עבור לתוכן

אחריות על נגן מחו"ל

Featured Replies

פורסם

במידה ואני קונה נגן בעל ערך כספי של לערך 200$ בארה"ב, האם ישנה דרך לא יקרה במיוחד שיהיה מבוטח בארץ

ע"י חברה מקצועית לכך כמו למשל אותה נציגה בארץ של החברה מארה"ב ?

ואם כן מהן העלויות המשוערות +-.... :nixweiss:

תודה :smile1:

פורסם

לIPOD יש אחריות בינלאומית (אבל השירות של ידע נחשב לא משהו בכלל).

אולי בסוף השנה שמיקרסופט שיווקו את הזון באירופה תהיה אחריות בינלאומית עליו בארץ.

לקוואון וקריאטיב אין אחריות בינלאומית.

פורסם
  • מחבר

ואין מצב שנציגי איכסטרוניקס ;D יסכימו לתת אחריות על ZEN מארה"ב לאחר בדיקתו? תמורת כסף ? :nixweiss:

פורסם

מניסיון אישי , אתה יכול לשכוח מזה .

פורסם
  • מחבר

מניסיון אישי , אתה יכול לשכוח מזה .

ומה כן אני יכול לעשות כדי להימנע מטירדה מיותרת ? והאם ניתן ע"י האחריות האמריקנית לשלוח לארה"ב והם ישלחו לי אותו

לאחר התיקון ? :'(

פורסם

אני מניח שאתה באמת יכול לשלוח אותו לתיקון בארה"ב - מקסימום ידרשו ממך לממן את עלות המשלוח חזרה.

פורסם

מנסיון עם מוצרי חברת Creative שנקנו בחו"ל, והתקלקלו בארץ - לא כדאי לסמוך על איסטרוניקס יותר מדי.

מצד שני, אם ההפרש עולה על 500 ש"ח (עלות תיקון ממוצעת), כדאי לשקול בחיוב קנייה בחו"ל.

בכל אופן, אם המוצר עדיין באחריות החברה האמריקאית, לא תהיה בעיה שתשלח את הנגן אליהם.

זה ייקח קצת זמן, אבל תהיה בטוח שהם ייעשו הכל כדי שתהיה מרוצה.

פורסם
  • מחבר

מי שישתמש בנגן ישמור עליו מכל משמר, האם יש סיבה שיתקלקל סתם ? ואם כן אז 500 שקל זה תיקון

גם של תקלה שלא משימוש לא נכון ?

והיכן ניתן בארץ לתקן תקלות קטנות ולא שממעותיות שבגינן לא כלכלי לשלוח הנגן לארה"ב ?

ועוד שאלה:

בכל אופן, אם המוצר עדיין באחריות החברה האמריקאית, לא תהיה בעיה שתשלח את הנגן אליהם.

זה ייקח קצת זמן, אבל תהיה בטוח שהם ייעשו הכל כדי שתהיה מרוצה.

כמה זמן ? , והאם אצטרך לממן את ה"טיסה" של הנגן בחזור? ומה בנוגע למכס ? כי לא אהיה אמור הרי לשלם עליו מכס פעם נוספת..

והאם קריאייטיב לא יכולים לנצל העובדה שאינני מארה"ב ו"לאבד" לי את הנגן ? :smile1:

פורסם

מנסיוני, 500 ש"ח הם הוצאה שגם מי ששומר על הנגן שלו מכל משמר עלול להוציא.

בד"כ, עליך לממן רק את הטיסה הלוך, הם יישלחו לך את זה בחזרה על חשבונם.

אני משער שאם כל התהליך ייקח פחות מחודש+, אתה צריך להיות שמח.

אם המוצר חוזר מתיקון, ואיננו חדש, לא ייגבו עליו מכס. צריך לבקש מהאמריקאים לציין זאת על האריזה.

כל עוד המוצר נכנס לתוך שערי החברה, אין דבר כזה "לאבד". אם אכן יקרה דבר כזה, תקבל נגן חדש.

פורסם
  • מחבר

הם מודעים לכל העניין של לציין את נושא הנגן החוזר מתיקון לפי בקשת לקוח על האריזה ?

והאם לא עדיף לסינגפור לפי המלצה ששם השירות מעולה?

בגדול בגדול 1300 בארץ לעומת 190 $ ועוד 50$ הובלה + מכס = 240$ = 980 ש"ח.

שווה ?

ומה לכל הרוחות זה ה- REBATE הזה ? מה עושים איתו ומהו בכלל ???

תודה !

פורסם

בד"כ מודעים. תדאג שיציינו - Repair .

אני לא חושב שיש הבדל בין סינגפור לארה"ב. קריאייטיב, זה קריאייטיב.

300 ש"ח ? זה הימור, ואתה יודע את זה. אם זה היה מעבד/זכרונות/כרטיס מסך, לא הייתי אומר כלום,

אבל הנגנים האלו מתקלקלים כמו מכוניות פיאט בשנות ה-80'.

מה זה Mail-In Rebate ?

ז"א, שלאחר הקנייה (בה שילמת את המחיר המלא - 270$), אתה שולח את החשבונית בצירוף חותמת לקריאייטיב, ומקבל מהם צ'ק בדואר

על סך 80$, מה שיוצא לך לבסוף 190$.

פורסם
  • מחבר

עוד כמה הבהרות...

כשאתה אומר שולח להם בדואר הכוונה לקבלה המקורית או שאני מצלם ושולח צילום ?

וכאשר הנגן מתקלקל אני שולח קבלה מקורית \ צילום ?

אני יכול להפקיד ממש את הצ'ק בחשבון שלי בארץ ? ואם כן אז מה הקטע הטפשי הזה של תשלם ויחזור לך כסף? לא יותר

קל לתת הנחה פשוט וזהו ?

ו.. "הנגנים האלו מתקלקלים כמו מכוניות פיאט בשנות ה-80'", הכוונה לכל קבוצת הנגנים מהטייפ הנ"ל כמו אייפוד וידאו גם וכאלה

או שהתכוונת ספציפי ל- ZEN ?

פורסם

הרעיון הוא שככה הם יכולים לקבל החזר על המע"מ(או משהו כזה) וגם בנתיים זה עושה להם עוד חצי סנט בבנק.

פורסם

כשאתה אומר שולח להם בדואר הכוונה לקבלה המקורית או שאני מצלם ושולח צילום ?

אתה שולח ספח Mail-In Rebate מיוחד, בצירוף חשבונית שמצורפת אליו.

וכאשר הנגן מתקלקל אני שולח קבלה מקורית \ צילום ?

תעודת אחריות + חשבונית כלשהי.

אני יכול להפקיד ממש את הצ'ק בחשבון שלי בארץ ? ואם כן אז מה הקטע הטפשי הזה של תשלם ויחזור לך כסף? לא יותר

קל לתת הנחה פשוט וזהו ?

איכשהו, זה יוצא להם יותר משתלם.

ברור שלך זה מציק .. זאת המטרה ;)

ו.. "הנגנים האלו מתקלקלים כמו מכוניות פיאט בשנות ה-80'", הכוונה לכל קבוצת הנגנים מהטייפ הנ"ל כמו אייפוד וידאו גם וכאלה

או שהתכוונת ספציפי ל- ZEN ?

התכוונתי לכל הנגנים, עם דגש ענק לנגני הדיסקים הקשיחים.

פורסם
  • מחבר

האם אני יכול להפקיד את הצ'ק בחשבון שלי? כי אם כן אז אני יכול להחשיב את זה בתחשיב הרווחי של מחיר הנגן.

והאם לדעתך זה בטוח לשלוח להם תעודת אחריות ולהישאר בלי התעודה המקורית ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים