פורסם 2003 בינואר 2122 שנים כבר הרבה ימים לא כיביתי את המחשב והבעיה מתחילה להתבטא כל פעם באיטיות.בעת כתיבת שורות אלה כשפועלים: אקספלורר, קאזה, ICQ, נורטון אנטי וירוס, פיירוול של סיגייט וזהו בערך הPF USAGE הוא על 260MB !. אין צורה לרוקן את זה עם תוכנה מסויימת או אפשרות של הווינדואז ? אני זוכר שפעם היו כל מיני תוכנות כאלה עם יעילות בספק
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים ...אני זוכר שפעם היו כל מיני תוכנות כאלה עם יעילות בספקבדיוק... יעילות בספק!יכול להיות שזה הקאזאא, אני לא יודע... אבל בכל מקרה, ריסטארט פעם בכמה זמן, בין הורדה להורדה, לא יזיק למחשב שלך! הוא ישרוד את זה...אתה לא חייב להשאיר את המחשב ללא איתחול הרבה זמן. ותאמין לי שאפשר למצוא זמן לעשות ריסטארט פעם ביום בלי להרגיש אפילו.וככה אין "יעילות בספק"...
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים מחבר זה לא הקאזה. כי עשיתי ריסט ועכשיו באותו מצב יש 210 תפוס. יש פה משהו נגרר
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים אולי כשאתה מפעיל את המחשב יש לך דברים במשימות מתוזמנות שמופעלים ביחד עם המחשב כל מיני תוכנות וג'אנק...איזה WIN יש לך?אם זה 98 אזתכנס להתחלהפעלה ותכתובmsconfigושם תוריד את מה שאתה לא צריך..עצה שלי מה שאתה לא יודע אל תיגע.. תוריד דברים כמו איי סי קיו קאזה וויןאמפ דברים כאלה אם יש לך...
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים מחבר זה לא שטויות כאלו !יש לי ווינדואז XP. ותאמין לי נגעתי מספיק בMSCONFIG בחיי. הבעיה היא שהמחשב נפתח כרגיל (עם רק התוכנות שאני צריך) ולאחר פה להיות שרת של אנריל, שם להפעיל משחק מסויים וגלישה באינטרנט הוירטואל ממורי באותו מצב כמו שהוא נמצא עכשיו גבוה יותר ב50MB בערך למרות שכל מה שהיה כבד יותר כבר נסגר
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים מה אני אגיד לך...אתה פשוט פותח יותר מדי דברים בו זמנית...כמה זיכרון יש לך?
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים מחבר 256אבל זה לא הקטע !הקטע הוא שאחרי מצבים שונים יש תפוסה שונה . נגיד אות דברים ישר אחרי פתיחה הם 200MB ואחרי יומיים של פעולה במהלכם גם שיחקתי הופך ל260 לאותם תוכנות פתוחות
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים נו ברור, אתה עוד מתפלא?!כאשר אתה פותח וסוגר תוכנה לא כל קבצי ה-DLL שלה נסגרים...
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים נו ברור, אתה עוד מתפלא?!כאשר אתה פותח וסוגר תוכנה לא כל קבצי ה-DLL שלה נסגרים...צודק ב- 100%...זה הקטע של זיכרון וירטואלי ד"אתעשה בדיקה למשלתפעיל את המחשב ותבדוק כמה זכרון פנוי יש לךואז תפעיל למשל איי סי קיו ואז תסגור אותוותבדוק שובואני מבטיח לך שיהיה לך פחות מקום פנוי מאשר בהתחלה כשהפעלת את המחשב
פורסם 2003 בינואר 2222 שנים מחבר ואין שום דרך לתקן את זה ?במדריך הזה יש מין הסבר http://www.subzerotech.com/index.php?module=sz_articles_display&id=13&page=10לפי דעתכם זה כדאי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.