פורסם 2003 בינואר 2222 שנים רוסית זה לא.. או שכן.לא יודע, רוב אוצר המילים שלי ברוסית מסתובב סביב קללות ;D
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים צ'ורבן זה לא איזה כובע של גרוזינים או משהו כזה.. נו הכובע העגול הזה, שלובשים גם ככיפה... נראה לי מישה אולי נפתח איזה ת'ארד תירגום רוסי-עברי עברי-רוסי?
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים מי שיבין מה זה 'יא סייצ'אס אטוט ת'רד זאקרויו' יקבל סוכריה.גדול דן גדול!!!צ'ורבאן עד כמה שידוע לי זה מרק רומני על בסיס בשר (עבדתי במסעדה רומנית בשם הלוטוס ברת ישי מי שירצה לשרוף אותה יקבל 6 שקים של סוכריות)
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים מי שיבין מה זה 'יא סייצ'אס אטוט ת'רד זאקרויו' יקבל סוכריה.עוד מעט אני סוגר את הת'רד...או משהו בסגנון.עכשיו איפה הסוכריה שלי? ;D
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים מי שיבין מה זה 'יא סייצ'אס אטוט ת'רד זאקרויו' יקבל סוכריה. התרגום: אני עכשיו ינעל את הת'רד הזה איזה גדול אני!! ;D את הסוכריה מקבלים עם שליח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.