פורסם 2003 בינואר 2222 שנים שלום לכולם אני פשוט מיואש להוציא ולהכנס את ההארד דיסק השני שלי כול פעם או גם שמביאים לי הרד דיסק של מישהו זה פשוט סיפור לחבר אותו כי יש לי שתי כונני cdrom יש איזושהי מגירה קבועה שאני מחבר אותה לשם ואז אני יכול בקלות לחבר הרד דיסק אחר בלי שום צפיפות או בלי שום בעיות מישהו מכיר כזה דבר
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים שלום לכולם אני פשוט מיואש להוציא ולהכנס את ההארד דיסק השני שלי כול פעם או גם שמביאים לי הרד דיסק של מישהו זה פשוט סיפור לחבר אותו כי יש לי שתי כונני cdrom יש איזושהי מגירה קבועה שאני מחבר אותה לשם ואז אני יכול בקלות לחבר הרד דיסק אחר בלי שום צפיפות או בלי שום בעיות מישהו מכיר כזה דבר הייאתה יכול למצוא את זה בכל חנות מחשבים זה נע בין 80 ל 120 שח לא יקר וחוסך הרבה טירחה וכאב ראשביי
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים TT's Hardcano Series GW's Istorm Series תתחדש ! שוב אתה מראה את הבורות שלך! הבחור בפירוש ביקש מגירה לשליפה של כונן. מה שאתה הבאת זה מגירה לקירור וניטור הכונן, מגירה אשר מאוד קשה "לשלוף", אם בכלל. נייק, זה מה שהוא ביקש: לנושא: יש הרבה כאלה ג'נריים ויש גם כמה מחברות איכותיות כדוגמת DataSwap מאנטק - קישור לדף המוצר. ההבדל בין הג'נריים למותגים הוא לא מורגש.
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים מחבר תודה על כל העזרה חברה אבל אם אפשר אתם יכולים לתת לי לינק של חנות בארץ שאפשר לקנות את זה ;Dכי ראיתי את המוצר בחנות אבל אין לי את התמונה שלו
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים מחבר קודם כול אחי תודה על המאמץ שנית כול אני לא מכיר את האתר ושלשית הלינק לא גבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.