עבור לתוכן

אני בבעיה רצינית עם הOVERCLOCKING שאני עושה

Featured Replies

פורסם

אז ככה

המפרט שלי זה :

E6300

8800GTS 640MB

ENERMAX 500W

IL9 PRO

הבעיה שהמעבד מגביל לי את הכרטיס מסך, ואת זה בדקתי טוב ואפילו אם זה לא נראה לכם הגיוני זה באמת ככה.

אני מקבל 11K ב3DMARK05 אני מכיר מישהו עם מערכת כמו שלי שגם היה מקבל ככה ואחרי שעשה OC למעבד הוא מקבל 16K ...

משחקים מקרטעים ולא עובדים כמו שהם צריכים לעבוד.

עכשיו לא הייתה לי בעיה כל עוד הייתי יכול לעשות OC נורמלי, אבל הקטע שיש לי לוח אם דפוק בנוסף ואני לא יכול לעשות OC גדול. הוא לא לוח לOC....

הביוס שלי חסום אין אופצייות לOC,

אז אני משתמש בתוכנה CLOCKGEN על מנת לעשות OC , כרגע הצלחתי להגיע ל2092MHZ וזה המקסימום אחרי זה התוכנה נתקעת משום מה..

מצאתי אופצייה לעלות מתחים בביוס אחת DIMM VOLTAGE ואחת NB VCORE עכשיו אני צריך לדעת אם זה יכול לפתור לי את הבעיה ושהתוכנה לא תתקע

כמה אני צריך לעלות במתחים?

תודה

פורסם

איזה זכרונות יש לך?

ולמה שלא תעשה OC דרך הביוס?

פורסם
  • מחבר

איזה זכרונות יש לך?

ולמה שלא תעשה OC דרך הביוס?

1GBX2 667MHZ

אני לא יכול לעשות דרך הביוס כי אין לי את האופצייות לOC אני יכול רק עם CLOCKGEN... בביוס הכל נעול חוץ ממתחים.

פורסם
  • מחבר

אז ככה

המפרט שלי זה :

E6300

8800GTS 640MB

ENERMAX 500W

IL9 PRO

הבעיה שהמעבד מגביל לי את הכרטיס מסך, ואת זה בדקתי טוב ואפילו אם זה לא נראה לכם הגיוני זה באמת ככה.

אני מקבל 11K ב3DMARK05 אני מכיר מישהו עם מערכת כמו שלי שגם היה מקבל ככה ואחרי שעשה OC למעבד הוא מקבל 16K ...

משחקים מקרטעים ולא עובדים כמו שהם צריכים לעבוד.

עכשיו לא הייתה לי בעיה כל עוד הייתי יכול לעשות OC נורמלי, אבל הקטע שיש לי לוח אם דפוק בנוסף ואני לא יכול לעשות OC גדול. הוא לא לוח לOC....

הביוס שלי חסום אין אופצייות לOC,

אז אני משתמש בתוכנה CLOCKGEN על מנת לעשות OC , כרגע הצלחתי להגיע ל2092MHZ וזה המקסימום אחרי זה התוכנה נתקעת משום מה..

מצאתי אופצייה לעלות מתחים בביוס אחת DIMM VOLTAGE ואחת NB VCORE עכשיו אני צריך לדעת אם זה יכול לפתור לי את הבעיה ושהתוכנה לא תתקע

כמה אני צריך לעלות במתחים?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים