פורסם 2007 במאי 318 שנים שלום חבר שלי התקין וינדוס XP על כונן C (שהוא הכונן הראשי) והתקין ויסטה על D בתחילת המחשב היה לו את האפשרות לבחור איזה מערכת להעלות לפני כמה ימים הוא פירמט את D בלי להסיר את הויסטה עכשיו בתחילת המחשב הוא עדיין נותן לו לבחור אבל כמובן שהוא בוחר ויסטה זה לא נותן לו להעלות. השאלה היא איך לבטל את האפשרות בחריה? ש XP פשוט יעלה בלבד תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 1.05.2007 בשעה 16:06:29מישהו יכול לעזור ??? תודה
פורסם 2007 במאי 318 שנים שיערוך את הקובץ Boot.ini ב XP כפתור ימני על המחשב שלי..וב Startup יש כפתור של אפשריותיש שם אפשרות לערוך את הקובץ
פורסם 2007 במאי 318 שנים אם זה מנהל הבוט של ויסטה עולה, שיפעיל את מצב ה recovery של ההתקנה של xp ויריץ דרכה את fixmbr.
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר 1. דרך ה BOOT.INI אי אפשר לערוך את זה 2. שאני רוצה להריץ FIXMBR זה נראה כך ומזהיר אותי : לאשר לו? אין חשש שזה יגרום לי לנזק? תודה רבה
פורסם 2007 במאי 618 שנים שאלה טובה... אני אישית לא נתקלתי בהודעה הזו.. אולי כדאי קודם להריץ איזה תוכנה לבדיקת הדיסק.
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר שאלה טובה... אני אישית לא נתקלתי בהודעה הזו.. אולי כדאי קודם להריץ איזה תוכנה לבדיקת הדיסק.על איזו תוכנה אתה ממליץ?
פורסם 2007 במאי 718 שנים Omniscience, הרצת FIXMBR כשהיה BOOTMANAGER של VISTA?בכל אופן, ההודעה שאתה (dror_gh) מקבל זה בגלל שהבוט מנג'ר הנוכחי לא מזוהה ע"י XP (בויסטה קיים "סוג" שונה).לפי דעתי אין שום בעיה להמשיך הלאה עם הרסקיו של ה-XP (קח את זה כהמלצה בלבד).נ.ב,למה לא להשתמש ב FIXBOOT במקום FIXMBR??
פורסם 2007 במאי 718 שנים there is a software called EasyBCD, download install and it will let u set it for imediate windows xp boothere it ishttp://neosmart.net/downloads/software/EasyBCD/EasyBCD%201.52.exe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.