עבור לתוכן

radeon 9500 to 9700

Featured Replies

פורסם

קראתי את כול הרעיונות האלו על הסבת ה 9500 ל 9700 והתייעצתי אם אבי שהוא חשמלאי כבר למעלה מ 30 שנה והוא אומר שהמוד הזה הוא דווקא לא בעייתי או קשה בכלל כל מה שצריך להיזהר ממנו זה לא לסרוט את המשטח הירוק אבל מאוד מוזר לי שזה כ"כ פשוט

האם אילו באמת כרטיסי 9700 שפשוט לא עברו מבדקים ולכן האיטו אותם בכדי שאם יעברו מבדקים? האם הנגד הקטנציק ההוא זה באמת כל ההבדל הפיזי בין שני הכרטיסים מלבד הזכרונות? ואם כן אז למה ati לא עושה recall לכל הכרטיסים ברגע שהבינו שהם מרמים ולוקחים משהו שהיה רע והפכו אותו למוצר?

פורסם

ע"מ לעשות את המוד לא חייבים לגעת בכרטיס, RivaTuner יודע להפוך אותו דרך התוכנה.

יש סיכוי לא קטן שאחד הצינורות יהיה תקול (וזו הסיבה שהוא הפך ל9500) ואז תתקל בבעיות.

לATi פשוט לא משתלם לעשות Recall- שים לב כמה אנשים בארץ מתכוונים לעשות את זה, לעומת האנשים שקונים 9700.

נוח להם מאוד להשתמש באותו PCB (הפלסטיק הירוק) כי זה חוסך להם עלויות, ואם קיבלת 9700 תקין, הרווחת.

(בדיוק כמו שאתה יכול לקנות AXP1600+ ולקבל 2100+ שעשו לו Downgrade והורידו את המכפלה)

פורסם

מה עם ה 30% סיכון שלא יעבוד?!

לא שווה!

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה 30% סיכוי שזה לא יעבוד

שתיים בוא נסתכל על מדיניות שוק עם למשל ניקח חברה זולה נשאל את עצמנו למה זה לא כי הם מסתפקים בפפחות רווח זה פשוט מאוד כי הם מפרישים כמות הרבה יותר נמוכהשל מוצרים לאבטחת איכות ובדיקה זוהיא גם הסיבה שמסכי פלזמה עולים המון אז הגיוני ש ATI עולים פחות כי NVIDIA משקיעים יותר באבטות איכות ולכן כפי שקרה כנראה לקחו שני כרטיסים מתוך 2000 ופשוט הם לא עברו בדיקהאז הם זרקו את כל הסידרה כי ה 9500 לא היה בשום מפת דרכים אם אני זוכר לנכון ולכן הסיכויהוא הרבה יותר נמוך מ 30% שזה לא יפעל ואם מקבלים אפקט לוחשחמט יודעים שמשהו לא בסדר פותחים את המחשב ומזירים את הנגד שוב למקום וההמהרת תוכנה הוא דבר שיפסק כבר בדרייברים הבאים ולא יתאפשר ואז ממילא אני יצטרך לשנות את הנגד אז למה לא לנסות מראש אני די בטוח שזה הרבה יותר בטוח ממה שעשו מזה ואם הבנתי נכוןאת הראש של כול האוברקלוקיסטים אז זה בדיוק הראיון לקחת את מנה שבתקציב ולהפוך אותו לסופר דופר בעוד שזה מראש סופר דופר ? לא ככה?

ושוב למה 30 % שייהרס?

פורסם

זה לא 30%, זה 70%.

ATi לא מרמה אף אחד - מה שהיא מוכרת, זה מה שאתה קונה וזה מה שאתה מקבל - כרטיס עם 4 צינורות עיבוד; זה לא צריך לעניין את הצרכן הממוצע אם יש לכרטיס עוד 4 צינורות עיבוד שחלקם פגומים, כל עוד ה 4 שהוא שילם עליהם פועלים - אין שום בעיה.

פורסם

ראיתי אחד שרשם שהוא עשה קצת אוברקלוק ונעלמו לו "השחמט" המוזר בצללים

כנראה מהירות הזכרונות והליבה צריכים יותר הרצים אחרי הוספת צינורות העיבוד

פורסם

"זה לא 30%, זה 70%.

ATi לא מרמה אף אחד - מה שהיא מוכרת, זה מה שאתה קונה וזה מה שאתה מקבל - כרטיס עם 4 צינורות עיבוד; זה לא צריך לעניין את הצרכן הממוצע אם יש לכרטיס עוד 4 צינורות עיבוד שחלקם פגומים, כל עוד ה 4 שהוא שילם עליהם פועלים - אין שום בעיה."

ולכן אם 4 הצינורות האחרים לא עובדעם או אאחד מהם לא תקין אתה לא יכול להתלונן על כלום כי אתה קיבלת את מה שקנית.

פורסם

אני מבטיח לך (כותב ההודעה) שאם תעשה חיפוש לדיונים קודמים, כמה עמודים אחורה, בנושא הזה תמצא את כל התשובות שאתה צריך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים