עבור לתוכן

בקשר לוודקה כנסו רגע.

Featured Replies

פורסם

וודקה שהולכת טוב עם אוכל ? יש חייה כזאת? פשוט אנחנו עושים לג בעומר על האש וזה וישבים על וודקה (כל 3 ילדים על בקבוק ) אני חושב לקנות את הפינלנדיה אם יש משהו יותר טוב תמליו משהו עד 70 שקל בערך

(אם זה סתם אשכול חופר תיסגרו למה דעתכם לא הכי חשובה לי רק פשוט אולי ישקול לקחת משהו שתגידו ) ובבקשה אל תתחילו להיות הורים עכשיו שוודקה זה לא טוב .

• תגובות 162
  • צפיות 14.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

3 ילדים על בקבוק? איזה גודל הבקבוק והאם זה הפעם הראשונה שאתם שותים?

פורסם

וודקה הולכת טוב עם אוכל רק אצל רוסים...

סתם, פינלנדיה זה סבבה.

אבל 3 אנשים על בקבוק? לא מוגזם?! תקנה בקבוק אחד, וגם זה יותר מדי.

פורסם

וודקה הולכת טוב עם אוכל רק אצל רוסים...

סתם, פינלנדיה זה סבבה.

אבל 3 אנשים על בקבוק? לא מוגזם?!

נרלי שזה הפעם הראשונה שהם שותים X_X

ילדים וודקה זה לא יין אפשר להסתדר 4-5 על בקבוק

פורסם

ילדים שותים וודקה, איזה יופי.

מה אני אכפת לי? מצידי שתקבל הרעלה ותגמור בבי"ח. אתה לא הילד שלי ולא האחריות שלי ואתה לא בא לבאר שלי ואני לא מוכרת לך. אבל חראם על ההורים שלך שעובדים קשה כדי לתת לך דמי כיס כדי שאתה תלך ותקנה עם זה וודקה... מילא קצת בירה, אבל וודקה? אם הייתי אמא שלך, לא היית יכול לשבת על התחת יומיים.

ולא, אין חיה כזאת "וודקה טובה עם אוכל". וודקה זוקקה לרמה שהיא זוקקה בשביל הסיבה הפשוטה של להוות חומר קל לדפוק איתו את הראש, ולהיות חסר טעם וצבע - נייטרלי - כדי להקל בערבוב עם משקאות אחרים וחיזוקם.

פורסם

בירה הולכת הרבה יותר טוב בל"ג בעומר.

לא ממליץ על וודקה.

פורסם

ילדים שותים וודקה, איזה יופי.

מה אני אכפת לי? מצידי שתקבל הרעלה ותגמור בבי"ח. אתה לא הילד שלי ולא האחריות שלי ואתה לא בא לבאר שלי ואני לא מוכרת לך. אבל חראם על ההורים שלך שעובדים קשה כדי לתת לך דמי כיס כדי שאתה תלך ותקנה עם זה וודקה... מילא קצת בירה, אבל וודקה? אם הייתי אמא שלך, לא היית יכול לשבת על התחת יומיים.

ולא, אין חיה כזאת "וודקה טובה עם אוכל". וודקה זוקקה לרמה שהיא זוקקה בשביל הסיבה הפשוטה של להוות חומר קל לדפוק איתו את הראש, ולהיות חסר טעם וצבע - נייטרלי - כדי להקל בערבוב עם משקאות אחרים וחיזוקם.

או יופי עוד שמוק תורן

פורסם

או יופי עוד שמוק תורן

לא, סתם בחורה קצת יותר מבוגרת ממך שמשום מה אכפת לה ממך ומפותח הת'ראד ומנסה (לשווא) לחנך כאן ילדודס.

אני? מצידי תזריק הרואין, הנוער בארץ כל כך גרוע שלא יזיק דילול קטן

פורסם

4 שנים אחרונות(חוץ משנה שעברה) אנחנו שותים וודקה בל,ג בעומר...

לפני שנה החלטנו לעבור לבירה. :) היה טוב. ;)

אז היה קצת מידיי 30 בירות ל15 אנשים...

השנה קנינו 60 בירות(18 אנשים)... אני מציע לך לקנות בירות.

בירות אפשר לשתות לאורך זמן, ולהנות מהן בראש טוב. וודקה אתה שותה 5-6 כוסיות וזהו - נדפקת. :) (מה שמזכיר לי את האיש בן ה40 שזיינו אותו בתחת והכניסו 2 תפוחי אדמה לוהטים לאנוס :P :P :P)

ENJOY

פורסם

לא, סתם בחורה קצת יותר מבוגרת ממך שמשום מה אכפת לה ממך ומפותח הת'ראד ומנסה (לשווא) לחנך כאן ילדודס.

אני? מצידי תזריק הרואין, הנוער בארץ כל כך גרוע שלא יזיק דילול קטן

אני יודע מיזו דריה אל תדאג..

ואני ממש לא צריך את הדאגה שלכם או את החינוך שלכם

זה שיש אנשים מטומטים שאחרי הפעם הראשונה שהם מקיאים כמו מכורים לסם בלי מנה ואחרי זה ממשיכים לשתות כאילו לא ראו מים כבר שבוע זה לא אשמתי

אבל יש כאלה שמחנכים את עצמם... אנחנו לא טיפשים ואנחנו ממש לא צריכים אותכם

פורסם
  • מחבר

אני בן 16 וזה לא פעם ראשונה שאני שותה וודקה תאמינו לי וממש לא שזה עושה אותי גבר וודקה עושה לי טוב אווירה נחמדה עם חברים צחוקים והכל ..

ו 3 ילדים לדעתי זה לא הרבה כאילו בשבילי אני יכול לשתות ככה חצי ליטר טיפה פחות וודקה וכאן אנחנו שותים כל אחד 250 ml שזה לא הרבה ..

בקיצור תנו המלצות ? חשבתי על רוסקי סטנדטרד הרגילה איך היא בהשוואה לפינלנדיה ?

פורסם

אני ילד גדול...בו בו בו.

פורסם

אני תמיד את הכוס הראשונה לוקח נקי עם סיגריה..

ואז אני נגיד אוכל איזה משהו תאכל קצת שיעבור קצת זמן שיתחיל להיכנס לך לראש שתדע כמה אתה יכול להמשיך לשתות אחרי שנכנס תביא עוד ועד שתרגיש שאתה כבר תמות אם תשתה שיהיה לך ראש טוב אבל לא יותר מידיי...

למה קצת מבאס לקום יום למחרת שלא זוכרים כלום :silly:

בקיצור

שתה ותאכל ביחד "זאקוסון" (לרוסים שבינינו :yelclap:)

פורסם
  • מחבר

אני רוסי

פורסם

אני בן 16 וזה לא פעם ראשונה שאני שותה וודקה תאמינו לי וממש לא שזה עושה אותי גבר וודקה עושה לי טוב אווירה נחמדה עם חברים צחוקים והכל ..

ו 3 ילדים לדעתי זה לא הרבה כאילו בשבילי אני יכול לשתות ככה חצי ליטר טיפה פחות וודקה וכאן אנחנו שותים כל אחד 250 ml שזה לא הרבה ..

בקיצור תנו המלצות ? חשבתי על רוסקי סטנדטרד הרגילה איך היא בהשוואה לפינלנדיה ?

אז מה?! אני בן 18 ואני לא שותה וודקה כי תכלס זה לא טעים לי וזה דופק ת'ראש יותר מידיי...במיוחד בל"ג בעומר...אנחנו למשל יושבים בים על החוף בכיף עושים על האש מדורה קטנה ובירה או יין....וודקה הפסקנו החבר'ה בגיל 16-17 כי תכלס זה פוזה ולא יותר מזה...אין שום דבר טעים בוודקה...לפחות זאת דעתי...יש כאלה שיסכימו יש כאלה שלא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים