עבור לתוכן

זקוק להמלצה לכ.מסך שקט מאוד אין צורך בOC עד 540

Featured Replies

פורסם

חבר טוב שלי קונה מחשב ביום חמישי הזה והוא ביקש ממני לבחור לו את המפרט.

המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל הוא אמר שאולי הוא ישחק Carbon NFS ואולי בעתיד הוא ישחק משחקים, אבל משחקים ממש לא כבדים.

הדרישה מהכרטיס מסך היא שהוא יהיה שקט מאוד, ממש אין צורך בsli/crossfire. חשוב שלכ.מסך תהיה איכות טובה בהצגת סרטים על המסך מחשב.

המסך מחשב הולך להיות 19 לא רחב ואולי בעוד 6 חודשים הוא יקנה טלוויזיה lcd 37 בשביל המדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC.

100% שהוא אף פעם לא יעשה OC לכ.מסך וגם לא למעבד והזיכרון. הכ.מסך כמובן מיועד לאפיק Pci Express.

רצוי כרטיס מסך שעולה 500 שקל+-

האמת היא שהוא לא הולך לשחק משחקים כבדים וגם לא בינוניים, ככה שממש אבל ממש לא צריך כ.מסך שמצטיין בביצועיו במשחקים.

פורסם

^ מחזק. אולי להוסיף עוד קצת עם יש ולקחת GTS?

פורסם

^ מחזק. אולי להוסיף עוד קצת עם יש ולקחת GTS?

קבל חיזוק!

פורסם

1. אני לא מכיר 8600GTS עם קירור פאסיבי והוא יקבל כרטיס יקר יותר, רועש יותר ומיותר לצרכים שלו.

2. אני לא בטוח שה-GTS נותן אותה תמיכת חומרה ב-H264... צריך לבדוק.

פורסם

^ יש של ג'יגה בייט:

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX86S256H&cart=1165033612320173〈=heb

אבל עולה 1160 שבמחיר כזה לא קונים אותו במיוחד לא לצרכים האלה.

אני אומר קח את זה:

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX86T256D&cart=1165033612320173〈=heb

גם קירור פאסיבי - ז"א כרטיס מסך שקט שקט שקט,

וגם כרטיס מצויין לצרכים שלך, בניגון סרטי HD הוא יותר טוב מה-88GTX אפילו תריץ חיפוש.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים. שימו לב שערכתי את ההודעה הראשונה שלי אז בבקשה תגיבו עכשיו בהתאם.

the sultan התשובה היא לא, ממש אין תקציב, וההפך כ.מסך סדרה 8 בשביל בן אדם שבכלל לא מתכנן לשחק משחקים זה ממש לא הגיוני, האמת היא שהסיבה לזה שהוא רוצה כ.מסך ב500 שקל+- היא בגלל שאין לו שום ידע בכרטיסי מסך והוא חושב שכ.מסך ב300 שקל לא יהיה מספיק טוב בשבילו.

הסברתי לו שכ.מסך ב320 שקל גג יהיה מצויין בשבילו, אבל אי אפשר לשכנע אותו אחרת, הוא נעול על כ.מסך ב500 שקל+- ואין מה לעשות.

tmpsur אתה צודק, ממש אין צורך בכ.מסך טוב יותר ממה שהצעת לי, וגם מאוד חשוב לי שהכ.מסך יהיה שקט מאוד.

פורסם

אז קח את ה-GIGABYTE 8500GT ב-565 ש"ח וסגור עניין - בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה tmpusr, אני הולך לקנות את הכרטיס. יש לי שתי שאלות בשבילך, רק בשביל להיות רגוע.

אתה בטוח שה8500GT הוא הכי טוב לצרכים שלי ולתקציב שלי (עד 575 שקל)?

האם יש 8500gt של חברה אחרת שהוא יותר טוב מה8500gt של ג'יגהבייט?

פורסם

GB היא מהמובילות בתחום ומהבודדות שנותנות קירור פאסיבי במחיר זה - קשה לי להאמין שבתקציב הזה תמצא משהו עדיף לצרכים שלך.

יש פה בפורום מומחים ממני, אבל זו דעתי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי, עזרת לי מאוד. אני אקנה את מה שאמרת לי. שאלה אחרונה באמת.

אתה בטוח שה 8500 של ג'יגהבייט הוא ה8500 הכי שקט מבין כל החברות שיש להם 8500 gt?

פורסם

הוא עם קירור פאסיבי, ללא מאוורר כלל - שקט לחלוטין. איך יכול להיות כרטיס שקט יותר?

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי תודה רבה לך.

אני לא אטריד אותך יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים