עבור לתוכן

חוויה מכוערת שעברתי ב KSP ת"א

Featured Replies

פורסם

בצפון- פנדה

• תגובות 109
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחזק

פנדה בהחלט נותנים שירות מעולה

וכאשר צצים בעיות, הם די עוזרים

החסרון היחידי שלהם - הוא המלאי, או יותר נכון החוסר מלאי

לא פעם הזמנתי מוצרים, שלא היו על המדף, ונאלצתי לחכות די הרבה זמן כדי שיגיעו מחו"ל, או להתפשר על משהו אחר ..

סה"כ הם אחלה

פורסם

פאנדאס? אחלה?

הזמנתי מסך, שהיה "במלאי".

כל יום התקשרתי לשאול מתי אפשר לבוא לקחת- "מחר הוא מגיע מהמלאי מקיסריה"

אחרי שבוע וחצי פתאום אומרים לי "אין" ודוחפים משהו חלופי.

רמזתי בעדינות שהמריחה הזו שלהם ממש לא בסדר (בינתיים הם גם הספיקו לחייב)

פתאום היחס שלהם נהיה מגעיל מאוד, סגנון "אנחנו לא חייבים לך כלום למרות שאתה משלם"

אחרי הרבה צעקות וביקור עצבני בחנות, קיבלתי את הכסף שלי בחזרה.

לשם אני לא חוזר.

פורסם

פאנדאס? אחלה?

פתאום היחס שלהם נהיה מגעיל מאוד, סגנון "אנחנו לא חייבים לך כלום למרות שאתה משלם"

לשם אני לא חוזר.

וואלה מוזר,אני כבר 6 שנים לקוח שלהם ועשיתי כבר המון קניות ועסקאות איתם ולא היו בעיות בכלל.

פורסם

על סניף קיסריה אין תלונות.

סניף נשר בעייתי. חבורת אהבלים שלא מסוגלים למצוא את עצמם, הכל שם לא מאורגן.

פורסם

מה עם logicpc? למישהו יש נסיון לא טוב איתם?

עייפתי מהחנות הזאת , חוסר שירותיות מוחלט , לא מעריכים לקוחות טובים שלהם .

אני אישית סיימתי איתם

פורסם

מחזק

פנדה בהחלט נותנים שירות מעולה

וכאשר צצים בעיות, הם די עוזרים

החסרון היחידי שלהם - הוא המלאי, או יותר נכון החוסר מלאי

לא פעם הזמנתי מוצרים, שלא היו על המדף, ונאלצתי לחכות די הרבה זמן כדי שיגיעו מחו"ל, או להתפשר על משהו אחר ..

סה"כ הם אחלה

השרות הכי גרוע שנתקלתי בחיי-כבר בהתחלה חייבו לא נכון את הכרטיס אשראי(מחשב של 10,000ש"ח) 2000ש"ח ב 36 תשלומים קרדיט!!! ואז את השאר

הם לא היו מוכנים לבטל את העיסקה ואז לחייב מחדש כמו שצריך ואני בנתיים משלם ריבית לחברת האשראי שגם היא לא יכולה לעשות כלום בנושא(ובעצם למה שתעשה היא מרוויחה מזה..)

מעבדה חובבנית-הרכיבו לי את המחשב בלי לחבר ללוח ולספק את הסידי, כונן קשיח, פלופי, "שכחו" להרכיב את המודם ונעלם להם בקר המהירות של המאוור...כשהתקשרתי לברר לא קבלתי תשובה מעבר ל"נבדוק עם המעבדה" בטון וברמזים כאילו אני שקרן ורוצה לסחוט אותם

בסוף כל מה שהיה להם לומר זה"היית צריך לבדוק לפני שלקחת את המחשב"-חוצפנים! אחרי שלושה שבועות שלחו לי בדואר את המודם

כשביקשתי שיגיע מישהו מטעמם להרכיב את החלקים שלא חוברו(שילמתי על הרכבה)כדי שלא יהיו בעיות כי אין לי ניסיון בזה הם אמרו "כמובן" אבל זה יעלה לך: זמן נסיעה של הטכנאי+זמן עבודה שלו :bash:

במשך הזמן אחד החלקים במחשב התקלקל, התקשרתי ונתנו לי כתובת למשלוח, החבילה הגיעה לסניף דואר בהתאם לכתובת

אבל הם סירבו לקחת אותו-כי זה לא הסניף הכי קרוב אליהם למרות שבקו אווירי המרחק בין הסניפים הוא קילומטר(אני מכיר את האיזור טוב) אגב החלק עדין שם...פשוט ותרתי על המשך השיחות איתם אחרי שנציג שרות הלקוחות הוציא מהפה שלו את המשפט הבא "זה רחוק מאוד, אנחנו לא מגיעים לשם"-הם נתנו לי את הכתובת!!!

בין לבין דיברתי על הענין עם בעל החברה שהוא עורך דין במקצועו-צריך לשמוע כדי להאמין איך הוא מדבר, בושה.

פורסם

הזכירו מוקדם יותר בדיון את IQPC, ובכן, המחשב שלי נקנה מהם, ואני חייב לומר שאני יצאתי מרוצה ;D טכנאי שרואים שכבר מרכיב מחשבים לא מעט זמן, מוכר אדיב ונחמד (גם לפני שאמרתי לו שאני כותב חדשות פה באתר), מחירים נוחים וגמישות בתנאי התשלום, בקיצור, אחלה חנות :xyxthumbs:

פורסם

iqpc מעולים ללא כול צל של ספק!!! פשוט מדהים השירות שלהם...שלחתי מייל לחנות כדי לבדוק אם כול המוצרים שאני צריך לקנות כשאני יגיע אליהם במלאי על מנת שלא אסע סתם וחצי שעה אחרי זה כבר קיבלתי מייל תשובה....אחרי זה נאלצתי להודיע להם שאני לא יוכל להגיע כי אחותי בחדר לידה יולדת לי אחיין אז שלחתי מייל ושלחו לי תגובה שאין בעיה ואפילו ביקשו ממני את המספר פלא' שיודיעו לי אישית כשכול המוצרים יהיו בחנות ושאני לא ייסע סתם...

חנות שמיתקשרת אלייך לפלא'?! עוד לא ניתקלתי בכזה שירות אף פעם...בדרך כלל אני צריך להיתקשר מאה פעם עד שאני תופס את בעל החנות כדי לשאול משהו פה מיתקשרים אלייך!! לא להאמין....עם שירות כזה הם יגיעו רחוק!

פורסם

חנות שמיתקשרת אלייך לפלא'?!

איפה קנית לפני זה רכיבים וחלקים ? אצל הירקן ?

פורסם

K.S.P עכשיו אני מבין מה זה שירות...וגם בחנויות שכונתיות...

פורסם

מה שנכון, נכון :cool2:

פורסם

ר :biggthumpup:

פורסם

פאנדאס? אחלה?

לשם אני לא חוזר.

איזה סניף הייתה?

היתי היום בסניף בנשר, המוכר היה מאוד מקצועי ולא ניסה לדחוף מוצרים

מאוד התרשמתי לטובה מהם

פורסם

יריב נחשון מפלונטר היה משאיר לי חלקים אצל הירקן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים