פורסם 2007 באפריל 3018 שנים לעשות פנס עם לדים שמתחבר לusb. לא שימושי בכלל. לעשות פנס על בטריות.למלא פח.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים לקחת שקית גדולה גדולה ולזרוק אותם לזבל..אתה באמת מתכוון לשים בקבוקי אקטימל במחשב שלך? כאילואולי אפשר לעשות מזה משהו אבל משהו יפה? חח
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים להדביק אותם למאווררים ולשים בתוכם לד ואז יהיה לך בקבוק אקטימל מואר שמסתובב במהירות
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר אם אין לכם הצעות אז זה בסדר. לא חייב להגיד דברים טיפשיים.יש הרבה דברים שלא חשבו עליהם קודם ואז נפל האסימון ופתאום כולם רוצים.בקיצור, חשבתי על מוד, ורציתי לדעת אם יש הצעות טובות.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים תנסה להכין מה מארז ותבקש חסות משטראוס (אני רציני)ואמ.. משו וטיפשי שפעם עשינו עם בקבוק אקטימל זה באנג. מוד לפנים! :]
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים אם אין עליהים פיקדון 25 אגורות .. תמיס את כולם וצור לעצמך פאנל קידמי CUSTOM תבנה את המגדל הגבוה בעולם מבקבוקי אקטימל (אני מניח שאתה תיהיה הראשון ותיכנס לספר גינס) תלעס אותם זה בריא לחניחיים ... NOT !!!!!! זרוק אותם באנשים .. תמיס אותם וצור כדורים לרובי אויר תמכור ותרוייח כסף תמלא אותם בחול .. תאטום אותם ויהיה לך פינים למיני באולינג תשתמש בהם לתחפושת אקטימל שנה הבאה .. איש האקטימל LOL תמלא כל אחד מהם בכמות שונה של דבק חם תתלה אותם בגבהום שוני וכשתהיה רוח הם ידפקו אחד בשני וישמיעו צלילים בעומק שונה קח 10 קופסאות גפרורים תגרד מכל הגפרורים את החומר הדליק .. תטחן אותו לאבקה ... שים פטיל בבקבוק שפוך לשם את האבקה .. תאטום את הבקבוק .. סע למדבר תדליק (כך שיהיה לך זמן להתרחק איזה 30 מטר) וצלם את זה תעלה ליוטוב ופרסם כאן נגמרו לי הרעיונות ... אה וזה היה הפוסט הכי מבוזבז בחיים שלי ... כי הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות עם בקבורי אקטימל .. זה מוד !!!!! סתם בצחוק אחי .. אל תיקח ללב
פורסם 2007 במאי 318 שנים טוב אחרי שכולם הוציאו לך את החשק יש לי את הרעיון הבא:לבנות את כיסוי [בעיקר את הצדדים] של המארז מבקבוקים שוכבים [ כאשר תסתכל עליהם תראה רק עיגולים, את התחתית של הבקבוק]ובכל בקבוק תחבר לד ותיצור מערכת להצגת אורות רנדומלית או לפי מוסיקה.*זאת במידה ואתה רוצה להגדיל את רוחב המארז שלך לערכתי ב 30 ס"מ.
פורסם 2007 במאי 318 שנים אני נותן לת'ארד הזה עוד צ'אנס..טיפ שלי - אתה יכול להשכיב אותם במעיין צורה של "ראש זנב", ובעצם לבנות "קיר" בצד המארזכאשר החורים מופנים כלפי חוץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.