פורסם 2003 בינואר 2222 שנים תוכנה שאתה יכול לבדוק טמפרטורות ולשנות את הבאס דרך הוינדוס שמגיע עם הלוח אם של גיגהבייט....מאד מאד מוזר שאין לך את זה שם אחרי הכל יש לנו את אותו לוח...
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים זה יכול להיות הבעיה שלך....אם היית יכול בביוס לשנות את זה אז אם היית מוריד את זה יכול להיות שהיית מצליח להעלות עוד את הבאסאחרי הכל יש לך זיכרונות של 333Mhz ואתה מפעיל אותם ב-390 שזה מכובד ביותר!
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים מחבר אני יכול להוריד אותם בתוכנה..ב-easy tune..התקנתי אותה מהדיסק דרייברים של הלוח אם..אבל זה יהיה תקף גם כשהיא לא פועלת?
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים זה לא הלוח! הלוח מתוכנן לעבוד ב166! 160 זה לא הבעיה!תחפש בביוס את האפשרויות זכרון ותשנה את המהירות מ333 ל266 או במילים אחרות את המכפלה מ2.5 ל2.
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים אין כזה דבר, אין לי ביוס דבר שני די זה הלוח אם, תקבל את זה אתה מוכן להסביר לי למה כלום פה החליטו שהלוחות החדשים 7VA של gigabyte לא יכולים לשעות OC ובבאס של 150 הבעיה היא בלוח למרות שהלוח מריץ יפה מאד מעבדים של 166Mhz? אולי מספיק לדבר שטויות כל פעם למישהו יש בעיה ולהגיד שהלוח אשם ולנסות באמת לעזור במקום להפריע?
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים קצת על הזיכרון שלכם/שלנו Samsung DDR333לינקמסתבר שהוא יכול לפעול על 400...
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים אין כזה דבר, אין לי ביוס דבר שני די זה הלוח אם, תקבל את זה אתה מוכן להסביר לי למה כלום פה החליטו שהלוחות החדשים 7VA של gigabyte לא יכולים לשעות OC ובבאס של 150 הבעיה היא בלוח למרות שהלוח מריץ יפה מאד מעבדים של 166Mhz? אולי מספיק לדבר שטויות כל פעם למישהו יש בעיה ולהגיד שהלוח אשם ולנסות באמת לעזור במקום להפריע? חמוד, ביום שאתה תקרה לי NOOB יהיה יום עצוב לכולנו... הראם לא הבעיה, או לפחות הוא לא צריך להוות בעיה, כלומר הוא יכול לעבוד בFSB גבוהה בהרבה. לגבי אפשרויות OC בביוס, אני ראיתי אצל חברי שיש, חרא אפשרויות, אבל יש. ככה שכנראה הבעיה בלוח, או שיש לך ממש מש חרא סטפינג. נ.ב. אם יש משהו שאני שונא זה אנשים שאומרים שאני מדבר שטויות, ובמיוחד כזה לא נכון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.