עבור לתוכן

רצפתיים 6K

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשדרג את הריצפתים שיש לי התקצים הוא 6K

אם זה חשוב אז יש לי מגבר של KENWOOD לא זוכר את הדגם אני יבדוק אם צריך

פורסם

תחליף מגבר.

פורסם

אתה לא יודע בכלל את הדגם

למה שהוא יחליף?

פורסם

מה היעוד של המערכת? ק"ב/מוזיקה/הכל ביחד?

איזה מגבר/רסיבר יש ברשותך?

מהו זוג הרמקולים הנוכחי?

נוכל לעזור לך יותר אם תפרט קצת יותר.

* KENWOOD זה חרא בכל מצב, לא משנה איזה דגם!

פורסם

ELIAS - יפה אמרת :)

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח יש לי מגבר של Kenwood שאוכל מגבר ממוצע של היום והוא משנות ה90

אז Cut the bullshit

פורסם

"מגבר ממוצע של היום"? אהבתי את הניסוח...

תראה, אם הכוונה למגברי קולנוע ביתי שמיוצרים בשטחים בתור חיקוים למגברים סיניים שאנשים קונים ב"אייס קנה ובנה", אז אולי אתה צודק.

אבל האדם כאן רוצה לקנות רמקולים רציניים מאוד, וסביר מאוד שהוא יצטרך להחליף את הסטנדרט השוואה של אייס קנה ובנה למשהו אחר.

אם לא, אז שיקנה רמקולים ב 600 שקל ושיהיה לבריאות.

פורסם
  • מחבר

השימושים הם בעיקר מוזיקה וסרטים

לגבי המגבר אז לא משנה לי בנתיים כי אני יקנה חדש עוד חודש חודשיים וזהו אז תמליצו לי על רמקולים רצפתיים ב6K

פורסם

איזה גודל החדר שלך?

בכל מקרה, קודם כל הייתי ממליץ לקפוץ לחנות או שתיים ולשמוע כמה דברים. אחרי זה הייתי ממליץ לקפוץ לאומגה אודיו בחולון ולשמוע שם. יש להם כמה דברים טובים מאוד, וחלקם יעלו אפילו פחות מהתקציב שלך. לי יש בבית דגם משודרג של ה-705 ויש לי את ה-709 שלהם (כנס לאתר שלהם omega-audio.co.il - עובד רק באיכספלורר - ותראה) ואני מרוצה מאוד מאוד משניהם. אם אתה רוצה, יש סיכוי שאני אצטרך לעשות קפיצה לשם בעתיד הקרוב (אז דבר איתי בפרטי ואולי נסע ביחד). אם יש לך חדר גדול מספיק הייתי ממליץ ללכת על ה-709, אם לא, תשכח ממנו. זה רמקול מצוין, אבל הכמויות באס שהוא מוציא לא יביישו סאב וופר עצבני. אצלי במקרה הוא ממוקם בצורה א-סימטרית בטירוף, ובמגבר סטריאו הבאס מונחת עד הסוף, אז הבאס ברמה סבירה, אבל בשביל שהבאס שלו לא ישגע אותך צריך חדר ממש ענק. אם החדר שלך ממוצע ביותר, ה-705 יהיה מצוין מבחינת האיזון של הצליל שלו. אצלי הוא ממוקם בחדר שלי בתור זוג קדמיים, והסאונד פשוט מצוין. אם יש לך חדר קצת יותר גדול מהממוצע, יש גם את ה-703 שהוא מוציא כמויות באס גדולות, ולמרות המחיר ההגון שלו (3500 אם זכור לי נכון) הוא מדויק ומפורט הרבה יותר מרמקולים יקרים יותר משמעותית.

כמו כן, אם תצליח למצוא את ה-Dalquist 9 זה יכול להיות מצוין. הוא נמכר פעם ב-3000 שקלים חדש, אבל נשמע פשוט מדהים. לצערי לא נתקלתי ברמקול הזה כבר בערך 4 שנים. הבאס שלו רגוע, הצליל מאוד נעים, והאיזון שלו טוב.

Anatoli.

פורסם

אני חושב שכדאי שתמתין קצת עד שתגייס גם את התקציב למגבר, ואז לקנות רמקולים ומגבר ביחד!

יכול לחסוך הרבה זמן וטרחה.

לשיקולך.

את הרמקולים של OMEGA AUDIO אני לא מכיר, אבל אני יכול להמליץ על זוג רצפתיים של AE דגם EVO 3, זוג כזה יושב אצלי ואני מאד מרוצה, באס מצויין, פירוט טוב במייד והיי, והכי חשוב מחיר מאד נמוך בשביל התמורה הגבוהה שהוא מספק.

כמו כן מומלץ לבדוק מדפיים, ישנה סדרת ביקורות נרחבת באתר HOMETHEATRE.CO.IL על רמקולים מדפיים שנופלים בתקציב שלך!

בוקר טוב.

פורסם
  • מחבר

הם בישביל הסלון בערך שהו 3.5 על 4.5 מטר והם באים להחליף את מה שיש לי כבר

ואני גר בצפון ואני לא יכול להגיע עד לחולון

פורסם

חבל שאתה לא יכול להגיע למרכז, רוב החנויות הרציניות נמצאות שם. בכל מקרה, נסה לקפוץ לחנויות באיזור שלך ולשמוע כמה דברים, אחרי שתדע מה אתה אוהב פחות או יותר יהיה קל יותר לעזור לך.

Anatoli.

פורסם

ואם זה לסלון כמו שאמרת, ובתקציב זה אכן עדיף לרוב רצפתיים, ולא מדפיים.

וכמו שנאמר, Kenwood חברה לא טובה בתחום.

פורסם

סלון או לא סלון, זה 3.5 על 4.5 סך הכל. אצלי החדר 3.5 על 3.5 ורוב הרצפתיים אצלי בחדר פשוט מוציאים באס מוגזם. גם מדפי גדול יתאים לו מצוין. בסופו של דבר עניין של טעם, אם הוא אוהב באס שיילך על רצפתי עם נפח נורמאלי וזהו. זה גם למה המלצתי על ה-703 של אומגה. רמקול מדויק ומפורט מאוד עם באס מטורף פשוט. כל זה יחד עם איכות בנייה ורמת גימור של רמקולים יקרים פי כמה, וסך הכל 3500 שקל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ואיך ה705

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים