פורסם 2007 במאי 418 שנים המשקה הראשון והאחרון ששתתי בחיים שלי זה בלק אבסנט Absinth Tunel Black (0,7ltr., 80%vol.alc.) כמובן אחרי קצת בירה Miler גולד סטאר SOL ועוד כמה בירות ששתיתי בחיים וקצת וודקה קקלויצ' בלג בעומר שעבר בל"ג בעומר הזה שותה רק בירה עזבו אותי וודקה מי זוכר בנכמה אני? רמז בחתימה =] גיבור גדול אפשר חתימה
פורסם 2007 במאי 418 שנים TAsraf ילד, מה אתה שם את התמונה של המשקה הדוחה הזה על גבי הפורום! זה מה שמפריע לך? הפוזה וונאבי הזה מתלהב מזה שהוא שתה קגלביץ' ושתן של חיות שונות (מילר גולדסטאר וסול...), ולא מתבייש לקרוא לזה "וודקה" ו"בירות" :lol:
פורסם 2007 במאי 418 שנים אבסינט שחור זה הדבר הכי דוחה ששתיתי. מישהו הזמין את כל הבאר לסיבוב בחינם לפני שנה וחצי ככה, אז לקחתי. יומיים היתה לי התחושה שאני משילה עור מהושת! :-X
פורסם 2007 במאי 418 שנים איזה חבר שלי טעם אבזנט שחור, הוא הקיא, ואחר כך אמר שזה כמו לשתות בנזין נקי...
פורסם 2007 במאי 418 שנים מציתים את זה עם הסוכר ומטפטפים את הטיפות הבוערות של המשקה לתוך הכוס. אפשר שם לערבב מעט בכוס סניפטר (בלון) עם מיץ אפרסק, לשתות הכל מהר, להצית את הכוס, להפוך את הכוס במהירות על הקש ולשאוף את האדים.
פורסם 2007 במאי 418 שנים ממש לא שתיתי בכוסית וכל אלה שאומרים וואנבי חחחח וגבר חח איך אני אוהב אותכם מנסים לצאת צודקים תמיד אני רק אמרתי את זה לשם הפרוטוקול ולא לצאת גבר . מה שאתם מנסים לעשות ברוב הזמן פה.. ולמה אתם מדברים שטויות אני שתיתי כוסית לא הרגשתי כלום רק כאילו מישהו שפך לי בנזין לפה והצית לאיזה דקה חחחחחח אח שלי הגדול שתה 8 Shots והוא לא הקיא רק אמר לי שהוא אוהב אותי וכל שניה ביקש שאני יחזיק לו ת'יד
פורסם 2007 במאי 418 שנים ממש לא ילד, אתה הולך ללמד אותי איך שותים את זה? אתה תשתה מצידי את זה מתוך beer bong, אבל יש דרך ויש דרך. אח שלי הגדול שתה 8 Shots והוא לא הקיא רק אמר לי שהוא אוהב אותי וכל שניה ביקש שאני יחזיק לו ת'יד למה? אבסינט גורם לצירי לידה בגברים? ???
פורסם 2007 במאי 418 שנים LOL זה מה שמפריע לך? הפוזה וונאבי הזה מתלהב מזה שהוא שתה קגלביץ' ושתן של חיות שונות (מילר גולדסטאר וסול...), ולא מתבייש לקרוא לזה "וודקה" ו"בירות" :lol: על סול וקגלביץ' אני מסכים, אבל אל תגע לי בגולדסטאר ובמילר :nono:
פורסם 2007 במאי 418 שנים מציתים את זה עם הסוכר ומטפטפים את הטיפות הבוערות של המשקה לתוך הכוס. אפשר שם לערבב מעט בכוס סניפטר (בלון) עם מיץ אפרסק, לשתות הכל מהר, להצית את הכוס, להפוך את הכוס במהירות על הקש ולשאוף את האדים.Dang, זה נשמע מסובך.לא יודע מה איתכם, אני נשאר עם הפאנטה שלי(זה פשוט יותר טעים).
פורסם 2007 במאי 418 שנים יאללה בואו נהיה עוד קצת Wannabe יאללה בואו נשעשע אותכם שתיתי גם יגר.. יאמממממממממיייי טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מילר זאת הבירה הכי טעימה ששתתי בחיים גולדסטאר קצת מרה אבל אחלה בירה סול בירה "מיץ" אש סתם אמרתי מה שתיתי לא אמרתי שאהבתי אותה חחחחחחח ויטניר אהבתי מה שאמרת על הצירי לידה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.