא יהיה ממש מכוער.

המחשב ממש לא מיועד למשחקים, וממש לא הולך להיות Sli וגם לא Raid. אין שום צורך בתמיכה ביותר מ2 דיסקים קשיחים. הכי חשוב שהמארז יהיה שקט מאוד, ושיהיו לו מאוררים שקטים מאוד, ושיהיה להם קירור טוב. 100% שאף פעם לא יהיה OC, וזה תקף לגבי כל רכיבי החומרה.

התקציב הוא עד 300 שקל ואין אפשרות לחריגה מהתקציב.

פורסם

לדעתי הכי טוב זה שתיקח מארז 6A19 סטנדרטי שעולה כ-210 ש"ח ותוסיף לו מאוררים שקטים

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה דור, אני מעריך את זה.

השאלה היא כמה יעלו מאוררים שקטים ואיכותיים, אם אתה אומר לי לקחת את ה6A19, אז אני כנראה אקח אותו, כי אני סומך עלייך.

אבל מצד שני המארז לא נראה משהו, למרות שאני כנראה אקח אותו, עדיין אני תוהה אם יש דגם אחר שאתה יכול להמליץ לי עליו שהוא נראה יותר טוב מה6A19, בתקציב של עד 300 שקל, רצוי מארז שעולה 285 שקל+-

פורסם

תראה,בתקקציב של בערך 300 ש"ח ניתן לקחת NZXT Trnity למשל,אבל הוא מגיע עם 2X80mm שהם לא כ"כ שקטים,כך שתצטרך להוסיף לו מאורים בכל מקרה.

לכן הכי טוב שתקנה מארז זול יחסית (אבל גם איכותי בסה"כ) ותוסיף לו מאוררים.

2 מאוררים טובים יעלו לך כ-80 ש"ח לשניהם אני מאמין,ותוכל לקבל המלצות לכאלו בפורום "אוברקלוקינג וקירור"

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לקנות את הטריניטי בלי המאוררים שלו ואז לקנות לו מאוררים אחרים של חברה אחרת?

וחוץ מהטריניטי יש לך עוד מארזים להמליץ לי עליהם? עכשיו דיברתי עם הבן אדם שאני מרכיב לו את המפרט והתקציב הועלה ל330 שקל, אבל התקציב לא כולל להוסיף כסף על הוספת מאווררים.

פורסם

שאל תא החנות אולי יזכו אותך..אם תיקח מאווררים אחרים באותה החנות..

וה6A19 או הLEXA יהיו הכי טובים בתקציב הזה...

פורסם
  • מחבר

הLEXA עולה 610 שקל+- אז איך הוא בתקציב שלי, התקציב שלי הוא עד 330 שקל וזה לא כולל להוסיף כסף על מאווררים.

דור אתה יכול לענות לי על השאלות ששאלתי אותך?

פורסם

הייתי הולך על הטריניטי, יש לו הרבה יותר פוטנציאל מאשר ל - 6A19.

פורסם

הבן אדם רוצה שקט. לי יש מארז ג'נרי. ול שומעים אותו בכלל! להתרחק ממאווררים 80 ממ'!!

יש לי 92 מאחורה שמוציא. הוא לש GLACIALTECH. ויש לי 120 מקדימה. אתה שם שמן מכונות תפירה בהם ולא שומעים כלום.

בקשר לקרור סטוק של המעבד, גם שם שמתי שמן וזהו. הדבר היחיד שלא נגעתי בו זה הספק. אז צריך לקנות ספק עם מאוורר 120 ממ שיהיה שקט. לי יש אחריות עליו אז לא נגעתי. אפילו את המאוורר של הכרטיס מסך ניקיתי וכו'.

בקיצור, אם אתה לא רוצה ג'נרי, כך כזה שיש בו מקום ל120ממ. הם שקטים הרבה יותר. ביום שתקנה אותם(ממליץ 120 ג'נרים כי הם זולים מאוד וההבדל ברעש לא משמעותי) שים שמן מכונות תפירה. וזהו!

פורסם

אם יזכו אותו על המאוררים של ה-NZXT המארז יעלה במקרה הטוב כ-260 ש"ח (סה"כ זיכוי על 2X80mm פשוטים)

מה שלא ממש משאיר לו תקציב לעוד 2X120mm ולכן הצעתי את ה-6A19

פורסם

סבבה. אבל אפשר משהו יותר זול. הוא כתב תקציב עד סכום מסויים ולא חייב להגיע אליו. המארז שאתה מציע מצויין אבל לא בדיוק שקט יותר מאחרים. אני מסכים שאם הוא רוצה להוציא את כל הסכום אז כדאי כזה מארז.

פורסם

מארז יותר זול מה-6A19 ועדיין איכותי יחסית? תאיר את עיניי..

פורסם

אם יזכו אותו על המאוררים של ה-NZXT המארז יעלה במקרה הטוב כ-260 ש"ח (סה"כ זיכוי על 2X80mm פשוטים)

מה שלא ממש משאיר לו תקציב לעוד 2X120mm ולכן הצעתי את ה-6A19

למה לא משאיר לו ?

למשל שניים כאלה - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7023

ואז יוצא לו 260+36X2=332 ש"ח בעוד התקציב הוא 330 ש"ח.

מארז יותר זול מה-6A19 ועדיין איכותי יחסית? תאיר את עיניי..

אני מכיר רק אחד כזה, ה - ENERMAX CS-335T/A וגם יש את ה - FOXCONNים אבל הם :nixweiss:

פורסם

התקציב הוא 300 ש"ח דניס והוא גם ציין שעדיף לו שיהיה 280 ש"ח

אם זה אפשרי אין ספק שהטרניטי + 2 המאוררים הללו עדיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים