עבור לתוכן

מחשב חדש - לקחת ויסטה 32 או 64 ביט?

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

החודש אני מתכנן לקנות את המחשב המיוחל שיכלול מעבד CORE 2 DUO 6600 או 6420, וכן כרטיס מסך 8800GTS 320MB ככל הנראה.

אני מתכנן לקנות ויסטה יחד עם המחשב - השאלה היא איזו גירסה - כמובן שHOME PRIMIUM השאלה היא אם 32 או 64 BIT, אני ישתמש במחשב גם למשחקים כמובן. (,PRO EVO 2007C&C 3, NEED FOR SPEED CARBON,CRYSIS...).

פורסם

לדעתי, כרגע עדיין עדיפה גרסאת ה- 32 BIT וגם סביר שתשדרג שוב את המחשב לפני שתשתמש ביותר מ- 4GB RAM וחברות עדיין לא מזדרזות להוציא גרסאות של 64 BIT לתוכנות שלהן.

פורסם
  • מחבר

זה כל ההבדל?

התמיכה בלמעלה מ4GB?

פורסם

Go for 64bit, its more futurastic and the 32bit is not beter in any thing, y to buy something old, i bleive the price is much different eather

פורסם

ההבדל הוא למעבר ל 64 ביט (שאחד מהאלמנטים שלו זה תמיכה ביותר מ 3 גיגה זכרון פיסי). זה מלווה גם לפעמים בחוסר תאימות מול התקנים ישנים / לא מוכרים, תוכנות ישנות שאולי לא יעבדו וכו'. מצד שני, יש תוכנות מקצועיות שיכולות להרוויח מהמעבר, ואולי בעתיד גם משחקים ינצלו את זה יותר טוב. בכל מקרה, מבחינת מחיר, אתה יכול לקנות 32 ביט ולהזמין במחיר עלות משלוח דיסק את ה 64 ביט בעתיד.

פורסם
  • מחבר

אההההההההההה

אז מה שאתה אומר אני יכול לקנות בראש שקט את ה32BIT עם המחשב החדש (כמובן שגירסת OEM)ף ומאוחר יותר אם ארצה להחליף זה רק בעלות משלוח דיסק??

פורסם

הממ, לגבי OEM אני לא בטוח, הכי פשוט לנבור באתר של מיקרוסופט, או פשוט להתקשר למוקד שלהם ולשאול.

פורסם
  • מחבר

להלן מצורף הלינק:

http://www.microsoft.com/israel/windows/products/windowsvista/editions/64bit.mspx

ושם רשום:

"אם רכשת מוצר באריזה מסחרית של Windows Vista במהדורת Home Basic, Home Premium או Business וברצונך להשיג מדיית תוכנה של 64 סיביות להתקנה במחשב שלך, בקר באתר האינטרנט של Windows Vista לקבלת פרטים לגבי אופן הזמנת המדיה. ברכישה של Windows Vista Ultimate, מדיית 64 סיביות כלולה בקופסה.‏"

למה הכוונה באריזה מסחרית - רק RETAIL??

פורסם

בדיוק.

פורסם

Go for 64bit, its more futurastic and the 32bit is not beter in any thing, y to buy something old, i bleive the price is much different eather

למה לרשום באנגלית כאשר היא גרועה?

בקשר לפותח ה"שרשור" אני ממליץ לך לקנות את גרסת ה 32BIT כרגע אין תמיכה ממש טובה בדרייברים של גרסת ה 64BIT

פורסם

חושב אישית שלא כדאי לקחת שום ויסטה כרגע, לפחות לא עד שייצא לה איזה sp1 כדי שתהיה לה מספיק תמיכה בכמה דברים שהיא לא תומכת בהם.

XP עד שישתפר המצב.

פורסם

גם אני מתלבט באותה סוגיה...

נניח שקונים גירסת 32bit, משיגים דיסק של 64bit, אפשר להתקין אותו בלי בעיה?

או שצריך לעשות התקנת שדרוג/התקנה מחדש?

כי אמרו שהוויסטה לא יציבה במאה אחוז בגירסת ה-32..

ואני בעתיד (אפילו בעוד שנה) יצתרך זכרון גדול יותר מ-3gb, במיוחד לאור העובדה שמחירי הזכרונות בריצפה.

גם אני בונה על משחקים, אפילו יותר ישנים...

מה אתם ממליצים?

עריכה: כתוב בעמוד שמישהו שם קישור אליו (עמוד של מייקרוסופט) שיש תמיכה ב-32bit ב-4GB זיכרון.

פורסם

כן, זה מרחב זכרון של 4 גיגה, מתוכו חלק הולך לזכרון הפיזי (3 ומשהו גיגה) והשאר לכל מני רכיבים אחרים במחשב (ואז נוצר מצב שהשארית של הזכרון הפיסי חסום משימוש).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים