פורסם 2007 במאי 318 שנים תעשה רגליות למארז,בתוך המארז תעשה מקום לשים בו ברגים גאמפרים וכאלה. תחתוך חתיכות ותעשה מהם מאחדים לכבלים מאחורי המחשב,כמו רצועה כזו של עיגולים מחוברים אחד לשני ובתוכם עוברים הכבלים וככה לא מתבלגנים
פורסם 2007 במאי 318 שנים תחשוב שאתה צריך איוורור טוב כי בכל זאת אם זה פלאסטיקתחשוב יש לך במחשב 60 מעלות הפלסטיק יימסאו שיהיה קצר ואש...
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר שמע, אם אני אשפוך מים חותחים לתוכו, לא יקרה כלום. וחוץ מזה, 60 מעלות בתוך מארז זה המון. אולי 60 במעבד כשהו 100% עובד.
פורסם 2007 במאי 318 שנים דבר ראשוןמים רותחים זה שונה מאשר חום רגילדבר שניתקרא מה שאמרתי אולי יהיה לך קצר או משהו בסגנוןהקיצר תעשה מה שבראש שלך
פורסם 2007 במאי 318 שנים ^ 1. מים לא נמסים 2. איך הגעת למים? 3. רק אין לך היטסינק על המעבד ועל הצ'יפסט (הגזמה) אתה יכול להגיע ל 60 מעלות בתוך המארז 4. פלסטיק לא נמס ב 60 מעלות וגם לא ב 100 5. פלסטיק לא גורם לקצר (משו בסגנון - המחשב יתפוצץ אם תכניס בו בקבוק אקטימל) 6. אתה סתם ספאמר שנשמע כמו בן ילד בן 3 שלא קורא לפני שהוא מגיב .. ואתה דופק מילים ראנדומליות בלי שום קשר מצידי שיעיפו אותי מהפורום .. אני אמרתי את מה שיש לי להגיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.