עבור לתוכן

בקשר לוודקה כנסו רגע.

Featured Replies

פורסם

אתם יודעים שכל סקוטי שתציעו לו גלנפידיך יתן לכם סטירה ויגיד שהם עושים את הסקוטש הזה רק לייצוא לזרים שלא מבינים מהחיים שלהם ודופקים לזה מחירים?

אבל אם יש לכם 150 שקל מיותר, קנו גרין לייבל. מאד נדיר.

• תגובות 162
  • צפיות 14.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה לנו את זה בבית לפני איזה חצי שנה...

לא הסתכלתי על זה במיוחד כי לא ידעתי מה זה..

11240692c.gif

פורסם

שיבס לא משהו (וויסקי בינוני יחסית... שווה את המחיר שלו), רד לייבל (ג'וני ווקר) אישית אני ממש לא אוהב (טעם חזק מידי...), הכחול עולה איזה 900 ש"ח (או אפילו יותר)

גלנפידיך 12 הכי טוב ביחס של טעם\ מחיר :xyxthumbs:

מה גם שאפשר לעשות לו OC של כמה שנים, בניגוד לרד לייבל שהטעם שלו לא ממש משתפר במהלך הזמן (רצוי לשתות אותו "צעיר" אחרי הקנייה... לא לשמור 10 שנים בבויידם)

פורסם

יש לנו ארון מעץ מיוחד שעושה משהו לשתיה

אגב באלנטין זה מגעיל גם כן וגם כן יש לנו ...

יש בזאפ מחירים הבלו ליבל עולה 1800

שיבס 21 שנה רויאל עולה 2150

רד ליבל ליטר 0או 0.75 ) עולה 300 בערך

גולדן וודינג זה נחשב וויסקי או ליקר ?

סתם פתחתי תארון ראיתי כמה בקבוקים :)

פורסם

שאלה: בטיב טעם מוכרים וויסקי של גראנטס? (וגלנפייך, אם כבר ;)... לא רוצה לנסוע עד לשם סתם...)

פורסם

אבל אם יש לכם 150 שקל מיותר, קנו גרין לייבל. מאד נדיר.

הכי הגיוני והכי נכון זה הגרין, הוא אמנם לא מיושן ברמה של הבלו לייבל, אבל הוא היחיד בסדר שהוא בלנדד מאלט, תערובת דגנים שכולם מיושנים והגרין מזוקק בדודי עץ בתהליך זיקוק ישן כך שאם למישהו יש סבלנות לקנות וליישן את הבקבוק 7 שנים נוספות הוא מקבל בעצם וויסקי איכותי מאוד.

אבל לא יודע, לי בא וודקה טובה :)

נו על מה אתם ממליצים ?

פורסם

לאפרוייג. לפלצנים בלבד.

פורסם

אני מזה לא בקטע של ויסקי... כדי לשתות ויסקי, צריך לדעת להנות ממנו, שזה יהיה בטעם שלך...

וזה לא בטעם שלי..

אני וויסקי לא הולכים טוב.. =\

וודקה טובה, כבר אמרנו, רוסקי סטנדרט, היום קניתי בקבוק לי ולאבא...

אמרתי פרפקט אבל אני חושב שאנשים יהססו להקשיב לי בקטע הזה.. :nixweiss:

פורסם

הכי הגיוני והכי נכון זה הגרין, הוא אמנם לא מיושן ברמה של הבלו לייבל, אבל הוא היחיד בסדר שהוא בלנדד מאלט, תערובת דגנים שכולם מיושנים והגרין מזוקק בדודי עץ בתהליך זיקוק ישן כך שאם למישהו יש סבלנות לקנות וליישן את הבקבוק 7 שנים נוספות הוא מקבל בעצם וויסקי איכותי מאוד.

אבל לא יודע, לי בא וודקה טובה :)

נו על מה אתם ממליצים ?

יישון בבקבוק לא נחשב...

אגב, יש בלנדד נחמד מאוד וזול שנקרא "גראנטס"

והגלנפידיף ספאשל ריזרב (12) גם מחליק מעולה בגרון והוא בתקציב שלך...

ולגבי הוודקה כבר ענינו... כל אחד מהם יהייה מעולה (חוץ מהאבסולוט...)

פורסם

רגע רגע רגע....בלו לייבל זה מה שאני מביא לכם בתמונה?! היה לנו פעם בקבוק כזה בבית...של ליטר או 750מ"ל אני לא בדיוק זוכר אבל אני יודע שזה היה בדיוק כזה....

ואבא שלי הביא את זה מתנה לדוד שלי או מישהו.......כמה דבר כזה עולה בערך.?

[attachment deleted by admin]

פורסם

הבלו עולה איזה 1700 ש"ח ל750 מ"ל...

ואישית אני חושב שיש יותר טובים ממנו במחירים האלה... לא אוהב את ג'וני ווקר

פורסם

אני מקווה מאוד בשביל אבא שלך שהוא ידע מה עושה :smile1:

פורסם

ת'אמת אני מנחש שלא...אנחנו לא שתיינים במשפחה ממש...למעשה בכלל לא....וקיבלנו את זה מתנה ממישהו ואבא שלי לא שותה ואני גם לא...לפחות לא את זה אז הוא הביא את זה לדוד שלי מתנה בחנוכת הבית החדש שלו...1700 שקל??!! טירוף!!

פורסם

ת'אמת אני מנחש שלא...אנחנו לא שתיינים במשפחה ממש...למעשה בכלל לא....וקיבלנו את זה מתנה ממישהו ואבא שלי לא שותה ואני גם לא...לפחות לא את זה אז הוא הביא את זה לדוד שלי מתנה בחנוכת הבית החדש שלו...1700 שקל??!! טירוף!!

אז אני מקווה מאוד שלפחות דוד שלך יודע מה הוא קיבל ושהוא מעריך את זה... אני הייתי מעריך :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים