פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחפש לוח אם במחיר נמוך ככל האפשר לצרכי משחקים אינטרנט וכו אין צורך הכרטיס מסך OB יש לי כבר כ.מסך שני הדברים הכי חשובים לי הם יציאת S\PDIF והשני שקצת פחות חשוב הוא טמפ' לציפסט של הלוח אם תודה מראש לכולם!!! עריכה: לא מבצע OC
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר תודה ליאור הוא קצת יקר אבל אם לא תהיה ברירה אני אקח אותו אבל אולי עדיף לי לקחת ציפסט של NF4 כדוגמת M55SLI-S4 GIGABYTEהאם יש הבדליי ביצועיים\תמורה ??
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר כעקרון התכנון הוא לשדרג למעבד כפול ליבה משהו כמו 3800+*2וזיכרון 1GB 677 הנתוים האלה לא בדיוק קריטים דרך אגב
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר קריטי אחי קריטי אני בכיף יכול לדחוף לך לוח מהמחסן שמסוגל לזכרון זול של 333 MHZ מקסולוח אם של FSB 1000 במפרט אבל המעבד שאתה מתכנן לשדרג לו דורש FSB 2000 בלוחוזה דבר שאני ראיתי באחת החנויות הגדולות והמצליחות והוותיקות בארץ באתר האינטרנט שלהם מפרטים דפוקים שמרכיבים צוואר בקבוק עצבניא' ב' של כל טכנאי וזהו אז רק תשים לזה לב שאתה מחפש זולכעיקרון המחירים נעים סביב 400תראה לינק למה שאתה טועןתגיד על מה אתה מדבר אין לוח אם לAM2 עד כמה שידוע לי לDDR1דבר שני לוחות האם למעבדים אלו בדרך כלל תומכים בFSB 2000\1600מה שגם אין הבדל משמעותי בינהם כלל
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר תלמד לקח בחיים ובדברים שאתה לא מבין אל תגיב לפעמיים עדיף לא לומר כלום וללמוד מאחרים מאשר לכתוב שטויות[br]פורסם בתאריך: 7.05.2007 בשעה 11:49:27תודה ליאור הוא קצת יקר אבל אם לא תהיה ברירה אני אקח אותו אבל אולי עדיף לי לקחת ציפסט של NF4 כדוגמת M55SLI-S4 GIGABYTEהאם יש הבדליי ביצועיים\תמורה ??
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר BGAMDR אני חייב לך התנצלות לא על טעות מבחינת ידע או משהו כזה אלא על צורת הדיבור שלי שהפכה למתלהמת מידי לאחר שהתחלתה לדבר בצורה ילדותית בכל מקרה אם נפגעתה ממני קבל את התנצלותי בסה"כ אנחנו כאן בשביל ללמוד אחד מהשני ולא להתלהם שיהיה לך שבוע טוב!!! הערה הפוסט הכפול הוא במכוון בשביל שBGAMDR יראה את ההתנצלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.