פורסם 2007 באפריל 3018 שנים שלום לכולםאתמול קניתי כבל צהוב שמעביר וידאו באורך 15 מטר ומשהו פשוט לא מסתדר לימהכרטיס מסך שלי ראידון X1600 יש מתאם קטן מ S-Video ל Rca(הצהוב בלי הפין). קיצרר בעקבות כך קניתי כבל RCA צהוב באורך 15 מטר שיתחבר לי מהמתאם הזה לטלויזיה שנמצאת בסלון מרחק של 10 מטר בערך. אך כאשר חיברתי את הכבל ראיתי תמונה לא ברורה כל כך של שולחן העבודה ועוד בשחור לבן.אך כאשר חיברתי את אותו אורך כבל(15 מטר) לטלויזיה אצלי בחדר היא נמצאת במרחק של 5 מטר גג, כאשר חיברתי תכבל התפלאתי לגלות שאני רואה תמונהצבעונית ויחסית באיכות טובה. איך זה הגיוני? מה הולך פה? הכבל RCA באורך 15 מטר התחבר בשני המקריםלמה בסלון שחור לבן התמונה ואצלי בחדר התמונה בסדר גמור. ? העובי של הכבל יחסית עבה מהרגיל לא צריכה להיות בעיה(טכנאי מחשבים אמר לי שהוא משתמש גם ככה והוא רואה מצויין). מה פשר ההסבר פה? אם זה אותו כבל ואותו אורך אז מה פה הבעיה ? אולי דווקא הטלויזה בסלון לא תומכת..לא יודעמה דעתכם? מה אתם אומרים? מה אני צריך לעשותבתודה אסף
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים תנסה באמת בCCC אם אתה משדר על G - PAL תעשה B - PAL ותבדוק בטלוויזיה שזה על PAL
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר אז קודם כל תודה על התגובות...אני שמח לשמוע שזה לא הבעיה במרחק של הטלויזיה אם אפשר קצת הסברים מזה CCC ו G/B PAL כי אני חדש בעסק הזה ובשבילי זה ג'יבריש אני יודע איך עושים בטלויזה PAL אבל איך אני מגיע ל CCC הזה ומשם שם שידור G - PAL או B - PAL איך אני עושה זאת? ואם אפשר קצת הסברים מזה כל דבר תודה רבה על העזרה[br]פורסם בתאריך: 30.04.2007 בשעה 22:42:03 מצאתי משהו בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך ממה שאמרתםהאם לזה התכוונתם? http://www.img-il.com/file.php?file=wqmmzzwmqdn5.jpg
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים הייתי נותן תמונות אבל הCCC שלי עושה בעיות בטון CCC=CATALYST CONTROL CENTER אבל זה ממש לא משנה,, אה לוחץ כפתור ימני בשולחן עבודה ובוחר באופציה הראשונה ושם יש לך בצד TV OPTIONS אם אני לא טועה תחטט שם אתה תמצא G PAL, NTSC מלא דברים אני לא זוכר איך זה נראה בכלל אני אנסה לסדר פה כמה דברים ואתן הסבר מפורט עריכה: אני רואה שמצאת זה בדיוק זה את הB PAL שנה לG PAL
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר תודה רבה לכל מי שעזר בסוף שידורי PAL לסוגיו לא עזר למרות ששיניתי במקביל בטלויזיה ובהגדרות. אך כשאר שיניתי לפורמט NTFS בטלויזיה ובהגדרות זה נהיה צבעוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.