עבור לתוכן

המחשב מבקש דיסק BOOT

Featured Replies

פורסם

שלום...היתעוררה לי בעיה כשלקחתי את המחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ) הוספתי לו זיכרון ל512SDRAM והוא פעל כמו תותח על בווינדוס 98התקנתי עליו XP או יותר נכון זה עשה כאילו שידרוג לXP (למי שמכיר) והבעיה היא שהדיסק קשיח של אבא שלי הישן הוא ממש גוסס.....כאילו מרעיש ברמה מטורפת שלא תאומן פשוט!! מביא חלון כחול כזה של XP שמבצע בדיקת דיסק קשיח לפעמים המחשב עולה לפתיחה של המערכת הפעלה (גם ב98 הוא היה עושה את זה) וניתקע ושומעים את הדיסק קשיח ניתקע ומרעיש....אז מה שעשיתי לקחתי דיסק קשיח אחר (HITACHI DESKSTAR 40GB אם זה משנה) ריק לחלוטין. ורציתי להתקין XP אבל המחשב קצת היה איטי בזה אז התקנתי בסוף בפנטיום 4 של אחים שלי רק את המערכת הפעלה בלי דרייברים בלי כלום! אבל כשאני מחבר אותו לפנטיום 3 הוא רוצה DISK BOOT מה זה ומה עושים?! זה דיסקט מרובע או דיסק עגול כי כשאני שם את הדיסק של XP ולוחץ "אנטר" (כמו שרשום) הוא עדיין מבקש דיסק בוט...והוא עשה את זה עם כמה וכמה דיסקים קשיחים אחרים....

מה עשים? :nixweiss: פעם ראשונה שזה קורה לי ואני מיתעסק מלא עם מחשבים גם ישנים והרבה עם חדשים....

וסליחה על החפירה פשוט רציתי להסביר לכם טוב מה הבעיה.

פורסם

תבדוק בביוס באפשרות BOOT שהמחשב קורא ראשון מהארדיסק אם זה לא זה אז כנראה שיש התנגשות כי הרי התקנתה על מערכת אחרת .אם זאת לא הבעיה כנראה שהארדיסק הוא לא PRIMARY ACTIVE תחזיר תארדיסק לפנטיום 4 תתקין Norton PartitionMagic תהפוך תארדיסק לכזה אם אתה צריך עזרה נוספת כתוב לי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על התגובה...

אני ינסה ואם יהיו עוד בעיות אני יחזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים