עבור לתוכן

קניתי מחשב לפני חודש וחצי והמחשב עובד קצת לאט.עזרה.

Featured Replies

פורסם

המפרט:

e6300

ga-945p-s3

2 ג'יגה 667 של spectek.

his x1950 pro

wd 2500ks

compucase **** +hec 400w.

אז ככה אני מרגיש שהמחשב קצת איטי.. למחשב לוקח זמן לעלות את המערכת הפעלה, כשאני מפעיל את המסנג'ר לוקח לו איזה 7 6-7 שניות להיפתח.

אז בדקתי אם קיבלתי באמת את כל מה שהזמנתי וגיליתי שזה נכון, וגם בדקתי עם תוכנות כמו everest.

קיצר השאלה שלי היא: האם ככה אמור להיות המחשב בגלל התדר שעון של המעבד(אני חושב שלא כי שמעתי שבקונרו התדר הוא לא הדבר הקובע) או שפשוט המערכת הפעלה שלי פגומה??

תודה לעוזרים.

ד"א: התוצאה שלי ב pcmark05 היא 5450.- אם זה חשוב בכלל.

פורסם

1. תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית כגון: בעיית איטיות במחשב חדש

2. איזה מערכת הפעלה אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

WIN XP.

פורסם

תראה ...אם המסנגר נפתח שש או שבע דקות שבע ....אז לא צריך לפתוח בשביל זה יש מספר דרכים הראשונה בדקתה רם יש וירוסים תולעים במחשב שלך ?

פורסם

גם לי היה את הבעיה הזאת ויש לי מפרט הרבה יותר חזק. אצלי הבעיה הייתה כשל של האנטי-וירוס שלי (ZoneAlarm Security Suite 7). אם יש לך את האנטי-וירוס הזה תבדוק אם זה עולה מהר יותר כאשר הוא כבוי.

לחילופין זאת יכולה להיות בעיה בתוכנה אחרת שעולה עם עליית המחשב. כל פעם תסיר תוכנה אחרת (דרך msconfig אני חושב) ותבדוק אם הבעיה נובעת מאחת התוכנות. אם זה לא קשור לתוכנות שעולות עם המחשב זה יכול להיות וירוס או רוגלה. לשם כך כדאי לך להוריד אנטי וירוס +אנטי ספיוואר (במקרה שאין לך) ולעשות סריקה. אם הסריקה לא מניבה תוצאות זה כנראה כשל בחומרה!

פורסם
  • מחבר

גם לי יש ZONEALARM וגם kaspersky.-לא מצאו שום דבר. גם השתמשתי ב Spybot - Search & Destroy ו Ad-Aware SE Personal.-שום תוכנה לא הניבה כלום.

הגדרתי ב msconfig ש kas ו zone לא יעלו בהתחלה וכך כשאני פותח את ווינדוס עולים רק הדברים ההכרחים.-ועדיין עובד לאט נראה לי שזאת לא הבעיה.

וכשהתכוונתי שהווינדוס עולה לאט התכוונתי שבין המסך של הטעינה של XP לבין ה "ברוך הבא" יש מסך שחור ולוקח לו איזה 10 אפילו יותר כדי להראות את "ברוך הבא..."

והתוצאה ב PCMARK היא נורמלית(ככה הבנתי) אז לא נראה לי שזו בעיה חומרתית כלשהיא..

קיצר אני אובד עצות, עזרו לי!!!!

פורסם
  • מחבר

מישהו, עזרה??

פורסם

גם הקפצה וגם אי שינוי הכותרת למרות שנתבקשת לעשות כך

יש לך אזהרה 2 מתוך 3 על הקפצת דיון ואי שינוי הכותרת, באזהרה השלישית אתה תנעל / תורחק מהפורום

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים