עבור לתוכן

זקוק להמלצה לספק כוח שקט מאוד עד 280 שקל

Featured Replies

פורסם

חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור לו את המפרט. זה המפרט שבניתי בשבילו:

לוח אם GA-965P-S3 REV 3.3

מעבד E6600 כנראה בקירור סטוק, אלם אם כן הוא ירעיש, אז אני אקנה לו קירור אלטרנטיבי ב95 שקל גג.

כרטיס מסך Gigabyte 8500GT

צורב דיוידי ישן של LG מלפני 3 שנים, מהמחשב הישן שלו.

דיסק קשיח WD2500KS

זיכרון 2 ג'יגה של ג'י סקיל F2-5400PHU2-2GBNT

מארז עוד לא בחרתי

אני יודע ב100% שהוא אף פעם לא יעשה OC, וזה תקף לגבי כל רכיבי החומרה של המחשב. לא הולך להיות Sli וגם לא הולך להיות Raid.

המחשב ממש לא מיועד למשחקים. התקציב הוא עד 280 שקל, אבל כמובן שאפשר טיפה פחות. חשוב מאוד שהספק יהיה שקט מאוד.

פורסם

FSP 350GLN יהיה מעל ומעבר ויעלה כ-185-200 ש"ח

תוכל למצוא אותו הכי בזול ב-TMS

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה Xtract, אבל אני חושב שהמחיר קצת נמוך מדי, לא עדיף ספק קצת יותר יקר?

שלא תבין אותי לא נכון, אני סומך עלייך שמה שהמלצת לי יהיה מצויין, פשוט החבר שלי שאני בוחר לו את המפרט, אין לו שום ידע בחומרה, ואם אני אגיד לו שבחרתי לו ספק ב200 שקל הוא יחשוב שזה ספק לא מספיק איכותי בשבילו. וחוץ מזה יש לו תקציב יותר גבוה, אז למה לא.

התקציב המומלץ הוא 220 עד 280 שקל.

פורסם

סתם להוציא כסף על ספק שלא יהיה בו צורך?

פורסם
  • מחבר

Xtract, עכשיו דיברתי עם הבן אדם שאני בוחר לו את המפרט והוא לא הסכים לספק שהצעת לי בגלל המחיר הנמוך.

ניסיתי לשכנע אותו שיקח את הספק שהצעת לי אבל הוא לא הסכים. אין מה לעשות, הוא עם הראש בקיר ואין לי כוח לריב איתו. זה כסף שלו שיעשה מה שהוא רוצה.

אתה יכול בבקשה להמליץ לי על ספק אחר שהוא שקט מאוד בתקציב של 230 עד 280 שקל?

פורסם

אם הוא מתעקש בכל התקציב יש לו את הenermax noisetaker 420W...

פורסם

או FSP 400W GLN שיהיה שקט יותר.

פורסם

יש לך ליברטי 400W של אנרמקס בסקייPC ב410 שקל.

ספק מעולה ושקט מאד.

פורסם

ההתעקשות טיפשית,אבל אם הוא באמת עם הראש בקיר שיקח כבר ליברטי 400 וזהו

פורסם

אם הוא ממש מתעקש אני מוכן להשיג לו באופן אישי ספק מסוג FSP 350GLN בגירסת הSpecial Edition* שיעלה לו רק 320 ש"ח - וזה בדיוק בתקציב. אם הוא לחוץ בכסף אני מוכן גם לרדת

* הערה: גירסת הSpecial Edition כוללת בנוסף לבאנדל שמגיע בגירסה הרגילה גם שני מפצלים לחיבור כונני IDE ודברים אחרים, וכן עטיפה מהודרת.

פורסם
  • מחבר

Xtract, שים לב שערכתי מחדש את כל ההודעות שלי בת'רד הזה, השינוי היחיד בעריכה הוא המחיר.

אתה יכול בבקשה להמליץ לי על ספק שקט מאוד ב220 עד 280 שקל?

פורסם

אתה פשוט תצטרך לעבוד קשה ולשכנע את חבר שלך לסמוך עליינו.

אם יש משהו שאני לא עושה, זה להמליץ על דברים שאני לא בטוח לגביהם.

אני ממש לא מתבייש לא לייעץ בדיונים שאני לא יודע לגביהם,ואני עוד יותר לא מתבייש להגיד שאני לא יודע.

פה אני אומר לך בבטחון מלא,ה-GLN יהיה ספק מעולה,שקט שיחזיק לך בקלות רבה את המפרט.

פורסם
  • מחבר

Xtract, תודה רבה לך, אתה הכי גבר בעולם! עכשיו דיברתי עם החבר שלי שאני מרכיב לו את המפרט והוא הסכים לספק שהצעת לי.

תודה על העזרה אני מעריך את זה!

פורסם

מישהו זרק פה לאוויר 400 GLN, יש אותון בארץ בכלל?

פורסם

אני יודע שיש THN וגם הוא עולה 330 ש"ח כך שבכל מקרה עדיף NoiseTaker 420W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים