פורסם 2003 בינואר 2222 שנים מחבר בדוגרי גם אם לא הייתי מפוצץ אותך על זה רוקיאתה יודע... לשאוף למשו זה איכותי מאוד, ליישם את השאיפה, זה קצת פחות... ;Dאבל אתה מוזמן לנסות.אני ארעיל לך את השייקר ;Dטוב שולם ;D
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים !-!-L-O-L-Z-!-! ;D קורע!!! באמת תנסה את העניין עם האוגר ... : אממ.. אני מוכן לתרום לניסוי GF2MX ... ... יהיה לך מאיפה להתחיל...
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים אחלה מקלדת!!! אל תצחקו על המקלדת שלו, גם לי י ש מקלדת כזו :'( :'( אבל שלי יותר נקייה
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים אם אמא שלי הייתה רואה את החדר שלך היא הייתה מתעלפת!כנ"ל... ;Dניסית להפעיל את המאוורר עם האוגר אליו???? ואם לא אז נסה! זה יכול להיות מופע נחמד... ;D
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים ניסית להפעיל את המאוורר עם האוגר אליו???? ואם לא אז נסה! זה יכול להיות מופע נחמד... ;Dלא!היה לי פעם אוגרים, לא ככה הם צריכים לסיים את החיים שלהםמסרנו אותם לאימוץ, כי אחרי שהם המליטו, הם הסריחו את הסלון ;Dאחת מתה, כברנו אותה בחצר.. (לא באסלה)
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים אם אמא שלי הייתה רואה את החדר שלך היא הייתה מתעלפת!כנ"ל... ;Dרציני, פעם אחת אחי הקיא את הנשמה שלו, אז אמא שלי קמה היא אומרת לאחי הסדינים בסדר?
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים מחבר אממ.. אני מוכן לתרום לניסוי GF2MX ... ... יהיה לך מאיפה להתחיל... תתרום תתרום, אני כבר ימצא מה לעשות איתו ;D ניסית להפעיל את המאוורר עם האוגר אליו???? ואם לא אז נסה! זה יכול להיות מופע נחמד... ;D אחותי לא תרשה וחוץ מזה אני נגד הריגת בעלי חיים "סתם" (סטייק זה לא סתם, מי שתהה ;D ) בקרוב אני אשים גרסה של התמונות שהוקטנה ל640X480 לטובת מחוסרי הפס הרחב מבינינו
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים לצערי יש לי מאוררים רק של שלוש פינים והכניסה בג'יפה שלי היא שתיים ...אולי עזרה למודינג עצבני ?!
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים מחבר לצערי יש לי מאוררים רק של שלוש פינים והכניסה בג'יפה שלי היא שתיים ... אולי עזרה למודינג עצבני ?! גם במאוורר הזה זה היה שלוש. דגש על היה חיתוך והלחמה פתרו את העניין
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים לצערי יש לי מאוררים רק של שלוש פינים והכניסה בג'יפה שלי היא שתיים ... אולי עזרה למודינג עצבני ?! גם במאוורר הזה זה היה שלוש. דגש על היה חיתוך והלחמה פתרו את העניין חבר לספק וזהו...
פורסם 2003 בינואר 2322 שנים אני גם עשיתי כזה "מוד" לאיזה מאוורר עם חיבור סורר.. אחרי שחתכתי את עצמי פעמיים (!) המאוורר נפל על הרצפה ונשבר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.