עבור לתוכן

בקשר לוודקה כנסו רגע.

Featured Replies

פורסם

LOLעל סול וקגלביץ' אני מסכים, אבל אל תגע לי בגולדסטאר ובמילר :nono: :nono:

גולדסטאר זה קקה :P

ומילר?!

אתה אולי מתכוון לצ'כית המקורית כי האמריקקית... אמריקקית... זה אומר הכול :-X

TAsraf, באמת שלאף אחד לא איכפת...

• תגובות 162
  • צפיות 14.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו אז מה אתם מנסים לשחק אותה גברים :s05:

כאילו לי אכפת שמישהו פה שתה משקה בחיים שלו :bash::lol:

פורסם

יש לו נקודה...

הפכתם את זה לת'רד אני מגניב כי אני מכיר המון משקאות בלע בלע בוא נצחק על פותח הת'רד כי הוא צעיר ונקרא לכל אחד ילד כי אני מגניב יותר ממנו.

קיצר

שקל לכולכם עליי

פורסם

:lol:

תתחיל לחסוך לעצמך... תעשה לכולנו טובה...

פורסם

טוב ....

אבל אין כמו בושמילס....

וגם קמפרי....

וגם אדלוויז

וזהו

וגם בייליס

וגולדסטאר מהחבית

פורסם

קמפרי זה עניין של טעם נרכש. טעמו המר דוחה הרבה שתיינים פוטנציאליים אבל לדעתי הוא מצויין לערבוב עם אשכוליות ומשמש כאחלה אפרטיף (מעורר תיאבון לפני ארוחה) כי הוא מעורר את פעילות הקיבה ומכין אותה לארוחה כבדה (כמו בערב פסח למשל). אני אוהבת את הבריזר המשונה הקרוי Campari Mix. בדומה לקמפרי, יש גם את הצ'ינאר.

הבעיה היא לא לשתות, החכמה היא לשתות בצורה אחראית.

...אני כנראה כבר לא אשתה בל"ג בעומר. זהו, התנדבתי לסיירת המדורות.

פורסם

קמפרי זה עניין של טעם נרכש. טעמו המר דוחה הרבה שתיינים פוטנציאליים אבל לדעתי הוא מצויין לערבוב עם אשכוליות ומשמש כאחלה אפרטיף (מעורר תיאבון לפני ארוחה) כי הוא מעורר את פעילות הקיבה ומכין אותה לארוחה כבדה (כמו בערב פסח למשל). אני אוהבת את הבריזר המשונה הקרוי Campari Mix. בדומה לקמפרי, יש גם את הצ'ינאר.

...אני כנראה כבר לא אשתה בל"ג בעומר. זהו, התנדבתי לסיירת המדורות.

סיירת מדורות?!?1?!? :o :o :o

אותך נעלה על המוקד!!!!!!!!!!! מכשפה!!!!!!!!! :P :P :P :P :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: ;D ;D ;D ;D

חג שמח

פורסם

בידיוק על זה דיברתי...

פורסם

לענות על השאלה המקורית (אם אתה זוכרים אותה) - - וודקה הולכת עם אוכל עד 3-4 כוסיות של -+ 70 מ"ל, יותר מזה והייתי מציע לשריין שירותים קרובים ומיי פה...

פורסם

שתה אבסולוט ונילה !!!! הכי טעים ביקום.... וגם אבסולוט דובדבנים זה שולט.

גם ערק אשכוליות זה תותח !!!

פורסם

ערק לא... :kopfpatsch:

פורסם

אני לא סובלת את הטעם והריח של האניס אז לא תתפסו אותי מתה עם ערק, אוזו, סמבוקה או פסטיס. פסטיס זה עוד עם תוספת ליקריש וכל מיני צמחים שמשמשים בתעשיית הבשמים דווקא, איכס... כמו לשתות אפטרשייב זול.

פורסם

פעם אחת בחיים שלי טעמתי סאקה, זה ממש ממש טעים!!!!!!!!!!! :smile1:

מישו יודע איפה אפשר לקנות? :s05:

פורסם

בחנות למשקאות אלכוהולים?...

פורסם

אין... =( בגלל זה אני שואל... :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים