עבור לתוכן

בקשר לוודקה כנסו רגע.

Featured Replies

פורסם

אם כבר אתה רוצה לקנות וודקה תקנה רק סמירנוף שום דבר אחר

אבל אני ממליץ לך לרדת מהוודקה וללכת על בירות (לף בראון - קצת יותר יקר מבירות אחרות אבל הרבה הרבה יותר טוב)

אם אתה רוצה עוד משהו בנוסף לבירות תקנה שנאפס לא יקר מאוד טעים ו20 אחוז

• תגובות 162
  • צפיות 14.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מה?! אני בן 18 ואני לא שותה וודקה כי תכלס זה לא טעים לי וזה דופק ת'ראש יותר מידיי...במיוחד בל"ג בעומר...אנחנו למשל יושבים בים על החוף בכיף עושים על האש מדורה קטנה ובירה או יין....וודקה הפסקנו החבר'ה בגיל 16-17 כי תכלס זה פוזה ולא יותר מזה...אין שום דבר טעים בוודקה...לפחות זאת דעתי...יש כאלה שיסכימו יש כאלה שלא

יש ליקרים ודברים כאלה טעימים

ובל"ג בעומר שעבר גם אנחנו שתינו פינלנדיה...

לא הקאתי מזה או משהו שתיתי מלא אבל דפק את הראש חזק מידיי לא זכרתי כלום

אז שתה עם הפסקות

ותכריז בהתחלה שאתה לא הולך לסחוב אףף אחד הביתה חחחחח

פורסם

יותר נכון שאני לא מסיע אף אחד שיכור באוטו...שנה שעברה מישהו הקיא לי באוטו באמצע הנסיעה חזור....היה איזה 5 בבוקר ורציתי לרצוח אותו שמתי אותו בבית חזרתי הבייתה ועד 6 וחצי בבוקר ישבתי לנקות את האוטו....חחחח היה מבעס..

פורסם

אני יודע מיזו דריה אל תדאג..

ואני ממש לא צריך את הדאגה שלכם או את החינוך שלכם

זה שיש אנשים מטומטים שאחרי הפעם הראשונה שהם מקיאים כמו מכורים לסם בלי מנה ואחרי זה ממשיכים לשתות כאילו לא ראו מים כבר שבוע זה לא אשמתי

אבל יש כאלה שמחנכים את עצמם... אנחנו לא טיפשים ואנחנו ממש לא צריכים אותכם

אתה דווקא כן טיפש אם בגיל 15 אתה שותה אלכוהול, אתה מוזמן לדבר עם חבר שלי שהיה קרוב להשתלת כבד בגיל 18 ולראות מה הנזק של אלכוהול. אבל ממילא אתה לא תקשיב ותחשוב שאתה גבר ששותה אלכוהול, מקווה שתצא מהראש הדפוק שלך לפני שתמצא את עצמך זוחל בתוך שלולית קיא ומחפש את חברים שלך כמו שראיתי לא פעם ברחוב.

פורסם

או יופי עוד שמוק תורן

שמוק מי שלא ידע להשתמש באמצעי מניעה - או לבעוט בזונה התורנית.

באמת שכבר נמאס לי לחנך ממזרים כמוך, אני לא צריכה לתקן את הטעויות של ההורים שלך, אבל מה שכן, ברור לי שאתה ילד עם פוזה, שאין לו כסף לקנות ארגז בירה, ומעדיף לגרד מגבית של 20 שקל בשביל בקבוק וודקה - כי זה דופק יותר טוב וזה נשמע יותר טוב למחרת בחצר בית הספר:"אני וחברים שלי עשינו מדורה ודפקנו וודקה והיה מה זה כיף!".

אני לא מבינה מה הכיף ב-3 בנים עושים ביחד מדורה ומשתכרים לבד כמו הומואים. אולי אני זקנה מדיי... :nixweiss:

אני? מצידי תזריק הרואין, הנוער בארץ כל כך גרוע שלא יזיק דילול קטן

גם מצידי, אבל אעדיף שלא ישאירו מזרקים בחצר האחורית שלי. מה שאנשים כאלו בד"כ עושים... ולא, נרקומנים אמנם מתים, אבל לא מספיק מהר. הם ישדדו עשרות אנשים ויהרסו את החיים לרבים אחרים לפני שהם יתפגרו.

פורסם

אתה דווקא כן טיפש אם בגיל 15 אתה שותה אלכוהול, אתה מוזמן לדבר עם חבר שלי שהיה קרוב להשתלת כבד בגיל 18 ולראות מה הנזק של אלכוהול. אבל ממילא אתה לא תקשיב ותחשוב שאתה גבר ששותה אלכוהול, מקווה שתצא מהראש הדפוק שלך לפני שתמצא את עצמך זוחל בתוך שלולית קיא ומחפש את חברים שלך כמו שראיתי לא פעם ברחוב.

זה לא אשמתי שהחבר שלך אידיוט...

ויטניר-את לא מכירה אותי ובשבילך כל מי ששותה טיפת וודקה הוא אותו טינופת של בנאדם שמנסה לדפוק את הראש ב20 שקל...

מי אמר שאני לא שותה בירה?

מי אמר שאני רק וודקה?

מי אמר שאני משתכר?

מי אמר שאי פעם השתכרתי?

מי אמר שאני שותה וודקה ב20 שקל?

ונראה לך שאם אין לנו כסף לבירה נורמלית אנחנו נקנה וודקה בכל הכסף שנצליח לגרד?

את בנאדם שפל פתאטי שחושב שהוא עליון מעל כולם

את לא יודעת הכל

האמת את לא יודעת כלום

אני לא שופט אותך אז אל תשפטי אותי לפחות עד שתכירי אותי כמו שצריך לא רק מאיזה פוסט באיזה פורום

(אני עדיין זוכר את התמונות שלך מגרמניה/חור אחר ומשפטי הגאווה שלך שהיית במועדון נידח שהרחבה הייתה מלאה בשתן ובקיא..)

ואני הפוזאיסט?

פורסם

נכון שאתה מתנשף, הדופק שלך עלה ואתה מזיע עכשיו?

באמת, אל תתרגש. זה רק פורום ואתה רק ילדון זב חותם שנעלב.

ומה קשור עכשיו גרמניה? צחקתי על השתן/קיא, לאנשים שם יש לפחות את הפאסון לא לדפוק את הראש מוודקה ולשכב בתוך הקיא של עצמם, כמו שלא פעם אני רואה ילדים בגיל שלך עושים על מדרכות תל-אביב. למעשה, לא ראיתי אדם אחד מקיא באותו ערב. הרצפה היתה רטובה מבוץ על נעליים של אנשים (היה גשום) ומבירה שנשפכה למישהו, אז החלקתי ונפלתי. קורה לכולם ואני לא מבינה כיצד אתה חושב שתצליח להביא את זה נגדי, כמו איזו ראייה במשפט צולב? אתה פטאתי, באמת. לך, תשתכר, הלוואי יירקב לך הכבד אבל חראם על ההורים שלך - הם עובדים קשה בשביל הדמי כיס שהם מביאים לך, ואם הם היו יודעים על מה אתה מוציא את הכסף, זה היה נורא מצער אותם. לא אכפת לך לפחות מההורים שלך? אין לך טיפת כבוד אליהם? מי כאן הקקי אחרי זה? אתה או אני?

פורסם

וואלה?

נראה דווקא שאת זאת שהתעצבנת כאן,לפי התגובה וואני צינית שלך...

קיבלת בראש עכשיו תשתקי קצת.

פורסם

נכון שאתה מתנשף, הדופק שלך עלה ואתה מזיע עכשיו?

באמת, אל תתרגש. זה רק פורום ואתה רק ילדון זב חותם שנעלב.

ומה קשור עכשיו גרמניה? צחקתי על השתן/קיא, לאנשים שם יש לפחות את הפאסון לא לדפוק את הראש מוודקה ולשכב בתוך הקיא של עצמם, כמו שלא פעם אני רואה ילדים בגיל שלך עושים על מדרכות תל-אביב. למעשה, לא ראיתי אדם אחד מקיא באותו ערב. הרצפה היתה רטובה מבוץ על נעליים של אנשים (היה גשום) ומבירה שנשפכה למישהו, אז החלקתי ונפלתי. קורה לכולם ואני לא מבינה כיצד אתה חושב שתצליח להביא את זה נגדי, כמו איזו ראייה במשפט צולב? אתה פטאתי, באמת. לך, תשתכר, הלוואי יירקב לך הכבד אבל חראם על ההורים שלך - הם עובדים קשה בשביל הדמי כיס שהם מביאים לך, ואם הם היו יודעים על מה אתה מוציא את הכסף, זה היה נורא מצער אותם. לא אכפת לך לפחות מההורים שלך? אין לך טיפת כבוד אליהם? מי כאן הקקי אחרי זה? אתה או אני?

האמת שהדופק שלי רגיל אפילו קצת יותר איטי מהרגיל והאמת קצת חם פה (קיץ מחורבן)

--

יש גם ילדים בגיל שלי שמזריקים לווריד זה אומר שאני אחד כזה?

הייתה לי הודעה אחת שבה שאלתי למה 3 אנשים על בקבוק (את רואה? אני אפילו מנסה לגרום להם לא לשתות יותר מידי)

ופותח התראד ביקש יפה מאוד בלי תגובות של אתם הורסים את הכבד/מבזבזים את הכסף של ההורים וכו' וכו'

אז למה היית חייבת להגיב ככה? את חושבת שאני לא יודע שהחצי כוס ב14 שעות שאני שותה פעם בחודשיים לא דופקת לי את הכבד (אפילו שבאופן כמעט לא מורגש)

גם את דופקת לעצמך את הכבד אז מה אם את לא שותה וודקה אז צריכה פי 2 יותר כמות (בגלל חצי מכמות האלכוהול בקירוב) כדי להגיע לאותה רמת שיכרות... זו אותה גברת בשינוי אדרת וגם לפעמים טעם קצת יותר נחמד זה לא אומר שהיא לא הורגת אותך...

אם את באמת רוצה לדעת

1.מעולם לא השתכרתי (כן שתיתי לא השתכרתי לעולם)

2.מעולם לא הסכמתי לשתות וודקה לפחות 70 שקל ל500/750 מל (פחות מזה כבר עדיף להסניף טרפנטין עם דבק...יותר בריא)

3.מעולם לא הקאתי משכרות

4.אני לא רוצה להשתכר/לדפוק תראש/לא לזכור כלום ליום למחרת/לקבל האנגאובר ולהרגיש גבר שלא קיבלתי הרעלה במזל

5.מעולם לא בזבזתי את הכסף שההורים נתנו לי על אלכוהול חברים טחונים קונים זה בעיה שלהם

עכשיו.... אני ילד חרא זב חותם שנעלב שמבזבז את ההורים שלו בשביל עוד הרפתקה מופלאה ברחובות העיר?

--

SKID היא לא מתעצבנת אבל היא כן שופטת הרבה יותר מידי מהר

פורסם
  • מחבר

שמוק מי שלא ידע להשתמש באמצעי מניעה - או לבעוט בזונה התורנית.

באמת שכבר נמאס לי לחנך ממזרים כמוך, אני לא צריכה לתקן את הטעויות של ההורים שלך, אבל מה שכן, ברור לי שאתה ילד עם פוזה, שאין לו כסף לקנות ארגז בירה, ומעדיף לגרד מגבית של 20 שקל בשביל בקבוק וודקה - כי זה דופק יותר טוב וזה נשמע יותר טוב למחרת בחצר בית הספר:"אני וחברים שלי עשינו מדורה ודפקנו וודקה והיה מה זה כיף!".

אני לא מבינה מה הכיף ב-3 בנים עושים ביחד מדורה ומשתכרים לבד כמו הומואים. אולי אני זקנה מדיי... :nixweiss:

גם מצידי, אבל אעדיף שלא ישאירו מזרקים בחצר האחורית שלי. מה שאנשים כאלו בד"כ עושים... ולא, נרקומנים אמנם מתים, אבל לא מספיק מהר. הם ישדדו עשרות אנשים ויהרסו את החיים לרבים אחרים לפני שהם יתפגרו.

דבר ראשון, אנחנו במדורה איזה 20, איש פשוט כל אחד שותה לכוד ,לא ביחד אז התחלקנו כל אחד איך ש-הוא רוצה .מבינה ?

פורסם

האמת שהדופק שלי רגיל אפילו קצת יותר איטי מהרגיל והאמת קצת חם פה (קיץ מחורבן)

--

יש גם ילדים בגיל שלי שמזריקים לווריד זה אומר שאני אחד כזה?

הייתה לי הודעה אחת שבה שאלתי למה 3 אנשים על בקבוק (את רואה? אני אפילו מנסה לגרום להם לא לשתות יותר מידי)

ופותח התראד ביקש יפה מאוד בלי תגובות של אתם הורסים את הכבד/מבזבזים את הכסף של ההורים וכו' וכו'

אז למה היית חייבת להגיב ככה? את חושבת שאני לא יודע שהחצי כוס ב14 שעות שאני שותה פעם בחודשיים לא דופקת לי את הכבד (אפילו שבאופן כמעט לא מורגש)

גם את דופקת לעצמך את הכבד אז מה אם את לא שותה וודקה אז צריכה פי 2 יותר כמות (בגלל חצי מכמות האלכוהול בקירוב) כדי להגיע לאותה רמת שיכרות... זו אותה גברת בשינוי אדרת וגם לפעמים טעם קצת יותר נחמד זה לא אומר שהיא לא הורגת אותך...

אם את באמת רוצה לדעת

1.מעולם לא השתכרתי (כן שתיתי לא השתכרתי לעולם)

2.מעולם לא הסכמתי לשתות וודקה לפחות 70 שקל ל500/750 מל (פחות מזה כבר עדיף להסניף טרפנטין עם דבק...יותר בריא)

3.מעולם לא הקאתי משכרות

4.אני לא רוצה להשתכר/לדפוק תראש/לא לזכור כלום ליום למחרת/לקבל האנגאובר ולהרגיש גבר שלא קיבלתי הרעלה במזל

5.מעולם לא בזבזתי את הכסף שההורים נתנו לי על אלכוהול חברים טחונים קונים זה בעיה שלהם

עכשיו.... אני ילד חרא זב חותם שנעלב שמבזבז את ההורים שלו בשביל עוד הרפתקה מופלאה ברחובות העיר?

--

SKID היא לא מתעצבנת אבל היא כן שופטת הרבה יותר מידי מהר

נו יופי, אז אתה ילד גדול ומוכן לצאת לעולם. אז למה שלא תקנה גם אוטו ודירה?

ככה זה בגיל הזה, חושבים שאנחנו חכמים מכולם: אל תתנו עצות, תעזרו לנו כלכלית וזהו. אבל באמת... למה לשבת 3 ילדים ולרדת על בקבוק וודקה? זה לא טעים, זה לא בריא. איזו סיבה עוד יכולה להיות לזה? תאמין לי, שלדפוק את הראש בסטייל אפשר גם אחרת. אפשר גם מנה קוק (סתם סתם). יש סיבה למה אסור, בחוק, למכור לילדים בגילך אלכוהול. בחו"ל דווקא מותר לשתות בירה, במידה, מגיל 16 חופשי, מגיל 14 מותר לך לקנות עד השעה 10 בלילה (מוזר, הא?).

אבל כמו שאמרתי, למה לרדת 3 חברה' לבד על בקבוק וודקה? בקבוק של ליטר ל-3 אנשים זה יותר מדיי, גם ל-5 זה יותר מדיי. לא עדיף להצתרף לקבוצה גדולה יותר של אנשים? יותר כיף, לא? אולי גם בנות (אם אתם בקטע)? זה אומר יותר אוכל, יותר כסף לשתיה ודברים אחרים ובכלל, יותר שמח.

לרדת 3 אנשים על בקבוק וודקה, זה לא בילוי. ככה ברוסיה היו הולכים לדוג....

אני? קורה שפעם ב-3 עד 4 חודשים אני מגזימה קצת, אבל חוצמזה, אני לא שותה הרבה. מותר לי לשתות בעבודה מה שבא לי וכמה שבא לי אבל אני לא עושה את זה. למה? לא יודעת. זה נמאס מתישהו, וכשזה כל כך נגיש זה כבר לא כיף. כוסית או שתיים של וורמוט אדום עם מיץ לימון, במקרה הטוב. או לחליפין Big in Japan או 2 בירות (בלילה שלם).

וואלה?

נראה דווקא שאת זאת שהתעצבנת כאן,לפי התגובה וואני צינית שלך...

קיבלת בראש עכשיו תשתקי קצת.

מישהו פה עומד להקרים את המכנסיים. ::)

דבר ראשון, אנחנו במדורה איזה 20, איש פשוט כל אחד שותה לכוד ,לא ביחד אז התחלקנו כל אחד איך ש-הוא רוצה .מבינה ?

מה שלא תגיד לי על הסיבולת שלך - ליטר ל-3 ילדים זה יותר מפאקינג דיי.

פורסם

4 שנים אחרונות(חוץ משנה שעברה) אנחנו שותים וודקה בל,ג בעומר...

לפני שנה החלטנו לעבור לבירה. :) היה טוב. ;)

אז היה קצת מידיי 30 בירות ל15 אנשים...

השנה קנינו 60 בירות(18 אנשים)... אני מציע לך לקנות בירות.

בירות אפשר לשתות לאורך זמן, ולהנות מהן בראש טוב. וודקה אתה שותה 5-6 כוסיות וזהו - נדפקת. :) (מה שמזכיר לי את האיש בן ה40 שזיינו אותו בתחת והכניסו 2 תפוחי אדמה לוהטים לאנוס :P :P :P)

ENJOY

אני מאוד בעד בירות אישית , זה תלוי כמה ניסיון היה לכם אם אלכוהול .

אפשרות אחת היא כמו מישהוא שאמר כאן לקנוט 2 פחיות לבן אדם שזה ליטר וזה עושה ראש טוב .

אפשרות נוספת היא לקנות ודקה ל 5 ולשתות אותה אם רד בול מקורי , אבל מה שחשוב כאן זה תעשו את זה רגוע לא ישר על ההתחלה אתם שוטים הכל ואז מסתובבים מסטולים כל הערב/לילה . אלא לפזר את השוטים לאורח הערב במשולב אם האוכל אתם תהנו. רק אזהרה אחת מימשהוא שקרה לי מספר רב של פעמים זה לא לשתות יותר מידי אחרת זה בחילות כאבי ראש וחוסר יכולת לתפקד. אז תיזהרו שם חברה .

ל"ג בעומר שעבר עשינו על האש והיה מלא בשר וסלטים שונים והיה גם וודקות וגם בירות , כל אחד שתה מה בא לו , בכל זאת אוכל ממתן את השפעת האלכוהול על הגוף ובסוף הארב הינו מזה מבסוטים , היה ל"ג בעומר על הכיף כיפק :smile1:

פורסם

שורה תחתונה, אני לא יכולה למנוע מכם לקנות וודקה. אבל אם אתם קונים, אז תקנו אצל מפיץ מורשה, כי יש היום זיופים כל כך טובים שהחברות המקוריות רוכשות אותן כדי לא לפגוע במוניטין. במכולות ופיצוציות יכולים לתת לכם אציטון עם מים. עדיף לכו לחנות יינות או אפילו לרשת גדולה. מה עוד, שעדיף לקנות וודקה ברמת סופר-פרמיום. זה יעלה אולי כמו וויסקי אבל זה לא יהפוך את הכבד שלכם לפאטה.

פורסם
  • מחבר

ואנחנו לא 3 ילדים על ליטר הבקבוק הוא 750 ml ובקיצור מקווה להנות זה לא כל כך הרבה שתיה וזה לא ששותים ישר את כל הבקבוק עם האוכל וזה הולך טוב לדעתי צחוקים אוירה טובה . באוקראינה סבא שלי היה יכול לשתות 3 ליטר וודקה ועדיין היה הולך לעבודה והכל אז מה זה 250 ml ואל תתחילו עם חרטטן וכאלה מי שלא רוצה שלא יאמין

פורסם

דריה חאלס להיות חפרנית ...

את עובדת בבר הבנתי ? אז מן הסתם שימאס לך מהר מאוד כי את עובדת שם

זה כמו מישו שעבד במקדולנס אומר שהוא בחיים לא יתקרב לשם יותר ...

קיצר את סתם מבזבזת את הזמן שלך גם את היית בגילנו והיית מתלהבת מלשתות עם חברים בל"ג בעומר [או שלא כל כך] אבל זה לא מה שמשנה ..

ד"א אני ביום הולדת של חבר שתיתי 3 שוטים אבסנט + 3 שוטים וודקה + בירה מילר + בריזר ...

לא יכלתי לעמוד על הרגליים איזה שעה אבל עדיין שלטתי על כל דבר שאני עושה

אני מת להשתכר פעם אחת ולא לדעת מה אני עושה חח :lol::screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים