עבור לתוכן

בקשר לוודקה כנסו רגע.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

באמת כמה כבדים יש פה בפורום. מה קרה אנשים שותים וודקה ,.בגיל ,14 ,15, 16 ואפילו פחות. מעשנים סיגריות ,נרגילות ואני האמת אחד מהם גם שותה וגם מעשן. אני יודע בדיוק כמו כל אחד פה שזה לא בריא, וזה רק מזיק. אבל אין מה לעשות לפחות עם סיגריות עוד איכשהו אני רוצה להפסיק. אבל וודקה אם זה לא קבוע יום יום, אלה פעם בשבוע-שבועיים אז אפשר לדעתי. אז הורס טיפה את הכבד אבל חיים רק פעם אחת וצריך להנות וכל אחד נהנה ממשהו אחר ויש אנשים שנהנים מדברים מזיקים .אז חאלס להיות כאלה כבדיםםםםםםםםםםםםם!!!!

• תגובות 162
  • צפיות 14.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת כמה כבדים יש פה בפורום. מה קרה אנשים שותים וודקה ,.בגיל ,14 ,15, 16 ואפילו פחות. מעשנים סיגריות ,נרגילות ואני האמת אחד מהם גם שותה וגם מעשן. אני יודע בדיוק כמו כל אחד פה שזה לא בריא, וזה רק מזיק. אבל אין מה לעשות לפחות עם סיגריות עוד איכשהו אני רוצה להפסיק. אבל וודקה אם זה לא קבוע יום יום, אלה פעם בשבוע-שבועיים אז אפשר לדעתי. אז הורס טיפה את הכבד אבל חיים רק פעם אחת וצריך להנות וכל אחד נהנה ממשהו אחר ויש אנשים שנהנים מדברים מזיקים .אז חאלס להיות כאלה כבדיםםםםםםםםםםםםם!!!!

נכון חיים רק פ]עם אחת אבל לפחות תחייה אותם כמו שצריך ולא לגדול ולהיות תקוע כל החיים שלך בטיפולים בגלל מה שעברת שהיית צעיר.

פורסם

מישהו פה עומד להקרים את המכנסיים. ::)

מישהו מציפה תטמפון?

פורסם

:screwy:

לפותח הת'רד: תלמד, אינטרנט זה מקום חופשי ואתה לא יכול לומר מה שבא לך ואחרי זה לדרוש מאחרים לסתום ת'פה. חוץ מזה רציתי לומר שאתה חתיכת ילד מסכן שמתלהב מוודקה רק כדי שהוא יוכל לומר שהוא "דפק תראש".

פורסם

תאמין לי, זה לא כיף להיות עם כבד לא מתפקד (או אובר תפקוד).

אתה מרגיש עייף ומה? אתה בחיים לא תנחש שיש לך שחמת כבד עד שיהיה מאוד מאוחר, מאוחר מידי (אלא אם יהיה לך משעמם ותלך לבדוק את זה), שחמת כבד, היופי שלה שהוא בד"כ אסימפטומטית.

אבל, שתה, שתה כמה שבא לך, תוריד בקבוקים ותעשן יא גבר!.

פורסם

פותח הדיון-אתם שותים נקי או מעורבב?

אם כן,מה היחס של הוודקה לרד בול/משקה אחר?

איזה וודקה אתם קונים,זבל ב20 שקל או משהו איכותי כגון אבסולוט או פינלנדיה?

פורסם

תיראה לדעתי הוודקה שיורדת הכי טוב אבל אם כל דבר יורדת טוב זה ממירוף

לישתות פעם בחודש זה סבבה לא? כאילו לא להישתכר להישתכר 4 -5 על בקבוק זה אחלה....

כמובן שבירות זה הכי אחי! חחח ראש מצויין להרבה זמן וגם לא צריך לאכול חחחח2-3 בירות תמסודר יופי אם בטן מלאה תזהרו זה ממכר אני זוכר את עצמי לפני שנה הייתי ניגעל מבירה עכשיו.... :nixweiss:

פורסם

עזבו אותכם וודקה תקנו איזה 96% לחיטוי, אותו טעם ותוכלו להתלהב שאתם שיכורים.

פורסם

מישהו שמע על וודקה רד?

איך היא?

פורסם

תשתו כוסית כול 15-20 דקות... אני מגיע ככה ל 9-10 כוסיות בערב(ואני שוקל 50)... מציע לכם גם לאכול אוכל משומן כדי "לרכך" את הפגיעה... מה גם ששמתי לב שירקות(סלטים וכו') באים ממש טוב עם וודקה, יותר מבשר(לדעתי)...

אני אישית הולך לשתות בירה השנה... אין כמו לשבת ביער עם פחיות והאווירה של המדורה והצחוקים עם החברה... וודקה יכולה לדפוק בראש מהר מידי ולסיים ערב מהר ובצורה לא נחמדה בכלל, ככה או ששותים לאט או ששותים בירות...

מה גם שהטעם של הוודקה מגעיל... בשביל לדפוק את הראש מהר כשממש צריכים זה מעולה(לפני מסיבה למשל), אבל בל"ג בעומר? תאמינו לי אפשר להגיע לסטלה נורא איכותית ואף להיות שיכורים יותר מבירה מאשר מוודקה(במיוחד אם אתם רזים עם קיבה שרגילה ל1.5-2 ליטר ביום חחח).

אה, ולפני שהולכים לישוןאו כשמסיימים ערב... חצי ליטר של מים רגילים - בשביל להעלים את ההאנגאובר שלמחרת :)

ועכשיו לנושא הת'רד... אבסולוט.

ואם אין תקציב, אז אלכסנדרוב(הוודקה הכי טובה מבין הזולות...).

עריכה: אה, וVitnir... רק רציתי להגיד לך שהגישה שלך נורא מצחיקה :) בעיני אין הבדל ביניך לבין 3 הילדים בני ה15 שמשתכרים כמו "הומואים" ומספרים לחברים אחרי זה בבצפר... אבל שלא תפסיקיעם הקטע שלך... מבדר :)

עריכה 2: זה לא משנה איזה וודקה תשתו, ההרגשה בבוקר שאחרי ומצב הקיבה שלכם יהיה אותו הדבר... כמובן שיש וודקה נקייה יותר ונקייה פחות, אבל זה לא גורם כ"כ קריטי כדי להשפיע, הכול מיתוס ומגניבות חברתית :)

פורסם

קודם חזרתי עם 2 בקבוקי סמירנוף הביתה לל"ג בעומר.

יש המלצות לאיזה מיצים כדאי לקנות? (חוץ מאשכוליות ותפוזים)

פורסם

וודקה אציטון כבר ניסית?

פורסם

only pussies drink vodka with juices!

:P

פורסם

אני בן 16 וזה לא פעם ראשונה שאני שותה וודקה תאמינו לי וממש לא שזה עושה אותי גבר וודקה עושה לי טוב אווירה נחמדה עם חברים צחוקים והכל ..

ו 3 ילדים לדעתי זה לא הרבה כאילו בשבילי אני יכול לשתות ככה חצי ליטר טיפה פחות וודקה וכאן אנחנו שותים כל אחד 250 ml שזה לא הרבה ..

בקיצור תנו המלצות ? חשבתי על רוסקי סטנדטרד הרגילה איך היא בהשוואה לפינלנדיה ?

תשמע, רוסקי סטנדרט יקר, חצי ליטר 60 שח, 0.7 ליטר 80 שח, אם אני זוכר נכון... היא הוודקה הכי טובה והכי מזוקקת שיש, והיא הולכת חלק בלי זפיוון (אין לי מושג איך זה בעיברית) כאילו אפשר לשתות אותה בלי כלום... הבעיה שאני בספק שתמצא אותה, כי היבואן שלה הפסיק ליבא כרגע... אז תצתרך מזל....

אני חי על וודקות זולות, PERFECT, משתמשים בה בבארים מלא, היא זולה, מאוד זולה, אבל מבחינת איכות, היא הולכת חלק לא פחות מאבסלוט ופינלנדיה... אגב שלא יהיה ספק, פינלנדיה יותר טובה מאבסלוט, כי מאבסלוט נשאר רק השם... והן כוולללןןן מזוייפות בארץ... כן כן, היא מזוייפת אפילו אם רשום imported!

לך על PERFECT!!! אם אתם רוסים, אז אפשר לשתות אותה עם אוכל... אם לא.. .אז תשתו אותה עם מיץ תפוזים, ענבים (הולך ממש טוב).. אשכוליות אנלא אוהב...

בקשר למחיר... חחחח... היא עולה כמו הוודקות של האלכוהוליסטים, 22 שח ל0.7 ליטר.. =)

enjoy! have fun! and get drunk!

drinking is not a problem... it's a way of life... :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 3.05.2007 בשעה 20:28:49

פותח הדיון-אתם שותים נקי או מעורבב?

אם כן,מה היחס של הוודקה לרד בול/משקה אחר?

איזה וודקה אתם קונים,זבל ב20 שקל או משהו איכותי כגון אבסולוט או פינלנדיה?

סורי על דאבל פוסט אבל ראיתי את זה אחרי, והאיתי חייב להגיב!!!!!

אנלא חושב שהם שותים נקי.. =\

אגב הזכרתם לי, בתחילת הדיון היה קטע על זה, 0.7 ליטר ל 3 אנשים, +אוכל+שתייה, זה מעולה!!!!!!!! לא צריך פחות מזה!

מה איכותי!??! אבסולוט?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........

פעם, לפני שנתיים, כן צודק..

עכשיו!?!?!

או שזה made in israel, שזה חרא, או שזה "מיובא" ומזוייף!!!!!!!!! בדוק!!! ואני עבדתי כבארמן (hang-over)! ותאמין לי שכשרוצים מסיבה זולה כל האלכוהול שאנחנו מגישים הוא מיוצר בישראל, גם האבסלוט, כשמבקשים מסיבה טובה אז שמים פרפקט! והרבה ממנה! (לפעמים מוסיפים פינלנדיה)... כשרוצים מסיבה פצצה (וזה נדיר) אז אנחנו שמים רוסקיי סנדרט!

פורסם

only pussies drink vodka with juices!

:P

ובכל זאת? :jump:

חחחח אנחנו לא מערבבים הכל...את הרוב נשתה נקי אבל חלק קטן גם נערבב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים