עבור לתוכן

בקשר לוודקה כנסו רגע.

Featured Replies

פורסם

כנראה חיפשת בחנות הלא נכונה. בחנויות המסורתיות יותר תמצא רק יינות, וודקות, קצת סקוטש, קצת בורבון ו...משקאות אנרגיה. אבל בחנות משקאות מקצועית יהיה לך גם מבחר, גם משקאות אקזוטיים, גם מבחר גדול יותר של מותגים, גם אבזרים (ערכות ברמן, פותחנים משונים) וגם כוסות מעוצבות. חוצמזה, תנסה בחנויות טבע/בריאות במדפים של מאכלי המזרח הרחוק. ליד המחצלות לגילגול סושי. או בחנויות מזרח הרחוק...

• תגובות 162
  • צפיות 14.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כבר מתעסקים באביזרים... איפה אני יכול להשיג כוס 0.5 של הוגארדן? (בארץ...)

פורסם

היתה פעם במרתף של רוזנר בכפר-סבא אני לא יודע אם יש היום, פעם הבאה שאני אהיה שם אני אבדוק.

פורסם

תראו מה יש לי בחדר.. =)

בבית יש לי גם ערכת אבסנט אמיתית... :smile1:

עריכה: יצאה קצת לא ברור, זה כל סוגי הוודקה אבסלוט, בטעמים השונים.. =) אמיתי ומקורי, מחו"ל..

וכל טעמי האבסנט 80, =) ביומולדת 18 שלי, סיימנו בקבוק של ליטר של אבסנט ירוק 80.. היה בנ***ה! =)

וכוס לאבסנט וכוס לוודקה.. =)

חלק מזה מיוון, וחלק מקפריסין..

[attachment deleted by admin]

פורסם

הכרזה הגזענית היא חלק מהערכה או שזה אילתור מקורי שלך? ::)

פורסם

חחחחחחחחחח.... זה אני ציירתי על הקיר! =) מעל הבקבוקונים... =) ;D

אני רוסי, מותר לי להיות גזעי כלפי.. =)

פורסם

מגניב כלפיו.

פורסם

חחחחחח אני מתערב איתכם בבוקר הולכות ליהיות רשומות הרבה תגובות מממש ממש מפגרות בפורום...

אחרי שכל הילדים הקטנים ומהאגניבים ששתו וודקה יבואו לספר ולזיין בשכל.. :bash:

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

גזעי או גזעני?

:xyxthumbs:

גזעני**

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אצלנו ילד אחד התחיל עם פוזה וגמר בהתייבשות אדירה וקריסה

פורסם

כל כך צפוי.. =\ :P

פורסם

sp_rus לא מזמן קניתי את ה5 אבסולוטים (או איך שלא ) הפטל בטעם של מנטה + אציטון וגם הונילה הזה גרוע

הכי טוב הרגיל עם משהו שאוהבים

חטפתי חררה במסיבה שעשינו

אני שונא גולדסטאר מושרש והביאו איזה 100 בקבוקים שלהם .... היה 10 היניקן(ככה ככה) ועוד איזה כמה ילדים שאנחנו לא מכירים שעברו אצלנו .... :silly:

קצת פינלנדיה קצת אבסולות לא משהו חדש ... הינו 15 ילד ובסוף לא נשארו בירות בכלל ... :-X

אגב אם מישהו מכיר מקום זול לקנות STELA ARTORIS (סטלה ארטורס) או משהו כזה זה פשוט בירה סוף ...

אם כבר עיניננו הוא שתיה אז מה דעתכם על ליקרים ?

האהובים עליי שעולים לי לראש הם שרידאן , אמרולה , מוצרט , ליקר דובדבנים שאני לא זוכר את שמו

פורסם

sp_rus לא מזמן קניתי את ה5 אבסולוטים (או איך שלא ) הפטל בטעם של מנטה + אציטון וגם הונילה הזה גרוע

הכי טוב הרגיל עם משהו שאוהבים

קודם כל ה5 אבסלוטים שאתה רואה אצלי בתמונה זה לא לשתיה, זה ליופי, זה כולה 50 מיליליטר כל אחד...

וקניתי אותם ביוון.

יש כאלה גדולים, אמיתים כאילו,בארץ, האמת שאף פעם לא טעמתי... =\ ואתה אומר את זה כאילו המלצתי עליהם... ואני ממש לא.. אנלא אוהב אבסלוט, כי הוא תמיד מזויף (בארץ), בקשר לאבסלוט בטעמים בכלל אין לי מושג, אולי מזויף, אולי אמיתי.. =\ DONO... :nixweiss: :nixweiss:

perfect RULZ

ועליו אני יכול להגיד שכשהוא בא בטעמים הוא מעולה!!!!!!!! =) אותו ניסיתי בכל הטעמים! =) ואפילו made in israel כזה.. =)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים