פורסם 2007 במאי 118 שנים אני לגמרי חסר ידע בנושא הזה של מארזי מחשב. לפני שאני פותח ת'רד בנושא המלצה למארז, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הם הצרכים שלי מהמארז?
פורסם 2007 במאי 118 שנים זה 100% רק אתה יודע..אתה צריך שקט? - זה צורךתקציב? - כמובן שצורךיציאת USB באיזשהו מקום? - גם צורךמקום לכרטיסי מסך ענקיים ויקרים (כגון הGTX) - גם צורךמעוניין בקירור מים? - גם צורךמעוניין בעיצוב "צעצוע" יענו, חריטות חלון וכאלה - גם צורךיש הרבה צרכים.. אתה צריך להחליט מה כן ומה לא.
פורסם 2007 במאי 118 שנים אם מדובר רק על מארז ולא על ספק,אז קודם כל מתחילים מהתקציב (ואותו שמים בכותרת בהתאם לחוקי הפורום)
פורסם 2007 במאי 118 שנים מחבר xtract אני לא בטוח למה התכוונת.אתה כועס בגלל שלא שמתי תקציב בכותרת?הת'רד הזה לא עוסק בהמלצה למארז, אז בגלל זה לא שמתי תקציב בכותרת.
פורסם 2007 במאי 118 שנים א.אני ממש לא כועסב.חשבתי שמן הסתם אתה מעוניין במארז ולכן ביקשתי זאת. אם אינך מעוניי במארז ואתה מעוניין רק לדעת כיצד בוחרים אז כמובן אין שום צורך בתקציב.אלו פחות או יותר הקריטריונים העיקריים:אתה צריך שקט?תקציב?יציאת USB באיזשהו מקום?מקום לכרטיסי מסך ענקיים ויקרים (כגון הGTX)מעוניין בקירור מים?מעוניין בעיצוב "צעצוע" יענו, חריטות חלון וכאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.