עבור לתוכן

חוויה מכוערת שעברתי ב KSP ת"א

Featured Replies

פורסם

אין לך עיניים? "מחר הוא מגיע מהמלאי מקיסריה", אם יש להם 2 סניפים - קיסריה ונשר, באיזה סניף מדובר?

• תגובות 109
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחיים לא היו לי בעיות עם הדובים, כל עוד עובדים מול סמי הכל תמיד יהיה בסדר.

:smile1:

פורסם

3 פעמים קניתי וכל פעם היו בעיות

הזמנתי מחשב ואחרי חודש שלא סיפקו היתה לי שיחה קשה עם מישהי שטענה שהיא בעלת העסק וביטלתי

מספר שנים אחר כך הזמנתי זיכרון לפי מפרט מדוייק ודפקו אותי, מאחר ונסעתי עד קיסריה לא היתה לי ברירה ולקחתי

לפני חודשיים היו הכי זולים בסוג מסויים של דיסקים, אמרתי מה יכול כבר להיות והזמנתי, קיבלתי מהם שיחה ורצו עוד כסף בסוף התרגזתי אז אמרו שישלחו וקיבלתי רק אחרי חודש, זהו גמרתי איתם.

פורסם

KSP =אימפריה ,והיא תיפול רק בגלל שירות לקוחות גרוע,דוגמה אני עברתי לחנות אחרת באשדוד.

פורסם

קניתי את המחשב שלי ב skypc לפני כחודש ונהנתי מהשירות :)

הזמנתי את המחשב ביום ראשון ואמרו לי שהוא יהיה מוכן ביום שלישי ב 5 בערב כי ה HDD מגיע רק אז (התקשרו אלי לפלאפון! :o)

הגעתי ב 3 כי אבא שלי כבר עבר שם...

חיכיתי עד שההארדדיסק הגיע ובזמן הזה המוכר (רועי) נתן לי לשתות, לראות האתר החדש שלהם

וגם שאל אותי אם אני רוצה להחליף ל HDD אחר (וגם לברר עליו באינטרנט) במקום לחכות עד 5.

פורסם

KSP =איפריה ,והיא תיפול רק בגלל שירות לקוחות גרוע,דוגמה אני עברתי לחנות אחרת באשדוד.

היא לא תיפול כול כך מהר , כי אנשים חושבים שהם זולים .. הכי זולים , אני אישית מייחס אותי בעל ידע בחומרה ויש לי הכרויות עם מלא חנויות מחשבים ועכשיו שחבר שלי קנה מחשב הוא קנה ב KSP לא משנה מה אמרתי לו (יש לציין שמסניף ראשון ) והוא מרוצה עד הגג .

אני עדיין לא אמליץ לאנשים לקנות מחשבים ב KSP , אגב בעבר המלצתי לאנשים ללכת ל LOGIC (בלי להגזים אני אישית הכנסתי לו מעל 30,000 ש"ח לחנות והמצחיק שהוא יודע את זה ועדיין מתווכח על 20 ש"ח בקניות גדולות ).

הקניות האחרונות שלי היו ב SKYPC , אני דיי מרוצה , הם בסדר , מבחינה מיקצועית הם ככה ככה , אבל שירותית הם בסדר ולגבי מעבדה לא הייתי צריך . אחריות - מקווה שגם לא אצטרך (לא מאמין באחריות במדינת ישראל)

פורסם

קניתי את המחשב שלי ב skypc לפני כחודש ונהנתי מהשירות :)

הזמנתי את המחשב ביום ראשון ואמרו לי שהוא יהיה מוכן ביום שלישי ב 5 בערב כי ה HDD מגיע רק אז (התקשרו אלי לפלאפון! :o)

הגעתי ב 3 כי אבא שלי כבר עבר שם...

חיכיתי עד שההארדדיסק הגיע ובזמן הזה המוכר (רועי) נתן לי לשתות, לראות האתר החדש שלהם

וגם שאל אותי אם אני רוצה להחליף ל HDD אחר (וגם לברר עליו באינטרנט) במקום לחכות עד 5.

תתפלאו, אבל יש הרבה חנויות שכונתיות כאלו. פשוט צריך ללכת לחנות נורמלית שמנהל בן אדם טוב ולא איזה עשקן שמעסיק את הילד של השכן בתור טכנאי ומשלם לו פחות ממינימום.

פורסם

Skypc כבר מזמן לא חנות שכונתית , הם מוכרים כמויות של חומרה מטורפות

ולגבי חנות שכונתית , הבעיה שחנויות כאלה נסגרות אחרי שנה (במידה שתצטרך אחריות אז אין)

ואגב ליד הבית שלי יש שלוש חנויות כאלה והידע המקצועי שלהם שואף לאפס

פורסם

בגלל זה אמרתי שצריך ללכת לחנות טובה ולא לעשקן שלא מבין כלום.

פורסם

היא לא תיפול כול כך מהר , כי אנשים חושבים שהם זולים .. הכי זולים , אני אישית מייחס אותי בעל ידע בחומרה ויש לי הכרויות עם מלא חנויות מחשבים ועכשיו שחבר שלי קנה מחשב הוא קנה ב KSP לא משנה מה אמרתי לו (יש לציין שמסניף ראשון ) והוא מרוצה עד הגג .

אני עדיין לא אמליץ לאנשים לקנות מחשבים ב KSP , אגב בעבר המלצתי לאנשים ללכת ל LOGIC (בלי להגזים אני אישית הכנסתי לו מעל 30,000 ש"ח לחנות והמצחיק שהוא יודע את זה ועדיין מתווכח על 20 ש"ח בקניות גדולות ).

הקניות האחרונות שלי היו ב SKYPC , אני דיי מרוצה , הם בסדר , מבחינה מיקצועית הם ככה ככה , אבל שירותית הם בסדר ולגבי מעבדה לא הייתי צריך . אחריות - מקווה שגם לא אצטרך (לא מאמין באחריות במדינת ישראל)

בהתחלה הופתעתי קצת מהמשפט הזה אבל לאחר שנייה נזכרתי בהפגנה הענקית אתמול...

אם ראש ממשלה ושר ביטחון לא יודעים מזה אחריות אז למה שבעלי חנויות קטנות ידעו :P

פורסם
  • מחבר

ברעננה זה גם מעפאן, רק הבחור הדתי שעובד שם למטה בתמיכה הוא סבבה.

אמממ... דיוידי?

אם לא אז אתה ממש פרייאר :silly:

ברור שאני מדבר על DVD

פורסם

אנשים תעזבו

כל מקום והפאקים שלו

בחיים לא תמצאו מקום ממש טוב כזה.. תמיד יש את אלה שיגידו שהחנות חרא, והשחנות טובה ושירות ממש נחמד ואדיב

פורסם

לאחר כמה שנים (לא זוכר בדיוק) אח שלי קנה שם CD-ים לצריבה, אבל חצי מהם היו מקולקלים או עם סרטים צרובים (גם פורנו היה שם)

אחרי צעקות, הסכימו לתת CD-ים חדשים.

זה מה שהוא אמר להורים שלך.

פורסם

אנשים תעזבו

כל מקום והפאקים שלו

בחיים לא תמצאו מקום ממש טוב כזה.. תמיד יש את אלה שיגידו שהחנות חרא, והשחנות טובה ושירות ממש נחמד ואדיב

השאלה היא כמה מול כמה. תסתכל על KSP למשל, מספר התלונות גדול פי 5 ויותר ממספר המרוצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים