עבור לתוכן

קניתי עכשיו את הBrother 425CN, והצבע בה לא עובד לי.

Featured Replies

פורסם

לא יודע אם זה קשור לכאן אבל לאחר המלצות על המדפסת הזאת קניתי אותה התקנתי אותה לפי ההוראות (את כל 4 ראשי הדיו) והכל מעולה עד שזה מגיע להדפסה של צבעים, שום צבע לא עובד ולפי מה שאני רואה מכליות הדיו מלאות.

פורסם

בדקת שהבעיה היא לא במחשב? ניסית לצלם דרך הממשק שעל המדפסת עצמה? ניסית לעשות ניקוי לראשים? ווידאת שאין שום מדבקה על ראשי הדיו שסותמת אותם?

פורסם
  • מחבר

יש מדבקה אבל היא לא חוסמת את הזרימה של הדיו, ראשי הדיו חדשים וזאת לא נראית לי הבעיה.. איך בדיוק עושים ניקוי?

וכן ניסיתי דרך הממשק אפילו שהמדפסת מנותקת לגמרי מהמחשב.

פורסם

עקבת אחרי ההוראות בחוברת? הסרת את כל הפלסטיקים הצהובים שנמצאים על מיכלי הדיו?

פורסם
  • מחבר

כן את כולם הסרתי (בלי ההסרה לא ניתן לחבר את ראשי הדיו) ולפי ההגיון הוא לא היה מזהה את המיכלים כמו שהוא מזהה עכשיו.

פורסם

בדרכ היא צריכה בהתחלה איזה 4 דק להתאפס על עצמה.

פורסם
  • מחבר

נכון היא עושה cleaning במשך 4 דקות ואז מדפיסה דף לדוגמא, בדף הזה הודפס לי רק שחור בלי צבעים ומשם ראיתי שיש בעיה. ניסיתי לעשות את השטיפה הזאת עוד כ-3 פעמים אבל כלום.

פורסם

תעבור צעד צעד בחוברת,יש משהו שלא עשית.

פורסם
  • מחבר

חיברתי כמה פעמים מחדש את הראשים ובסוף איך שהוא התחילו לעשות סימני חיים..

עשיתי איזה 20 ניקויים עד שזה עבד.. תודה לכל מי שעזר

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה קצת מסובכת:

במידה ויש לי רשת אלחוטית ואני מחבר את המדפסת (Brother 425CN) למחשב המרוחק מהנתב האלחוטי (מתחבר למחשב בעל כרטיס רשת אלחוטי), האם יש אפשרות לגרום למדפסת (שמחוברת בחיבור USB) שתדפיס גם מהמחשב שאליו מחובר הנתב?

והאם זה בגלל שיש לה כרטיס רשת או שזה כל מדפסת ככה? תודה.

פורסם

כן. תכנס לפורום רשתות, שם יוכלו לעזור לך יותר.

פורסם

החיבור שיש לך ב 425 מאפשר לך לחבר ישירות את המדפסת לנתב ללא צורך במחשב,או בכל מקום שיש בו חיבור רשת.

פורסם

כן, אבל אם הוא רוצה לחבר אותו למחשב שמחובר באלחוטי כנראה שאין לו אפשרות להעביר כבל רשת לנתב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים